♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 2, 2011

Genting With Love ~ Satu Malam Di Kota Keriangan…

Petang tu we all ronda gitu2 je....then malamnya, baru keluar gi cari mkn la.....perut kosong perlu diisi seblm ronda sakan lg kan...hikss..
P1120822
We all terus terjah First World Cafe ni, sbb nk cari nasi....hehe. Servey2 dulu, tgk2 buffet mlm tu ada nasi...dgn mcm2 lauk pauk la kan, mcm2 ada bebs.......apa lg...perut dah berkeroncong, kalau tmpt sejuk ni...cpt la laparnya kan......dinner buffet RM54/person...tp ku save kt cini, rezki2...Alhamdulillah...
P1120823
My feveret....perghhhh kalu bleh nk tmbh lg tu...tp kenyang bangatt...hahaha...
P1120826
Salad kena ada.....hehehe....
Lepas perut dah diisi......kami gerak ke xtvt seterusnya.....ingt nak main bowling, pecahkan lemak2 yg ada tu....time sejuk ni...pnskan bdn la kan...tp hubby mls plak, we all ronda2 lagi....masa ni kaki tak sakit lg woooo..hehe...
Xtvt seterusnya.....beradu suara di sini.....
P1120875
Hubby sdg memilih lagu2 kesukaan.........
P1120873
Termasuklah lagu "Azura" nie......romantik kan..hehe....
P1120877
Suara mcm Broery Marantika la you ni......hikss
P1120868
P1120876
Tersandar mendengar hubby menyanyi....aku ada la taruk 1-2 lagu tp sumbang betui...hahaha.. Masa ni sgt sejuk ..kena pakai sweater weyy....grrrrrr... We all amik 1hour je karok ni, lps gk le tensen tu...hahaha, smpi sora hubby pon dah serak2 dgrnya...hehehe...
Lps tu....we all posing b'dua2an dgn bantuan tiang2 or batu2 kt citu, mjadi tmpt letak Cik Lumix aku tu......jd plak gmbr2 yg disnap tu...hikss.
P1120884P1120888
P1120885P1120893
P1120899
P1120905
Masa ni ku nk gelak bdekah2.....sbb masa Cik Lumix duk snap elok je....tiba2 ada org lalu.....kakakaka...nasib baik tak t'masuk gmbr org tu...hehe..
Dalam kul 12 mlm cm tu balik bilik, awal ke? bg aku tak awal kut....sbb dah mgntuk ler.....hehehe...besoknya byk xtvt lg nie, hehe..
So sambung next entry yer....korang boring ke? hrp2 x boring la yer.....
pstt; ZuraIwan GiveAway mdpt sambutan yg mengalakkan.....terima kasih ye kerna sudi join GA aku yg tak sbrp ni, masih ada masa pd sesiapa yg nk join tu.......nnti aku update list contestant tu yer....

22 comments:

[-suziey-] said...

pewittt romantik tuhhh..siap karaoke yek..hehe.best!

erkk ko mkn ikan mentah tu ek? hehe

miera said...

waa.best nyer kak zura..g genting..honeymoon yer.. =)miera dah lama tak p..cuti CNY nie plan nak p cameron..

alyyani said...

salam, wah baru baca entry genting korang. dgn entry kt bawah2 ni. terasa sejuk dan nyaman sampai ke sini. mesti seronok dan fun kan? semua game korang dapat cover tak?tgk org mcm tak ramai je tu. yeke? bila la kami anak beranak nak naik genting lak ni huhu..

Hezesuze said...

wow!! beshnye dapat berkarok berdua kan...abg pomen weols tak reti nak karok arr kompom sumbang haha

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

romatik sungguh
macam saya nak muda balik...he he

Wassalam

zura@iwan said...

@[-suziey-]

hehe..romantik lentik..

ikan mentah? kt mn wey?

zura@iwan said...

@miera

best sgttt....
kak plak lama x g cameron ni..idak tiap2 thn sure gi..

zura@iwan said...

@alyyani

slm..
yup mmg sejuk le alya...grrrrrr...
fun alya.....kitaorg x nek semua game pon.....
ramai gk alya.....ni baru hari jumaat...
nek le..korang lg dkt..

zura@iwan said...

@Hezesuze

hehehe...sy x reti gk kak...
tp hb ni minat la..hikss....
sora dpt x per..sora kita sumbang gk...haha

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam Atuk..

hehe..galak la tu ATuk..posing romantik sokmo..
ala ATuk pon romantik pe ngan org rumah...

Farra Dhelina said...

vavavavavavaaaaa...bestnya berduaaaaaaaaaaa.. ;)

Gieyana said...

sure sejuk giler gaban kan! Perghh..makanan diet gk best jer..:D

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

aahhh bdua je la kan..

zura@iwan said...

@Gieyana

mmg sejuk giler gaban lah....smpi ke tulang weyyyy...hehe..

sdp2...smpi x nk bgn aku dbuatnya...nk mkn smpi lebammm..

wantie said...

makanan kat sana memang mahal no. Tapi, nak tak nak kena la makan.

teringat lagi masa pergi sana, lupa bawa milk powder Amirul. Bila tanya kat kedai kios tu, dia ckp kalau nak milk powder KL lah.

toing toing. Sib baik my BIL kerja kat sana. leh le tolong carikan. hehehe

E K A said...

romantiks !!!
itu je nak cakap ;)

zura@iwan said...

@wantie

mmg mahal beb...mkn je la kan....

hehehe...kena bw tu susu amirul, idak susah la kan....

zura@iwan said...

@E K A

hehe..thks Eka..

Sidratul Muntaha said...

pewiitt
syiok oo dating!!
aku pun lama tak dating..
huhu
nak2 sejuk..
muhahaha
gelak jahat disitu!

zura@iwan said...

@Sidratul Muntaha

haha...pewittt...
syok2 dating kan..bw anak2 pon syok..hehe
x thn tu beb..nk peluk2 jek..sejuk2..hahaha..

shi3la said...

wahh besnyer berkarok laki bini..:)

zura@iwan said...

@shi3la

hehe...laki aku yg byk nyanyi...aku layan je..haha