♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 15, 2010

Cantik Tak???

Pelbagai design Cahaya yang berkelipan di sana sini, di dalam dan di luar.....inilah pilihan gabungan dua hati menjadi satu yang telah diabadikan di Teratak Sederhana kami...ahakss...
Simple, Cantik & Menarik bagi aku tapiii......ku rasa macam disco la plak...kakaka..yang penting telah puas hati dengan hasilnya....hehehehe..
Sebelum tu nak bagitau kat sini, aku bukan nak menunjuk2 okay, jangan mareee....saja nak kasi cuci mata lampu2 jerk....yang lain still privacy...sket2 dulu up kat sini, hikss. 

P1110521P1090814
porch & living area...
P1090808P1090809
Room....
P1090824 P1090822
Outside sliding & Room...
P1100795
New design....LED @ living area...
P1110402
Kitchen area.....hehe..

~Dibeli dari Deco Lighthing(Sungai Petani) & KA Lighthing (Penang)~

Nota kaki: Sekarang ni ikut suka aku jek nak update ceta ntah apa2....bedal saja labuuuu.....ngeeeeeeee..

40 comments:

[-suziey-] said...

cung cung..hehe..lampu porch ko sama ngn lampu balcony aku..ekekeke:p

ok ko kasi up sket2..aku pnya turn blm lagi..hahaha:p

fazilzura said...

beb , lampu no 5 ado kt branda umh haku hehehehe ..

Rizziela said...

Cantiklah lampu2 tu. Saya suka

Ena said...

maaaaaaaaiahhhh!!

banyak nye lampu umah.. mesti besar punyer umah nie kan.. syoknyerrr...

'NuReeN' said...

semua cantik.. sure rumah k.zura ni cantik kan... paling suka tgk lampu yg kat bilik tue ala2 bunga rose kot.. cantik..

zura@iwan said...

suziey~

maceh2...ye ke sm beb..pilihan si suami aku tu..dia kenan kaler putih plak..hahaha...sejiwa ngan ko la ye..hehe..

tggu umah dh ok..aku up sket...ko cepat la sket up..hehe

zura@iwan said...

fazilzura~

wahhhh..sm ngan ko gk..mmg sesuai kt branda gk kan...aku pon lebey kurang pggey branda la tu..kakaka..

zura@iwan said...

ziela~

sy ponnnn sukaaaa...hehe

zura@iwan said...

Ena~

mak aiiiiiiiiiiii....tak de bosar mn umah tu ena....umah ats tnh..so luas la kan..hehe

el said...

semua lampu2 di atas tidak ada dlm rumah aku..eh rumah mil aku miahahahaha
cantek2 siot lampu2 ni..xde plak cam disko...lampu bilik tu lawo yg bulat tu


ermmm lampu bilik ayaq xda ka hahahahaha

zura@iwan said...

Nureen~

thks ye...tp x le cntik sgt umah kak...sederhana jerk, aaahh tu ala2 bunga rose...hehe..

zura@iwan said...

el~

hahahaha.....rumah hg gk la tu...nnti satu hari hg ada umah..sure kedabom noh...hehe..

hg x tgk kseluruhan lg beb...cahaya merata2 byk disco..kakaka...

ada plak lmpu bilik ayaq aku nk taruk cini...ngeeee....hg mai umah aku guna toilet tu br tau cm no..haha...

POSH76 said...

cantekla I pun suka jer deko camni....thanx selalu komen kat blog I yer..i pun add u yer leh follow ur updates hehe

Hezesuze said...

cantik siut!! jeles weols tau...weols ni tak tau ler bila nk memiliki rumah sndiri...uwaaaa!!

ieda said...

cantik2 ... semua akak berkenan .. hehehe kalau di kedai nie , pening kepala x tahu nak pilih yg mana huhuhu

Nia said...

salam ziarah zura,
cantik lampu2 tu, untuk rumah baru ya? mesti rasa excited kan, dapat hias ikut taste kita lagi. kami pun insha'Allah tahun depan kot.

10 said...

suma cantek... runah mana 1 ni kak zura?

