♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 22, 2010

Hohohoho....

Salam.......

Sorry buat lawak lak pagi2 tadi dengan entry tak de pangkal hujungnye......ekceli tak de idea merangkap ketandusan pemikiran...kahhhhhh!!! tapi still waras yer.....waras untuk memikirkan apa aktiviti weekend ni... kakaka..

Gumbira sama sebabnya tadi online FB, tengok2 ada dua orang sahabat dalam listing friend request tggu masanya utk aku approve je.....tilik punya tilik nama sahabat2 ni, mcm aku kenai nama ni...tapi di mananya........kita kan kalau nak add selalunya akan tengok gambar dulu baru approve, sama ada kenai ke idak kan...tapi dua sahabat ni taruk gambar budak jerk,haizzz siapakah gerangan....

Then yang sorang tu...ada taruk gambar masa kitaorang Matriks dulu2....wahhhhhhhhhhh....mmg betui jangkaan aku....sahabat perjuangan masa study "U" merangkap ex-roomate jugak....susah betui nak jumpa mereka2 ni.....dapat jua bertemu di alam FB.... sorang lagi aku mmg dah agak jugak sahabat masa study, ex roomate aku....hahaha...sangat teruja wokeh....sebab lepas grade, mula2 tue still berhubung..lps tu lost contact...sedissssssss.....huhu..

Udah2nya ceta pasal zaman2 dulu plak...macam orang lain tak de kesah dulu...hahaha...idak ler teman saja nak luahan kan perasaan ke'excited'an ituwww...kakaka. Tak sangka aku taw...umor dah masuk angka 3...huhu...tapiii...still menten cute kan..........wakakaka..perasan yg amatttt...hahaha.

Semoga lepas ni tak de lost2 bagai yer.....bila nak berjumpa secara live la kan......adeiiii...tak per yang penting dapat berjumpa kembali...keep in touch dalam FB pun x per..

Winduuuuu nak balik kampung aku jugak ni...windu mak, abah, adik2......sob3x...sedissss...lepas raya tak balik2 kampung lagi...amboi macam la jauh sangat kampung deme, banding ngan kampung orang lain susah nak balik taw.......hahahaha...

^~^ al kisahnya....entry tanpa bergambar......sekali sekala tak de gambar, kan blogspot sekarang kalau nak upload gambar ada limit kan...so aku tak payah susah2 nak taruk arrr...tapi kalau korang bosan baca entry aku tak de gambar ni tak per la...abaikan.......aku taw siapa diriku ini, tak de tempat di hati kalian....huwaaaaaaa....pada yang selalu datang jenguk2 aku tu ...nak ucapkan ribuan terima kasih byk2 k...aku akan terjah balik rumah korang...insyaAllah..hikss

^~^ apa2 pon selamat berhujung minggu ye.....semoga kita dapat bertemu mesra lagi,caring is sharing...bleh gituwww...hehe..

24 comments:

[-suziey-] said...

ceh sempat diakhir n3 baut ayat sedih..aku baca la wei..aku ni jelajah blog org ikhlas..baca btl2..unles baca laju sgt smpai slh baca..ekekek:p

wei rajin ko telek eh sblm approve..adeiii aku mls btl..klu pompuan besenye aku bedal je approve..hehee

ieda said...

x der idea pun x per .. cakap2 kosong ok aper .. janji update kan :)

fazilzura said...

alahai, tang ayat yg akhir tu bikin sodi je..

aku pun mmg ramai sgt2 jmp kwn2 lama dlm fb ..

zura@iwan said...

suziey~

hahaha...baur2 ayat simpati la kunun....org x layan punye...kekeke..
maceh2 aku tau ko mmg shbt blogger yg sll mai blog aku....dont worry my fren..hehe

ye ke? aku mmy rajin belek2 dulu...hahaha...mls nk add kalu x kenai sgt..kakaka..

zura@iwan said...

kak ieda~

betui tu kak...janji ada je n3 nk taruk..hahaha...

POSH76 said...

yer yang penting ada entry jgn kasik bersawang sudah...cam I pulak tersalah tekan entry tak siap dah terpublish...saja nak kasik zura mai lagi hehe

wantie said...

Betui tu zura. sekarang dorang suka letak gambar anak anak.

Aku pun rasa mcm nak letak gambo Amirul. Tapi nantilah. malas nak tukaq lagi nih

zura@iwan said...

POSH~

hahaha..tp nnti cuti ni bsawang la kut 2hari..hahaha..
amboi sj je tau nk kasi kita rewang2 ke blog dia..haha

Hezesuze said...

oh weols pun cam uols gak...tgok dulu profile sapa yg nak add frenz tu...dah tengok baru pikir nk accept ke idak...ahakss

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl noh...sian aku..aku nk taruk gmbr anak sapa..kakaka...

hg x yah la taruk gmbr anak ....nnti aku x kenai plak..kakaka

zura@iwan said...

fazilzura~

sj aku kasi sedissss....kakaka..

betui2 jumpa ramey noh...smpi x tlyn..wakakaa..

Rizziela said...

Wah! panjang lebar penjelasan yg diberikan...syabas

'NuReeN' said...

best arr boleh ber FB bagai.. nureen ni jerr x dpt izin lagik.. huhuuuu.. teringat masa zmn2 tgh hangat berfb setahun yg lalu.. bila ya nak boleh ber FB lagi???

Dee said...

syokkan bila dpt jumpa kwn lama..mcm jumpa emas..hahaha..

eh..bila blogspot letak limit..dee x perasan pun..ye ke?

zura@iwan said...

Kak ze~

betui2...kita serupa...hahaha

zura@iwan said...

ziela~

hahaha...x jelas sj la tu..

zura@iwan said...

Nureen~

zura pon br je tlibat ngan fb ni....dulu mn tau semua ni..kakaka...tp sejak tlibat ni..dh jd tegar plak..hahaha..

zura@iwan said...

Dee~

betui2...sgt sonok..jumpa kwn2 lama...

ada x slh...ada blogger yg buat n3 psl limit tu pon..hehe

d_tieah said...

Yeke?
Ade limit ek nak letak gmbr?
X prasan lorh..
Yg 21, jam 5 ptg mmg x leh nk upload kan..

*∽ IZAN ∽* said...

setuju! FB mengerat silaturahimm! semalam pun online dgn anak jiran kat kampung.. kalau jumpa live setahun sekali pun belum tentu ada can! hu hu

zura@iwan said...

d_tieah~

ada tak slh...cuba nnti masa nk upload gmbr tu...ada kt bhgian bawah dia ada tulis..hehe

zura@iwan said...

IZAN~

yup betui tu....tp ada yg bgaduh kerna FB gk..hikss.. gunakan jln yg betui...jgn nk belok2 plak kan..hikss

Amy Syaquena said...

salam..

bestnya kalau dapat jumpa kawan2 lame

zura@iwan said...

Amy~

slm...

betui2...bestkan jumpa kengkawan lama..hehe