♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 16, 2011

Selamat Ulangtahun Kelahiran Buat DiriKu...

Picca ku masa di Genting hari tu....(tak de gmbr len dah kut...hehehe..)

Hari ini adalah hari ulangtahun kelahiran aku yg ke 31tahun.....tak caya? sudah 31thn aku taw...ye la nampak muda kan? hahaha....
Selamat ulangtahun kelahiran buat diriKu.....semoga dipanjangkan usia, moga apa yg diimpikan tercapai, semoga murah rezki....dan semoga kebahgiaan stiasa milikku.....hehe....agar segala urusan dipermudahkan.. wish utk diri sdiri plak...hehe

Syukur sgt2 ke Hadrat Illahi kerna telah memberi peluang ke hambaMu ini utk menghirup udara segar di dunia ini.....syukur jua dengan rezki dan nikmat yg Kau berikan pada ku.....Terima Kasih Ya Allah.....Terima kasih jua pada Mak Tersayang yg mengandungkan aku selama 9bulan....Mak yg banyak berkorban....Terima kasih Mak......sygggg Mak......

Terima kasih pada family, adik2 n kakak yg wish bday smlm mlalui sms....pd kengkawan yg wish kat FB or Blog....my Darling syg juga....kerna wish awal smlm...hikss...

Ada yg nk kasi hadiah ke? hikss....Aku tak minta hadiah sebesar mana...cuma Ku minta hadiahkan doa utk aku yer.....hehe....

35 comments:

ibu_umairah said...

happy besday zura.........semoga sihat tubuh badan,murah rezeki...
n ceria2 selalu.....!!!::)))

POSH76 said...

happy birthday dear...I doakan yang terbaek untuk u amin...

MrS. F!zA said...

happy besday yang!!!

moga dikurniakan kesihatan yg sihat, rezeki yg mencurah dan rezeki plg berharga suatu hari nanti..aminn

MRS. K said...

hepy besday sis!
have a blessed besday

Cik Wanie said...

Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan Kak Zura cyunk,
Allah selamatkan kamoo...

Selamat ulangtahun akk,
moga panjang umur & dimurahkan rezeki yg melimpah ruah,
diberikan kesihatan yg baik...

~hugs~

Nana said...

happy bedya zura...semoga dimurahkan rezeki & dipanajngkan umur

Sidratul Muntaha said...

selamat - selamat bla dan bla dan bla.
#panjang ank list tu.
apepun,moga - moga kerahmatan dan keberkatan serta kasih sayang Allah sentiasa dilimpah dan dikurniakan senantiasa tuk ko zura.

huh..
skema tak klu aku pggil ko kakak?!
pitam!

Gieyana said...

hepi birthday yer! Moga segalanya di permudahkan! yakin pd rezeki Allaj bak kata Suziey! Moga sinar bahgia tue terus menjd milikmu dan keluarga...moga murah rezeki..tmbh rezeki dan insyaallah dperkenankan doa utk joint ku sbgai ibu yer..yakin boleh! ada hadiah utk mu..tp sebiji 'penampar' yg penuh dgn kasih sayang kt dlm tue! U'll be surprise psl itu adalah hasil idea dr aku n Munir!hahahah..

Rini jgn lupa suh Iwan open table kt Ikan Bakar!lalalalalalal

atty's said...

Selamat hari lahir zura
kty doakan semoga murah rezeki dan sihat serta bahagia selalu bersama insan tersayang.amin

☆ lieya latif ☆ said...

SELAMAT HARI JADI zura...semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu....

betul lah! tak nampak pun cam 31 ni....awet mude ni hehehhe

'NuReeN' said...

hepi besday zura.. moga panjang umuq & dimurahkan rezqi.. dah 31 cam x caya pon ada.. hhmmm awek muda ni.. apa petua?? hehee

ieda said...

eppy bday dikk ..
hati happy .. bdn sihat .. sure kita akan nampak muda dari dlm sehingga luar ...

semoga berbahagia sehingga ke hujung nyawa dikk :)

pago" said...

hepi bestday..
moga wish menjadi kenyataan...

SyaNa said...

ha?? ko 31???
mati2 aku ingat aku lg tua dr ko
hahaha mmg awet muda koooo

hepi bday ek..semoga ko makin hepi
mmuahhh

dorin said...

Hepi birthday zura..memang nampak mude pon..hihihi.. ^_^

NM02 said...

hepi beday awak. moga dipanjangkan umur, murah rezeki, diberkati dan dirahmati selalu. amin!

el said...

hepi besday smoga murah rezeki dpjgkan umor dan bahagia bersama org tersayang

Rizziela said...

Selamat ulang tahun....belum tua lagi tu Zura..masih remaja lagi :D

Semoga dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki dan kebahagian sentiasa menjadi milikmu..AMIN

InaAchik said...

happy birthday my dear...
May Allah 'll give da all happiness to u...

Cik Z@i Pen@nG said...

hepi besday =)

AINA said...

semoga usaha murni angah akan diberkati selamanya..amin

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Moga berbahagia bersama keluarga keluarga sampai ke Syurga

Wassalam

Putri_Aizat said...

happy besday!!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

selamat hari lahir sahabat ku, semoga dimurahkan rezeki untuk mu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

nak ucap lagik, di kurniakan cahayamata, di panjangkan umur, berbahagia bersama suami terchinta, dan orang2 di sekeliling, semua blog zura makin sukses, dan doakan yang terbaik untuk zura....

Ms AiReEn MoHd said...

happy birthday babe...semoga panjang umo murah rezeki cepat cepat dapat baby hendaknye...agar hidup zura ngan iwan bahagia selamanye..amin..

Naimah SiDiK said...

hapy besday zura....
May al ur wishes comes true..

♥MAMASYAZA♥ said...

heppy bestday zura, semoga murah rezeki n berbahagia selalu

wahida said...

selamat hari lahir my dear!! semoga murah rezeki, ceria selalu bersama keluarga tersayang dan mudah2an mendapat cahayamata tahun ni...amin....

wantie said...

Happy B'day untuk mu yang dah mencecah early 30 an. meh join the group of 30 an. hehehehe...


semoga hang leh boyot mcm aku yer. ni doa aku utk hang.

zura@iwan said...

To all..

Tima kasih byk2...ucapan2 dan doa korang sgt2 ku hargai..hanya Allah yg dpt mblsnya....

Amin.....mudah2an berkat doa2 kalian akan tlaksana impian ku...insyaallah....

Pstt: nk reply komen one by one tak sempat...huhu...

[-suziey-] said...

lmbt plak respond kt sini..happy belated besday babe:) smga bahagia milik kamu n hubby..take a good care of your self ok!

zura@iwan said...

@[-suziey-]

thks...ko dh wish kt FB kan...x per..hehe...

amin....insyaAllah..

Ogy said...

happy belated birthday zura....

zura@iwan said...

@Ogy

thks dear...