♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, February 11, 2011

Weekend Again...

Besok dah cuti plak kan....cpt masa berlalu......yg sonok cuti la....kalu keja sokmo mls gituw...hahaha. Tak2 aku rajin dh skrg...ahakssss...

Korang apa xtvt plak cuti nie? aku mybe balik hse weekend kut.....lama dah tak jenguk rumah tu. Lgpun sabtu mybe dorang nak hntr perabot baru.....yeayyyyyy...suka3x....hahaha. Hari Ahad my hubby ada kelas kat Bukit Mertajam plak...ishhh nak ikut ke nak stay kt SP ntah...hehe..

Tak de idea nk citer dah nie....apa2 pun happy weekend yer.....

10 comments:

wantie said...

ha.. perbaut baru. jgn lupa tunjuk yer.

pas ni makin berseri seri la umah hang noh..

zura@iwan said...

wantie~

aahh...plannya hntr sbtu le..insyaAllah k..

hehe..bseri apanya..x deco apa la weyy...pakai apa adooo je..syukur dgn apa yg ada..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya bercuti, suka2 sebab isnin pun kita apply cuti sambung cutiterus sampai ari selasa jangan jeles k...hb kat sini...zura banner HB tu dah tukar tau

ALoNa CintamaniszLite said...

alhamdulillah..ada rezeki utk perabut baru di rumah baruuu..hehe

mesti pilihan yg cantik2 ni..

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

cuti weekend je anje....hikss...

wahh best tu smbung cuti lg..hehe..

zura dh remove le HB tu..rasa hati x sdp plak taruk iklan mcm2 kt blog ni..huhu

zura@iwan said...

@ALoNa CintamaniszLite

syukur kak..ada gk rezki nk beli perabot baru....terima kasih pd Dia kerna mberi rezki ini....

besa2 je kak perabot tu....

ieda said...

selamat bercuti dikk .. akak x plan ke mana2 punnn huhuhu

zura@iwan said...

@ieda

slmt bcuti jugak kak...

x best gk ni...perabot depa x jd hntr plak besok...hehe

Farra Dhelina said...

update blog lah nmpknya..heee

zura@iwan said...

@Farra Dhelina

ok la tu...akak lama x gi blog farra....kt opis x leh masuk..huhu