♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 22, 2011

Surprise From My Lovely Hubby…

Excited juga mula2 tengok Mr Hubby pegang satu bungkusan bsr smlm masa amik dier di Juru, Ku tak tanya apa2 pon…sbb masa tu dh lewat mlm…tgk Mr Hubby pon penat jek, penat study di KL tak habis lagi..sian dier..
Iya le…masa di KL, dier ada cakap teman sahabat dier gi beli “something” utk b’day wife dier….mmg ku tak expect Hubby pun ada beli jugak, coz b’day me dah lepas kan…lgpon Ku ckp kt hubby, celebration dinner hari tu pon dah bermakna…tak payah nak bazir duit kasi hadiah dah…hehe..baik kan wife dier….hahaha..
21022011093edit
Sampai2 umah smlm….Hubby cakap….”surprise ada hadiah utk Ayang” …..ku muka merah gak ler….hahaha…dah le bgkusan bsr lak tu, paper bag from Sogo…hikss…
21022011094edit
Buy one free one….beli perfume tu…dpt beg bosar tu….lawa giler beg tu…tak sangka taw….hehe…Hubby sdiri yg pilih perfume nie….asalkan dier sdiri yg suka bau tu….aku pon suka……
Terima kasih sekali lagi sayang….surprise you yg menjadi, neway Ai nak You taw..Ai tak kesah you kasi hadiah or not...yg penting you always love me and hidup bahgia bersama selamanya..(opss t'lebey romantik la plak...hihihi)…………….nnti tggu hadiah b’day you plak yer…..

41 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

yeahhh! best2 :)

Ena said...

wuweeeeeeee!!

best nyer...

cikmOt said...

bistu besday ai???sob sob...

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

tanda pengikat kasih

Wassalam

Nana said...

WAHH LOMANTIK NYE
EEHHE
AKU BC PON DAH SENGEH2
HANG KENA SEPRISE
MCM MANA LA HANG SENDIRI TIME TU
SURE KEMBANG KEMPIS TERHARU HAHAHA

wahida said...

wah...romantik la uolls...

bestnya dpt perfume...

risa said...

so sweet...nice perfume dear

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah wah...best.....romantik sgt2 tauuuu...

ehem wangi kemain dier ari ni!!

atty's said...

kadang kita selalu ckp ngn hubby kita takyah belikan hadiah..tp diaorg still nak beli..sbb nak happykan kita kan ..

beshnya zura dpt perfume

Amy Syaquena said...

wah bestnya pandai cik hubby pilih hadiah..pasni mesti harum je wangi kan hehe...

wantie said...

wah.. romantik gitew. ada surprise lak tu.

Dee said...

wow..beruntunglah zura..jaga suami baik2 ye..mesti wangi je nanti tu..

Ummi Eisya said...

wow,bestnye..romantik tul..nanti mlm2 pakai la wangi tu..hihii

Gieyana said...

tahniah2..dpt perfume..sure wangi kan..:D

ALoNa CintamaniszLite said...

erm..tu yg syok shoping kat sogo tu. Beli perfume leh dpt hanbeg..design lawa dan vogue lak tu..erm..

bertuah betul zura..dpt somi yg tau nak shopping kat mana best utk wife dia..hehe

Rinna said...

Bestnya dpt adiah besday dari tersayang.. sure pas nie leh wangi2 kan.. :)

SyaNa said...

aauwmmmmm..hahaa ttibe aku mengaum

Nureen said...

wah.. best nyerr... 2 in 1 lagik.. tumpang happy jgk.. zura ni romantik jgk kan3x (eh3x senyum soang2 nmpk) ;p

Cho Zila said...

best.. best.. seronoknyer.. bahagia rasanyakan...

fazilzura said...

wah2 , lomantik nye lalink mu yek.. besh kan dpt hadiah ..

aku x sabo nk tau hadiah pe aku dpt thn ni ..

zura@iwan said...

@Ieda Al-Habsyi

yess...sgt bestt...hehe

zura@iwan said...

@Ena

hehe...best2x

zura@iwan said...

@cikmOt

bday u abg u la kasi..hehe

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam atuk..

betui kan Atuk...slh satu tnda pgikat kasih...

zura@iwan said...

@Nana

hehehe....lomantik sokmo...
tu la psl..aku kena surprise sggh...dia plak senyum perli kt aku..huhu..
mmg la aku malu2 meow2 taw...haha

zura@iwan said...

@wahida

hehe...besa je tu ida....

x sgka dpt perfume mahei plak..

zura@iwan said...

@risa

hehe...aha mmg nice perfume ni..

zura@iwan said...

@☆ lieya latif ☆

hehe...abg ai tu mmg....kdg2 romantik..kdg2 lawak..haha...

mmg wangi nih...

zura@iwan said...

@atty's

betui tu kak ty...rezki sy nk dpt adiah dr hb...kita x hrp sgt pon....

zura@iwan said...

@Amy Syaquena

mmg cik abe ku pandai bab2 ni...hehe...wangi bangat...

zura@iwan said...

@wantie

aha....x sgka surprise weyy...dia bleh buat x taw...haha...

zura@iwan said...

@Dee

alhamdulillah Dee....moga2 sy dpt jg suami ngan baik...

zura@iwan said...

@Ummi Eisya

hehe....syg nk pakai sll plak..sbb mahei..hehe

zura@iwan said...

@Gieyana

tahniah gk kt hg...sbb hg pon dpt surprise frm yr hb...wangiii..hehe

zura@iwan said...

@ALoNa CintamaniszLite

sy x penah sopping kt sogo kak..sian kn sy..hehe..tu la psl...2 in 1...hehe...

my hb la fesyen designer sy gk kak...hehe...

zura@iwan said...

@Rinna

alhamdulillah kak...rezki2...hehe...

wangi kak...tp syg nk pakai byk2 nnti cpt abis lak..haha..

zura@iwan said...

@SyaNa

knp ko mgaum tiba2 nih...hahaha..tggu mlm jumaat ek..haha

zura@iwan said...

@Nureen

tu arr...dpt beg tu..bosar lak tu..hehe..

ishh romantik sket2 jerk..hehe...

zura@iwan said...

@Cho Zila

sonok2....alhamdulillah happy nih..

zura@iwan said...

@fazilzura

hahaha..kdg2 je romantik tu...ada masa...kahhhhh....best arr weyy..bkn sll dpt...hehe..

aha...ko sure adiah lg dasat dr aku...

el said...

haruslah berwangian2 ye syok nye dpt adiah....hehehehe