*luv Syahnia* said...

oowwhhh bestnya dpt dok umah blampukn mewah cam gini..rasa taknak kua umah..hehe

CatlinaFly said...

lawa2nye..tapi sy kena tunggu dok umah senirik dulu hehehe..skrg duk umah kerajaannnn..

and...jemput join my contest..ade dua kategori(lucky draw & contest bergambar)..nanti pilih lah mane satu k..

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/10/catlinaflybaby-celebratesbeautiful-mom.html

Gieyana said...

cantik2..dh tukar lampu porch depan yer..:)

lmpu 3 bradik hang kt dapur tue lebeyy kurang sm jer cam umahku..hehehe

Farra Dhelina said...

kelas lampu ahkak!!!

hasrul hassan said...

salam .. waaa cantik2 design lampu ni .. saya sebb minat deko ... tu sbb kata cantik. Lama dah tak pegi kedai lampu .. dulu rajin la sebelum masuk rumah baru .. skang dah masuk ... leks je ngan lampu yang cantik .. cantik pada pandangan mata sendiri je ..

haha .. tp bestnya pasang bila orang datang umah je ... lalala

zura@iwan said...

Posh~

thks2...hehe..wokeh...keep in touch ye...

zura@iwan said...

Kak Ze~

ala kak besa je tu....nnti akak ada umah sdiri deko lg lawa drpd sy..hehe

zura@iwan said...

kak Ieda~

maceh kak....hehe..
mmg kak kt kedai penin nk memilihnya...tp sy keja cari yg rege murah2 jerk..hahaha..

zura@iwan said...

Nia~

slm nia...thks visit blog kita...
aahhh utk rumah baru...tp ntah bila nk duk..hehe. betui2 excited nk mdeco kan...pulus pon cepat abisss..kakakaka..
oo ye ke...nnti nia plak excited nk deco2 kan..hehe..

zura@iwan said...

10~

akak pun sukaa....rumah kt Sp ni 10..hehe

zura@iwan said...

luv syania~

aahhh betui2...x nk kuar rumah je rasa, tp umah blm siap sepenuhnya...so kena la bsbr dulu..hehe

zura@iwan said...

catlina~

hikss...maceh cat, x per nnti ada umah sdiri deko k...hehe...

wokeh...insyaAllah kita free kita join k...thks

zura@iwan said...

Gie~

hahaha..iwan la nk tukar, dia kenan lampu cenggitu...murah gk ler...

lebey kurang sm design la kut...tp ku rasa hgpa punya lawa lg la...

zura@iwan said...

Farra~

hehe...ada yg murah ada yg mahal..hehe...seimbang gituwww...

zura@iwan said...

hasrul~

slm...

maceh yer...besa2 je lampu tu pon, oewhhh minat deco2 ye..sure rumah awak lg lawa2 kan...nnti kite terjah blog awak..hehe

kdg2 pandangan mata kita lain kan...pandangan org len ..len plak...masing2 pdpt...hehe...betui2 kdg2 lampu lawa tu bila org mai je kita psg..haha

wantie said...

utk pengetahuan ko, satu lampu pun tak ada yang sama ngan lampu umah aku. sebab umah aku guna lampu kalimatan & mentol jer. kahhhhhh....

cayalah hang, mesti bila balik umah hang tu, suasana jadi bertambah tambah romantik.

Iena said...

LAMPUUUUUUUUUUUUUU...
mak suka semuaaaaaaaaaaaaaaa nok...

zura@iwan said...

wantie~

hehehe...umah pestime beli tu kan weyyyy..lgpon x buat sewa, so buat bg puas hati ler..hikss.

betui2...mmg romantik gituwww..nnti mai umah aku noh...hg pon beromantika..kakaka..

zura@iwan said...

Iena~

maceh bebe....aku pon sukaaaaaaaaaa...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang cantik lampu2 tu..ader konsep moden..ader konsep klasik...rabu lepas baru ayu beli lampu carporch baru..hehe

zura@iwan said...

IbuDamia~

ekceli hentam je tu...konsep hentam..kakaka....
oo ye ke? sure cantek lampu carporch tu..

shi3la said...

santekkk...kelas lahh ko..!!

zura@iwan said...

shiela~

thks weyy...besa je tu..haha