♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, February 7, 2011

Rindu untuk Menulis...

Kembali setelah penat bercuti2 selama 4 hari, penat semalam balik dari Teluk Batik tak habis2 lagi...smpi kat Penang almost 2.30am, penat sbb stuck dalam jem tu ler...huhu.....

Ni ada kat rumah baru dpt nak menulis nie....Sekarang kat opis dah tak boleh nak sign in Blogger.com....jadi tak keruan jugak ler...hehehe. Dah le cuti selama 4hari, tak dpt update sbb line kt Kg aku tu amat2 la kureng..huhu., lgpn tuan blog cuti, so blog pun turut sama bercuti..hikss. Malas nak spend masa dpn lappy...baik ku spend sepuasnya dgn org2 yg tsyg......hikss...

Percutian kali ni....ku isi dgn xtvt balik kg aku tanpa suami ikut serta, kerna cik abe keja...dah si dia izinkan balik kg...walaupun berat juga rasa hati ni nak meninggalkan dia sorang2....sekejap je kan...hehe. Tapi dpt juga Hubbyku overnight satu malam di Kg aku semasa hntr aku pada malam Khamis ritu....pagi2 Si Dia gerak sorang2 ke Penang...hari Sabtu kitaorg ketemu pula kerna ada xtvt percutian, bergumbira dan bereunion di Teluk Batik, Lumut Perak....happening...hehe.

^~^ Kalu free2 br update la ye......nk cover tido jap lg..hahaha..
^~^ Adeiiii.....smpi nak terjah contestant GA ZuraIwan pun tak sempat lg ni...maap2 le korang....akan ku terjah rumah korang...terima kasih kerna masih lg yg sudi join......muahhhhhhhhhhhhhh

10 comments:

Hezesuze said...

wah syok nye berholiday....

Farra Dhelina said...

ouhhh jem teruk gile kan!! jenuh betull

Gieyana said...

perghh ku pon penat giler ! x sempat cover lg nie..aduyaiii! cepat2 update! hg kena wt auto publish ler kan psl x dpt nk buka blogspot kt opis..ku sek bek dpt guna wifi jer..aduyaiii!

zura@iwan said...

@Hezesuze

holiday besa la kan kak..sonok + penat...haha

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

aah farra..jem..tensen2...

zura@iwan said...

@Gieyana

tu la psl..ni gigih duk on9 ni...nk update punya psl..huhu....
nnti pelan2 update le..
km try wifi guna hset gk..tp guna pword opis punya..so sm gk x leh buka..haha

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

lama menyepi...take rest pastu update balik k

wantie said...

sonok noh. dah le dapat cuti panjang. then sempat lagi berholiday.

aku ni holiday kat umah mak, mil and umah ayah jer la. Nak jenjalan, tak leh ler. kena sabaq sat noh. hehehe faham faham lah bila dah boyot.

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

aahh cuti kan..so x sempt la nk on9 blog ni...kt opis lak x leh nk komen kt blog...adeiii..

zura@iwan said...

@wantie

aku pon cuti spend masa ngan family aku gk...
cuma sbtu n ahad je ada reunion geng2 iwan study dl..so join arr..hehe..