♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 23, 2011

Layan Ain Main di Playground…

Weekend baru nie….aku stay kat rumah my Sis sementara Mr Hubby berada di KL, boring gak duk rumah sorang2 kan…baik aku gi lepak2 rumah my Sis sambil layan anak saudara aku sorang nie…
Hari tu….sebelum keluar pegi pekan kejap…Ain duk sebut nak pegi main kt playground…sian kat dier…kitaorg singgah kejap kt playground dlm taman rumah kakak aku tue jek….kitaorg pun layan je lah……
P1130387
Jumpa plak ngan kengkawan2 dier….bertambah sonok la….
P1130388
Happy tengok Ain happy…..hehe…
P1130389
Bawa teddy bear sekali tu…hahaha..sbr je anak saudara tsyg aku nie….
P1130392
Bila Mak Ngah nak bw baby Mak Ngah main kt playground plak yer…..hehe, Semoga impian tlaksana tahun ini…amin…..

15 comments:

miera said...

insyaallah..jika ada rezeki tak kemana kan?kita doakan kak zura..amin..

Naimah SiDiK said...

i'Allah rezeki ada la 2.. sabo k..Aku slalu doakan moga inpian ang terlaksana 4 tis year... bila nak leh jumpa ang nie beb... dekat tp cam jauh sesangat!!.. haa

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

seronok nyer ain tuuuuu

Wassalam

Nana said...

hang xdak amek gmbr ngan buai ke hehe

Nureen said...

InsyaALLAH...

nana wat contest tue.. kanpe x ambik gambo ngan buai..

zura@iwan said...

miera@

betui miera..insyaallah ada rezki...tggu masa jer..thks dear

zura@iwan said...

naim@

thks beb..tggu masanya...ku akan announce...amin...

Tu la psl...bila nk jumpe ek...huhu

zura@iwan said...

rozali@

wasalam atuk..

Aha..sonok la bw g men

zura@iwan said...

nana@

bkn x nk amik weyyy..buai kt citu semua dh rosak...kahhhh

zura@iwan said...

nureen@

amin...

Tu arrr..buai kt sn semua rosak ler...huhu

zura@iwan said...
This comment has been removed by the author.
Sham said...

memang seronok melayan budak2 bermain...moga tahun ini dari berdua jadi bertiga...amin...

Farra Dhelina said...

mmg best bwk budak2 gi plyground..time nk pujuk blk pun sonok gakk..haihhh

zura@iwan said...

Sham~

aha...sonok layan....tp kalu x nk blk tu yg geram tu..hehe
insyaAllah...amin...

zura@iwan said...

Farra~

hehehe..betui farra...bdk2 mmg sonok tmpt2 cenggini kan...hehe