♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, February 8, 2011

Genting With Love~Berposing romantis di Musim Salji....

Saat ku merindukan dirimuJiwa meronta kau ku damba
Oh gerhanalah seluruh pancaindera
Ku hilang dalam memori cinta
Membakar seluruh jiwa raga
Hanya kau untukku
Kau tiada dua
*
Bagaikan siang tiada mentari
Bagai malam tiada cahaya purnama
Tanpamu tiada erti hidup berdua
Ke akhir masa kau ku cinta
**
Bagaikan syurga tanpa bidadari
Kau ibarat hembusan nafas terakhir
Pulanglah sayang usah kau berpaling
Di sini ku pasrah menanti
Dikau bak salju ditiup bayu
Kan rebah di pangkuan bumi
Ku yakini kasih
Restu Illahi
Ku doa kau hadir
Permaisuri mahligaiku
Hidup mati cinta kita bersama
~Sonata Musim Salju nyanyian Hazami~
====================================================================================
Kasi into dgn layan lirik lagu plak yer…hahaha…
Nasib baik jln2 tu, tnmpk Snow World ni…trs tingin nak masuk le, dah smpi cini kan..nk rasa cm mn rasa salji tue…..perghhhhhh mmg sejuk giler beb…bleh jd beku woooo kalu duk lama2 dlm tu…hahaha
P1120918
Bayaran RM20 sorang….9 darjah celcius taw time kita masuk ni…huhu..
P1120405Beratur2 jgn x beratur….
P1120924Baju, Sarung tangan dan Kasut ada dorang provide ye…yg tak bestnye…dorang tak benarkan bawa masuk Camera, Hset dan Videocam.. kena la simpan dlm locker tu…adeiiii….tak leh nak posing sakan le….but….we all ada amik photog gak, tak kira2…nk gak b’gmbr kt cini..huhu. Tak nak lpskan peluang berposing romantik kt cini utk kenangan kan…..hehe..
Gambar2 kt bawah ni….aku resnap blk dr gmbr yg dh diprint oleh photog tu…..so tak brp nk clear arr…
P1130041P1130047P1130042P1130048
P1130051P1130053P1130054P1130056P1130049P1130050P1130044P1130046
Fuhhhh…we all posing tak hengat…hahaha.. dgn sejuknya…tketar2 dh ni…masih maintain posing ..dorang bagi masa sejam dr kul 1.30 – 2.30 utk lepak2 dlm ni…ku rasa sejam pon tak smpi kut kitaorg lepak2 dlm tu…..hehe..
P1130037
Gambar2 yg we all rembat dr photog tu…..tak amik semua syg taw…dh elok2 semua gmbr tu…sygggg…hehe…tak per la..bkn sll kan…hehe.
Itulah kenangan2 we all masa percutian 2hari 1 malam di Kota Keriangan, Genting Highland, byk gmbr tp tak kan nk publish semua plak kan...hehe .Percutian singkat yg sgt indah sekali.....impian kitaorg nk ke sini dah tercapai akhirnya...hehe...syukur ke Hadrat Illahi...

24 comments:

Ogy said...

amek gambar byk2 tu kena berapa rm ya? huhu dpt bygkan betapa sejoknyaaa kat lam tu..

E K A said...

teringat pulak kenangan dgn en somi masa pra hanimun dulu.kitorang pun amik pakej kat phitog gak, dan mostly tmpt yg sama dia snap dgn awk

SyaNa said...

kenangan aku msk snow world ni time peknen
org jual tiket tak pasan aku peknen
sekali nk msk tu brader tu mula xkasi, tp last2 dia ckp suami, pegang elok2 jgn jatuh..hahaa
dpt gak msk..mmg sejuk gile

wantie said...

mesti sejuk giler kat dalam tu kan. kat luar pun dah sejuk gigil inikan pula kalau ada terplait salji salji lak.

kalau aku la bergetar getar gigi nih..

el said...

korg mmg posing baik2 jek xde yg over2 mcm badut eh...sopan santun jek alahaiiiii
gambar dlm snow tu cam raya cina semua merah hahahahaha

zura@iwan said...

