♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, October 14, 2010

Lunch wif Puan Siti.....Siti ???

Hahaha....dalam tawa ada tangisan...dalam tangisan ada tawa....macam2 ada...yang penting happy selalu selagi boleh...wokehhh....

Back to story pasal Siti....Siti Nurhaliza? eh bkn....Siti ni femes gak, tp femes di kalangan kawan2 or blogger Penang ni...hahaha..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Ni le Siti tu....kakakaka...selalu gak berlunch date ngan Siti kat tesco, kitaorang last minute plan pun jadi, tu kalau aku tak bawa bekal datang office le..hehe.
(gg sapa yg bsr...kakaka..)

Kebetulan plak...hari tu ada OKU datang jual souvenir ni kat kitaorang, selama aku datang makan kat foodcourt tesco tu, tak pernah orang datang minta derma...tapi hari tu maybe rezki dia kan..berkenan juga aku tengok, Tie nak bayarkan tapi rezki aku keluarkan duit bayarkan souvenir tu..so dapat la sorang satu.....Hopefully fren forever ye Tie...

Thanks Tie banjer aku minum ICE Blended Mocha....sejuk gedikkkk....dah la cuaca ritu mendung nak hujan...kakaka...


Nanti kita lunch sama2 lagi yer.....hehe....thks to being my fren...

20 comments:

[-suziey-] said...

amboih..siti wantie..eh btl ke nama dia siti wantie..hahahah pndai2 aku jek..:p

wei..mari jmpa aku..jgn dok sombong okeh:p

Ieda Al-Habsyi said...

perghhh..ingatkan siti nuralija tadi, heheheheh :)

el said...

siti si puteri nyamok

nak ice blended jugakkkkkkkkk

zura@iwan said...

suziey~

hahaha...nama dia Siti ler...wantie tu gabungan nama hb dia & dia..hahaha...

x mau jumpa ngan ko....hahaha..

zura@iwan said...

Ieda~

adik badik siti la gk tu...kakaka..

zura@iwan said...

el~

apa kes hg pggey dia puteri nyamuk weii...x phm aku...kakaka..

Ena said...

Siti??? hehehe

ingat kan Tok T tadikkk.. ngehehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik la soveniour tue...awat xbeli 2...nak gak.. :P

wantie said...

Zura- mungkin semuanya kebetulan. aku pun terbawa kamera. pas tu kebetulan OKU datang jual serbiniar..

owh.. hidupku penuh dengan kebetulan.

'NuReeN' said...

siti putri nyamuk la k.zura.. k.wantie kan asal dr kuala nerang kg nyamuk..hehhee....

ice blended yg meyegarkan... perrgghhh nak g minum citu lagi la nti..

zura@iwan said...

Ena~

hahaha...tkena la plak kan...Siti la jugak tu...

zura@iwan said...

Purple~

ada dua org je...beli dua je la...lgpon cm mahey gk satu tu pon..kekeke..

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl noh...semua kbtlan...hg yg x bw camera bawa lak ritu..posing la kan..hahaha..semua org kt tesco tu duk perati kita jek..kakaka..

zura@iwan said...

Nureen~

owhhh nureen tlupa plak...patut la pggil puteri nyamuk..kakaka...sbr je la....

mai je....tesco layan ice blended..hahaha

Rizziela said...

bestnya dapat jumpa kawan

zura@iwan said...

ziela~

hehe.....sekali jumpa x sedar masa dh blalu..hahaha

ALoNa Cintamaniszlite said...

amboi...bkn main korang ek..sejak dua menjak ni asek kuar lunch sama aje..hehe..

Erm..dh tgk dan jengok n3 kat bawah..bkn main terjah ladang anggur. Cantik betul pemandangan kat sana. Gambar anak menakan hang konon2 nak geget anggur tu cun!! huhu..

Erm...dugaan mcm yg dihadapi oleh zura dan suami tu..adik akak pun turut mengalaminya. Semoga kalian semua dimurahkan rezeki utk memperoleh apa yg diidam2kan tu..Amin

zura@iwan said...

Kak Alona~

hai kak lama x nmpk kak..hehe...

aahhh kak...rasa nk kuar sekali ..km kuar jek...tp sllnya Tie yg mai kt zura...sian dia..hehe

hahahaha..ye la kak, dh alang2 gi knuri kt sik tu, terjah je la...tu arr....org srh dia mkn buah anggur tu dia pon ikut...hahaha

betui kak....zura & suami stakat ni tabah kak...alhamdulillah km byk bsbr....semoga Allah permudahkan urusan mperolehi apa yg diidamkn ini..amin...thk kak..

I-sya said...

rajin ek jmp blogger. niza x joint sama ke? ke dia pun x kenal siti?

tegar sungguh kamu semua.

zura@iwan said...

I-sya~

aku ngan wantie bkn nmpk cm blogger dh...km sll lunch sekali, tu kalu dia free dia ajak aku mkn sekali..kdg2 km kuar last minute. niza x join...niza kenal le si wantie ni...hehe..

bkn tegar la weyyy....sbb dh rasa serasi bersama plak..hehe