♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, February 18, 2011

Besok Cuti Lagi..

Semua sonok cuti yer.....ku pon sonok....tapi weekend ni hubby plak pergi berjuang mengerah ilmu di KL....aku seperti besa akan pergi menumpang kasih di rumah my Sis kat Bertam, Kepala Batas...nasib baik rumah my Sis dekat tapi...tak le dekat sgt..kena seberang pulau jugak nie...huhu..

InsyaAllah, plannya nak gi SP....dorang nak send perabot plak...time cik abe tak de baru nak send la plak...hehe....tak per lah....bukan aku yg nak angkat...hehehe..

Happy weekend la yer....semoga korang happy b'sama family masing2....jumpa lagi di hari senin....

8 comments:

Rinna said...

Selamat bercuti..Wah ada perabot baru tuk rumah baru yer.. Pas nie leh ambik gambar yer.. :)

Cik Wanie said...

selamat berhujung minggu juga buat akk,
happy2 selalu ok:)

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun cuti lagi, esok plan nak iron baju

Farra Dhelina said...

wah tgh tgu perabot lah ni ye..bestnyaaa...bila la sy dpt merasa mcm akk ni..hermmm

zura@iwan said...

@Rinna

tak semua perabot dpt kak..hehe..

zura@iwan said...

@Cik Wanie

thks wanie..

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

sy mls nk iron awal2 ni..pmls tul..haha

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

tggu2...perabot smpi ada yg slh plak..huhu...
xper....satu hari farra akan rasa...insyaAllah..