@Ogy

mahei gk...pandai dorang...untung kalu buka kedai photo kt cini..
rm90 semua...hehe..
mmg sejukkk ogy..

zura@iwan said...

@E K A

aahhh...mmg mostly tmpt sm je dorang srh posing..hehe

zura@iwan said...

@SyaNa

aahh mmg...licin dlm tu..kena jln leklok...laki aku hmpir nk tgelincir..haha..

zura@iwan said...

@wantie

yup...sejuk beb...x taw nk kata cm mn..hg try masuk..hehe...

gigil2 la...getar2 gigi gk...muka pon nmpk len je..hehe

zura@iwan said...

@el

ye la...nk posing lebey2 dlm tu mn bleh..lompat2 bagai..nnti jatuh..licin beb..
ala posing ala romantis la...dlm salji...hehe...aku kan couple romantik...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwiiittt romantik nyer....

[-suziey-] said...

jenuh aku dok pk lagu ape..last2 dh dpt baru pasan ko ade tulis lagu ape kt bawh tu..ekekek;D penat je akupk:p

cewah kemain main snow yek..syiok btl..berganda2 gigil la..ekekek:D

zura@iwan said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

hiksss...u pon romantik pe..

zura@iwan said...

@[-suziey-]

hahaha..sian ko yer...ada jwpan di bwh le..

ye..syok weyy...jakun je ye...

Gieyana said...

nmpak lebey kurang hgpa berholiday dnegara china..hihiih...kalau ku masuk ritu sure gigil gk nie..
Nmpak ketara sejuknya....

Rinna said...

Bestnyaa..dpt gi jalan2 ke genting..
Dah lama akak tak pergi.. nie yg kena plan nak pegi nie.. :)

Nana said...

fullamak siok beb
aku g genting xpenah masuk rumah salji
pasai damia xleh masuk
kanak2 umur 4thn keatas br bole masuk
aku pon xingt
antara 3 ke 4 thn keatas
baru bole masuk

zura@iwan said...

@Gieyana

tu la psl weyy..jd la kan..nmpk cm holiday kt luar negara lak..hehe..
mmg sejuk gigil wey...nnti gi plak..hg try masuk..

zura@iwan said...

@Rinna

best kak..lama dh tingin nk smpi cini..hehe..
nnti plan la pegi plak kak..

zura@iwan said...

@Nana

siok2 beb...hehe
lorr ye ke..ingt ko penah masuk?
tp kan..ritu ku masuk..ada nmpk budak kecik masuk gk...bleh plak...

shi3la said...

wahh besnyer..haku dah ker genting byk kali pon lum pernah masuk situ lagik..taktau sebab aper tapi rasenyer sebab budak takleh masuk kut tapi tak ingat lak bwh umur baper takleh masuk

zura@iwan said...

@shi3la

aku dh alang2 smpi weyy..terjah je aku...hikss...lgpon susah nk smpi le....hehe..
aku ada tgk bdk masuk...tp x sure la umor brp yg bleh..hehe

mama tisya said...

tk pernh masuk lg snow world ni tp tula tension kn tk bg msk camera..dh la charge mhl gmbr yg depa snap..adik aku p awl2 dlu bole bw msk camera time tu blum kuatkuasa lg

ko ckp kt sini 9 celcius..ko bygkn aku kt london aritu time mlm 1celcius je nasibaik tkde snow..kalo tk,suhunye -3

zura@iwan said...

@mama tisya

ye ke? ingt penah masuk...aku sbb jauh kan..alang2 masuk je lah...mmg geram x kasi masuk...aku amik gk le gmbr yg photog tu snap..syg x amik..bila lg kan..hehe...

sini sejuk beb...sbb ada snow...hehe..