♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, February 9, 2011

Ke IKEA then Bertemu Sahabat Blogger…

Selepas balik dari Genting, aku bersuara pada Mr Macho aku tu, nak siggh IKEA tak? dah alang2 turun area Selatan ni kan...nnti bila plak nak turunnya...hehe. Mr Macho yg baik hati nie...terbuka hati nak pegi gak...yesss......best3x. Walaupun tak plan nak beli apa pun...kitaorg main terjah je..hahaha..
P1130015
Jem jugak nak masuk IKEA ni..besa la time weekend kan...
P1130017
P1130020
Sampai di IKEA, perut dah berbunyi...so kitaorg isi perut dulu sblm jalan2 round IKEA tu, tingin plak nak rasa Meatball IKEA yg sdp diperkatakan tu....dapat juga rasa akhirnya. See ramai gak beratur nie..huhu..
P1130019
Syggg...tak amik Daim Cake ni....tak lalu mkn cake plak time tu...haha.
P1130022
Meatball kitaorg amik set yg RM5.oo je....bg Ku sdp juga la Meatball IKEA ni, sambal dia sdp...
P1130023
Lps mkn...ready ronda2 dlm IKEA ni....b'kenan cermin2 kecik ni, tp.....10pcs rm60 , mahei la plak....kalu nak buat bsr cam dlm gmbr di atas ni, mau dah beratus2 ni...haha.
P1130026P1130027
Dah habis duit dalam IKEA ni...aku bertemu dgn Syana ngan Iman yg comeyyy ni...masa di Genting Syana dah sms ngan aku nak jumpa, aku tak berani nak janji le dpt jumpa ke tak, kalau ada jodoh sonok la kan...ye betui ada jodoh gak km berjumpa....hikss. Rasanya Syana pun dah buat entry pertemuan kitaorg nie...kan Syana kan....hehe.
P1130030
Syana nak kasi aku souvenir hasil dr air tgn beliau.....mmg kreatif, tak salah ni adalah hobi Syana skrg di masa waktu terluang dia.....Cute sgttt..., siapa2 nak order bleh la rojer2 Syana yer....terima kasih Syana kerna sudi jumpa aku dan suami sbb nak kasi hadiah cute ni....Dapat juga jumpa Ko secara live, Ko mmg cute le.....Iman pun sgt comeyyy....sonok dpt peluk cium Iman....hehe. Bila la nak jumpa plak kan....

~ Entry2 aku skrg byk yg AutoPublish.....hehe..

30 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala nape tak calling2 kita, kalo tak leh la ketemu jugak

el said...

bila la aku nk terjah ikea lg..nak beli pun xde makna..umah pun xde hahah tp at least dpt cuci mata n mkn meatball tu walahhh sedapnye

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya dapat jumpa iman...

Ummi Eisya said...

bestkan dpt jumpa kawan baru..cantik la yg shana bagi tu..kreatif..

♥MAMASYAZA♥ said...

memang dah lama, akak tak pegi ikea

'NuReeN' said...

jeles aii... dah lama teringin nk msk ikea sebelah the curve ni tau.. ari tue g kl lalu sebelah jerr ajak asben singgah dia kata dh lewat.. huhuuuu....

Nana said...

ha..akhirnya
dapat makan meatball tu ek..
eh klw tak kita pon jumpa dah kt penang kan hehe
xde rezeki

I-sya said...

rajin hang yer...

holiday sambil menyoping sambil dating. 3 in 1 gituuu...

atty's said...

tengok meatball ikea tu terliur dan kelaparan kty ..

kita ni bila lah agaknya nak jumpakan

SyaNa said...

mmg rugi wey ko xmkn daim
sedapp

tq la sudi tggu aku abis makan..hehe
ade rezeki kite jmp kt penang plak ek

Hezesuze said...

wow sempat gak jumpa blogger ye...

Gieyana said...

cantik cermin kecik2 tue...unik jer..

jumpa gak hg ngan Syana yer..brmakna dier rendah dr kita la erk?

MrS. F!zA said...

kreatif nya buat sdri love tu..teror la syana..huhu

mummy_ayu said...

memangs eronok bila jumpa geng blogger kan...kita bila la nak jumpa plak? one fine day...

zura@iwan said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ala anje...kbtlan jodoh ni jumpa ngan Syana...hehe..
x per len kali kita jumpa plak ye..

zura@iwan said...

@el

len kali ko pegi lak..bw bb no 3 ni plak ye...ala...nnti ada umah beli la...
aku ni x penah mkn meatball tu...laki aku kata besa jek..hehe...

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

best3x...geram dukung dia....nnti nk dukung amani lak..

zura@iwan said...

@Ummi Eisya

aahhh ngan blog ni dpt la jumpa kwn br kan....aahh kreatif...kalu ku sure x pandai ni..hehe

zura@iwan said...

@♥MAMASYAZA♥

ye ke? sy ni jauh...kalu trn tu..terjah trs arr..

zura@iwan said...

@'NuReeN'

ala jgn jeles.....
x per bila2 gi le ajak usben u..hikss...

zura@iwan said...

@Nana

yup..akhirnya Nana..dgr org ceta je..tp x penah try..hikss
hari tu..kena gk try kan..
tu la psl..x de jodoh la kita..

zura@iwan said...

@I-sya

hehe..time rajin kan..nnti mls ssh plak..

yup...smbil2 la tu..ada jodoh jumpa kwn..

zura@iwan said...

@atty's

haha..tliur plak kak ty dibuatnya...nnti terjah la kak..

insyaAllah ada jodoh x ke mana kan..

zura@iwan said...

@SyaNa

tu la psl...ku x tingin lak masa tu..nnti x abis plak..sbb penat beb..nk mkn byk2 x lalu..haha..

ala...ko pon tggu aku gk kan....
nnti mai png ye..

zura@iwan said...

@Hezesuze

aahh sempt gk kak..namanya jodoh kan..

zura@iwan said...

@Gieyana

aahh cantik weyy..kenan betui aku...tp x cukup ewang..haha..

hehe..aahh rendah sket dr kita...

zura@iwan said...

@MrS. F!zA

aha...kreatif kan..tgn mmg bkemahiran buat mende cm ni kan..

zura@iwan said...

@mummy_ayu

yup..sonok2..tmbh2 ada bb lak..i like...hehe...
insyaAllah nnti ada jodoh kita jumpa plak...

mama tisya said...

rugi tk mkn daik kek kalo ke ikea...heheheh..best bila dpt ole2 dr blogger kn

zura@iwan said...

@mama tisya

tu arr...x lalu lak kek aku time tu..hehe
aha...ole2 dr blogger tu..bkn sng nk dpt kan..