♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 9, 2011

Balik Kampung~Bertemu Mereka yg Tercinta….

Cuti raya cina baru nie, aku balik kampung aku.....Hubby plak kerna berkerja, jd kami berpisah buat sementara waktu...hehe. Teringat aku kata2 Hubby, "Sementara Mak dan Abah masih ada, dan adik badik plak semua ada kt kg time cuti ni....spend la masa dgn depa...dah cuti nie...balik je kampung" huhuhu....sedih plak ku dgr...

Tak ke mana2 pun aku kat kg baru ni......byk duk kat rumah je...
P1130125P1130132
Rindu ngan cousin aku yg bam bam nie...Amar Danish...dah bsr pun dier...geram3x..
P1130143
P1130144P1130152
Kitaorg adik badik.....ni gmbr lps keluar dinner ...hehe. Tima kasih Achik banjer mkn mlm tue...Semoga murah rezki..
P1130170P1130173
Ain bersama anak cousin, Afif yg bam bam dh pun...masa ni kitaorg saja2 gi jalan2 rumah cousin aku, time raya pakat balik kg la kan..hikss
P1130176
Aku bersama adik tersayang...hari Sabtu aku follow my hubby ada reunion di Teluk Batik, so dorang ramai2 hntr aku kat Alor Pongsu, hubby aku tggu di sana....
P1130180P1130181
Sambil menunggu ketibaan Suamiku Tersayang....sempat lg kitaorg berkelah di sebelah Highway nie, My Mom masak nasi lemak...so kita melantak dulu arr......hubby nak amik aku kt tepi Highway ni le...dia dari Penang...
P1130184
Ain anak saudaraku yg happy.....
P1130188
P1130187
P1130189P1130196
Aku with my Mom and my Sis..
P1130197
Byk gak kitaorg duk berposing ni sambil tggu Hubby aku....Hubby Ku lambat, sbb jem dr Juru lagi....
P1130199
Dapat panggilan dr En Suami....dia nak sampai dah...slmt2.....lps peluk cium ngan family, dorang pun pegi Taiping....aku plak menuju ke Lumut.....hehe..

~ Tggu next entry reunion sambil2 bercuti di Teluk Batik, Lumut Perak yer...sampai tak sehat aku d'buatnya bersukaneka dan b'treasure hunt kt sana...hahaha..

14 comments:

Gieyana said...

sempat lg hgpa picnic tepi jln..hihihi

Rozali said...

Assalamualaikum Zura

bila Achik nak belanja saya pulak
he he

Wassalam

wantie said...

amboi ramainya yang escort hang noh. sib baik dorang gi antor, tak ler boring hang tunggu hubby kat highway nunnnn

SyaNa said...

sakan ko berjlan ek
mmg time cuti la kite nk kumpul ramai2 ngan family

mummy_ayu said...

gie lumut tu yg jumpa Gie ye?

zura@iwan said...

@Gieyana

hehe..tu la psl....masing2 x sempt nk mkn kt umah...hehe

zura@iwan said...

@Rozali

Wasalam Atuk..

kena jumpa Achik la cm tu...hikss

zura@iwan said...

@wantie

ramai la..depa pon ada xtvt lps tu..jln2 gk..hiks....
boring wey kalu tggu lama2...tp kg abah aku kt citu gk...dkt je..hehe

zura@iwan said...

@SyaNa

hehe...x sakan la weyy...
gi lumut sbb laki aku ada reunion..

zura@iwan said...

@mummy_ayu

aahh Gie pon gi gak reunion tu...

Hezesuze said...

besh kan kalo dapat berkumpul bersama family tercinta

zura@iwan said...

@Hezesuze

ye betui kak...ada peluang..bkumpul je ngan family kan...

Rizziela said...

Bestnya dapat suami yg amat memahami kan zura...

zura@iwan said...

Ziela~

yup..suami ku mmg memahami..