♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 8, 2011

Genting With Love~Second Day yang besttt!!!

Masih ada lagi ceritera we all cuti2 di Genting yer….tak sempat nak update last week….huhu. Selagi tak habis ceta…layan je lah..hikss. Update psl Genting kasi habis dulu la yer..hehe.
Hari Ke Dua di Kota Keriangan, we all check out kul 12pm, lps tu smbung xtvt ronda2 , posing2 smpi lebam…kahhhhh! sempat jugak men indoor game tu…we all layan 3 game je….sonok tak terkata la kan, ramai yg bawa family anak2 dtg cini riang ria…we all berdua sll….hehe…
Wokeh…let’s the pic’s tell the story..our sweet memory…jln puas2 sblm we all balik ke Penang..P1120912Di depan entrance lobby hotel First World ada org nyanyi…sonok plak tgk…layan je kitaorg….
P1120916P1120915
Posing2x..hahaha..
P1120935P1120940
Jalan2 outdoor walaupun ujan dan berkabus….ttp nak kasi puas hati..hehe..
P1120941Star Walk…
P1120945P1120946
Snap2 kt luar dpn outdoor game ni je la….hehe
P1120955P1120959
Aku Dan Dia…..perghhhh cam model la plak…pasan ….wakaka…
P1120953P1120961
Dinding pon nak peluk….bkn nk peluk hubby…hahaha..
P1120960
P1120965
Lps ronda2 kejap kt luar..ngan keadaan cuaca yg sgt sejukk tu…we all pnskan bdn kt indoor plak..hehe
P1120963
Hubby ajak nek Euro Express…perghhhh laju betui……hehe..x nak nek dh le…huhu..
P1120966
layan nek Rio Float plak..terapung di awangan…hehe
P1120971P1120974
P1120973P1120976P1120975
Nek float ni…nmpk la dr atas stage ni…ada dorang wat p’sembahan 1 Malaysia…tarian2 dr plbagai kaum..
P1120981
Siggh jap kt “Ripley’s Believe It or Not”
P1120983P1120987
Lps tu we all nek Gondala nie…Venice Gondala….romantik gituw…
P1120991P1120995P1120997P1130001P1130005P1130003P1130006
Snap2 ketika we all belayar di Venice …relax je…..hahaha
P1130009
Seblm bertolak blk…we all sempat jugak merasai Snow tu……best2x, tggu next entry ye.. We all btolak blk dr Genting dalam kul 4 lebey cm tu, lps tu terasa hati nak siggh IKEA, so ada jodoh jugak bjumpa dgn sorang blogger yg mpunyai bb yg sgt comeyyy…hehe

30 comments:

MrS. F!zA said...

mmg betol2 enjoy la kt sana kan.. kita haitu setakat naik bergambar je..hahahaha.. susah kalo p tmpt cm gitu bwk anak kecik..kekeke

fazilzura said...

wahhh besh & lomantika nye uolssss...

besh x ujan .. haku ni rs cm fobia dh nak balik segamat huhuhuhu...
lepas ni kalau ujan skit, harus balik kl terus...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya...terasa nak pi lagik je..sejuk tak time kita pegi tu pun kabus tebal giler...HB kat sini

el said...

star walk tu mengimbas lak memori aku kt sn..aku pun ada snap kt situ
korg x g main game outdoor tu ke

Nana said...

genting mmg bezzz
sejukkk
aku suka...
klw agk2 tingin nk naik je
ajak amrul g
klw dari umah
sejam gitu la naik genting

SyaNa said...

aduiii rindu nye nk gi genting tu
tp rugi pegi time sejuk gini
xbleh main outdoor

atty's said...

tengok gambar2 zura kat genting ni rasa mcm nak ke genting je ..lagik

Ieda Al-Habsyi said...

lama tak g genting, bestttnyerrrr! :)

Hezesuze said...

adehh haruss bgi proposal kt abg pomen suh gi holiday kt genting ni uols hehehe

ieda said...

erghh memang happening lah dikk .. dah lama akak x sampai ke genting nie .. sejuk mcm dulu jugak kann ??

'NuReeN' said...

windu la nk terjah lagi genting.. beskan kabus tebal g2.. masa p 3 thn lepas pon hujan jgk.. sejuk sgt2 tp besttttttt....

wantie said...

Sekarang Amirul dah besar. boleh la ber outdoor lepas ni. Tapi kena la bawak peneman. sebab aku memang malas nak main game tu semua. hehehe

selalunya my SIL ler yg ku ajak untuk temankan Amirul.

Dee said...

lama x ke genting..seronoknya..

zura@iwan said...

@MrS. F!zA

aahhh betui...enjoy giler...duit pon enjoy sekali..hahaha...
ye betui..bw anak2 kita penat jugak kan...tmbh2 time ujan ni...hehe

zura@iwan said...

@fazilzura

hehe...posing romantik sokmo la kan...

x ujan leh men outdoor le...

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

anje dkt..leh pegi lg kan....

sejuk anje...kabus mmg tebal le....

thks anje..

zura@iwan said...

@el

ye ke? aku ada amik gmbr bdua tp x jd le..hehe..
x men la..bleh masuk..tp ujan daa...game depa tutup..

zura@iwan said...

@Nana

yup...best kan..
sejuk giler...
aku pon suka...
best la ko..tingin bleh je nek kan..
dkt je korang..

zura@iwan said...

@SyaNa

pegi la beb..ko dkt gk..
x per lah..nk wat cm mn kan...time ujan..huhu

zura@iwan said...

@atty's

hahaha...pgaruh la ni ek kak..
gi la genting..bez2x..

zura@iwan said...

@Ieda Al-Habsyi

akak 2nd time gi ni...hehe..

zura@iwan said...

@Hezesuze

ye kak...harus ajak hb akak tu..haha

zura@iwan said...

@ieda

happening kak..ramai org..hehe..
mmg sejuk kak....btmbh sejuk musim2 ujan ngan kabus kak..

zura@iwan said...

@'NuReeN'

ye ke...gi la genting...hehe..
kabus tebal taw...x nmpk...huhu...
mmg sejuk sgt2..

zura@iwan said...

@wantie

ye la..bw teman la nk nek game ngan amirul tu...hehe..

zura@iwan said...

@Dee

kita pn lama gk x gi..ni kira 2nd time la gi genting ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya..kan jalan2 kat genting...awat kak zura xberenti amik gambaq dekat batu berayun...

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

best2x..

kt mn tu Eida..batu berayun? hehe..

Gieyana said...

kalau msuk kt sini mmg susah ati tul..sn sini da menan! X larat nk kejar2 budak kecik tue..duit pon kena spend byk kt sini..last2 mak budak nk kena nek game skali ngan anak! Adeeii...

Romantik sakan hgpa posing..:D

zura@iwan said...

@Gieyana

tu la psl weyy..ritu aku tgk pon..yg bw anak2 jenuh kan...nk men semua menan yg ada kt citu..hahaha...

romantik time org x ramai tu..haha