♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, February 20, 2011

Malam Itu ~ Terima Kasih Sayang....

Terima kasih kepada my Darling kerna sudi spend masa dan RM utk celebrate b'day aku pada malam itu...walaupun ku tak request apa2 pon, balik2 dari kerja....terus my hubby tanya "Jom malam ni nak celebrate kat mn?" Me selamba ckp...ikut suka hati u...i tak kesah....hehe...

Hubby siap plan, invite adik2 dia sekali....lgpn nak celebrate sekali b'day anak saudara abg...Mysha...pada 14/2 ....mmg dkt2 sgt la kan....hehehe, ramai meriah lg best ler......then yg tak sangkanye...hubby announce "something" to adik2 dia plak tu....hihihi..

Sudah semestinya, we all terjah Ikan bakar ler....selera yg tu yg best pon....

Bestttt......port yg cantik plak km cari....tk de org duk atas ni..cuma kami sajok....bebas buat apa sajok....hehe
Kek yg simple.....thks sekali lagi dear.....
Bergegar la plak....Tasya yg snap ni...hehe...mknan tak smpi lg, kita potong kek dulu lah....hehe
Tengok mana U nie.....ye la..byk camera la kan...hihihi...
Bersama yg tersayangggg.....
B'day girl ni malu2 plak......
Nak kena teman yer...slmt ulangthn kelahiran yg ke 3thn Mysha.....semoga menjadi anak yg solehah dan stiasa comey..hehe..
Sedap wooo hidangan mlm tu.....Siput lala, Ikan Siakap, Sup Cendawan & Ayam dan Sotong Grg Tepung....habis licin.....Alhamdulillah Syukur Rezki dr Allah...
Two b'day girl b'gmbr b'sama.......
Hubby tersenyum happy, ada adik2 bersama wpun org yg amat disayangi sudah tiada di sisi.....Al-fatihah utk arwah Mil....semoga impian kita tercapai ye sayang, sgghnya Allah Maha Adil dan Penyanyang....
Apa yg kitaorg consentrate tgk tu.....hehe...
See...kan aku dah kata....port ni mmg dah jadi tmpt kitaorg........kitaorg duk bahagian atas, org len malas nak nek...we all je yg rajin nek atas...so mmg free betui le....hehe...Mysha & Tasya berlari ke sana ke mari.....bergegar2 gak le.....jenuh Mama dorang jerit, buat tak tahu je...hahaha...

Di mana we all mkn2 tu ek?...Nurul Ikan Bakar, tepi kuartes Marin....yg stay Penang sure taw kan.....mmg sedap mkn kt cini.....time kitaorg pegi tu pun, mmg ramai benor org......


~ Aku sangat happy....terima kasih sayang.....bg aku...tak de hadiah setiap tahun pun tak per, makan besar macam ni pun dah cukup...asalkan you ada di sisi di saat hari yg indah itu....

28 comments:

Cik Ila said...

alalala....sweet nye tgk...
hmm,kek tu cantik,
pastu tnampak sotong goreng tepung,fuh...ni yg rasa nk mkn ni.

Cik Wanie Ghani said...

dah agak dah,
mesti kat Nurul Ikan Bakar,
mmg sedapkan kat situ,
hihihihi.....

Wanie pun dah lama x mkn kat situ & fav wanie semestinya Sotong Goreng Tepung...
huhuhuu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wah akak....

bestnya....

semoga terus dimurahkan rezeki dan bahagia selalu.. =)

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday to zura, semoga berbahagia selalu bersama insan tersayang. betul sgt tu, tak dpt hadiah pun takpa, janji dpt celebrate ngan yg tersayang pun dah cukup bagus. tapi kalo dpt hadiah tu kiranya satu bonus

E K A said...

dear tempat macam kat nurul ikan bakar, kat png... ;)

zura@iwan said...

@Cik Ila

hehe...

aha...kecik n comey kek tu..hehe..
sdp2 sotong tu...cari le cpt..

zura@iwan said...

@Cik Wanie Ghani

ye la..wanie sure taw kan..sll dtg png gk kan...hehe...mmg sdpt....

kak pn suka mkn kt cini...

zura@iwan said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

mmg best GKSB...hehe

amin.....mudah2an..

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

tima kasih akak....insyaAllah kak...
ye kak...lgpon dh tak tau nk kasi apa kan...hehe....
dpt tu kira satu bonus la..lgpn mmg x hrp sgt le adiah2 tu kak..hehe

zura@iwan said...

@E K A

ye betui la dear....mmg kt Nurul Ikan Bakar...kt dh gtaw kt entry tu...hehe

Farra Dhelina said...

yeahh..hdiah yg tak ternilai kan...tp klu fra ddk mkn bersila mcm tu, mmg ssh tu nk bgun..dh berattt ekekekeke

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

betui tu Farra...adiah yg x tnilai....

kak pon dh bgn x larat lps mkn kenyang tu...hahaha

Naimah SiDiK said...

cam best je place nie.. ingat nak terjah gaks laa.. hummm makan2 plaks lepas nie

SyaNa said...

lapar plak mlm2 buta ni tgk ikan ko tu

Syakiela said...

happy belated birthday kak,baru baca entry akk nie...smoga panjang umur dan dilimpahkan rezeki yg berpanjangan ye,amin...

Nureen said...

bestnyerr.. mkn ramei2 g2 sure mkn pon lajak kan... mkn smbil gebang2..

I-sya said...

sonokkan mkn reramai.

aku lama x potong kek sbb aku x sker sgt mkn kek, hubby pun sama, dina lagi la tu sbb xpernah beli kek time besday melainkn ada jamuan la. :)

zura@iwan said...

@Naimah SiDiK

aha best bebs...dtg la nnti..mkn2..sdp weyy..

zura@iwan said...

@SyaNa

ha...apa lg..segera la cari..haha

zura@iwan said...

@Syakiela

thks dear.....x per kiela ...macih byk2 wish kt akak ye...amin..

zura@iwan said...

@Nureen

ye Nureen...meriah taw....tmbh2 anak2 saudara yg nakal ni..hehe

zura@iwan said...

@I-sya

sonok ramai2 ni..meriah suasana..

aku suka kek...tp mkn byk2 x lalu sgt....hehe...

Dee said...

kek simple xpe..janji dr yg tersayang..betul x?

Rinna said...

Sedapnyaa..tgk kek tuh.. best kan celebrate dan makan ramai2 meriah gitu.. :)

zura@iwan said...

Dee~

betui tu Dee...yg penting tsyg ingt gk kan..hehe

zura@iwan said...

Rinna~

best kan kak ramai2...meriah gitu..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wow wee...sedapnya menu tu...nampak romantik gitu berduan potong kek

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

aha sdp anje...tliur lg ni..hehe..

hehe...romantik sokmo la anje..haha