♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 28, 2010

SO CuTe & KrEaTiF!!!

Layanzzzz je la picca2 yang sgt cute ni....cuci2 mata....syokkknye tgk.......

Up belon...


Superpink....

Space ...

Rain of roses..

Poodle..

Pearl..

Nightmare....

Mushroom...

Marylamb...

Laundry day..

Cotton candy..

Candyland...

Butterfly....

Bunny...

Bookworm....

Autumn leaves...


** Sumber from Mila

^~^ babies ni duk ralik tido.......hahaha.....sian dier...tp cute sgttt.....hehehe. kerja siapa la ni ha...kahhhhhhhhh....

28 comments:

Ena said...

alolor.. comeinyerkkkkk..

Farhana said...

cute2 semua gambar baby2 ni.. geram! huhu~

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

mmg kreatif :)

Rizziela said...

memang cute sangat bb ni kan? geram

el said...

gambar sidai tu kelakar hahahaha

CatlinaFly said...

aduh...genius nye ! :)...comel sgt...

leadleedeea said...

comelsssss...nak buat gak le...hehe~!!

zura@iwan said...

Ena~

hahaha...sgt gerammm kan...

zura@iwan said...

Farhana~

betui2...kreatif kan..

zura@iwan said...

tinie~

yup..mmg kreatif...

zura@iwan said...

ziela~

diaorg buat cm tu..nmpk lg cute arr..hehe

fazilzura said...

heheh cute nyeeee

zura@iwan said...

el~

hahaha..tu la psl...kelakar aku tgk..

zura@iwan said...

Catlina~

x tpk nk buat cm ni...mmg bijakk..

zura@iwan said...

lead~

hahhaa..ada bb bleh la buat...

zura@iwan said...

fazilzura~

cute sgttt...hehe

ieda said...

ya tuhannnn .. what an amazing pic ..
budak yg sedang lena punn jadi wall paper kann .. sungguh creative :)

Nia said...

ada pegi tak kat blog tu baru2 ni? mak baby tu angin, dia kata ada org dah salah guna gambar2 anak dia ni utk iklan. jadi dia dah remove semua gambar anak dia dari blog tu.
Bleh baca kat sini
http://milasdaydreams.blogspot.com/2010/10/im-just-daydreamer.html

PinQib said...

siyess comel tahap gabannnnn.. tsk

zura@iwan said...

ieda~

tu la kak kreatif....sgt sejuk mata memandang..

zura@iwan said...

Nia~

aku dpt gmbr2 ni dr email, tp aku taruk kt cini aku x buang watermark dia..aku mmg x tau...tp aku dh gi minta izin..hikss.

aku taruk kt blog ni, sbb aku suka tgk bb....x de niat nk buat iklan ke apa...

thks bgtau..hehe

zura@iwan said...

PinQib~

yup...sgt comeyy..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahah tomey la...lawak pun ada...

zura@iwan said...

Purple~

hehehe...tomey2...

[-suziey-] said...

yuhuuuu dh lama xjenguk sini..banyk n3 terlepas..huhu..

wei aku sukanya tgk all piccas..comel giler..hiks..kretip kan..

zura@iwan said...

suziey~

tu la..ingt ke ko x windu aku..ahhaha..

yup...kretip.hikss...sure org ni mrh aku...sbb aku taruk gmbr dia..haha

wantie said...

baby tu doklayan tido. yg dorang tu dok sebok decorate. aish... kalau le tetiba baby tu jaga camno ek?

zura@iwan said...

wantie~

hehe..tp cute ler...suka aku, mama dia kreatif..