♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 11, 2010

Ke Sik….

Alhamduillah hari minggu baru ni dapat spend time bersama dengan orang tersayang...jalan2 cuci2 mata lagi...hikss..
Kali ni ke Utara jua, tapi jauh sket le....kitaorang ke SIK, Kedah. Actually dapat undangan kenduri perkahwinan adik sahabat hubby a.k.a hubby Gieyana so hubby pun tak kerja dan sambil tu nak jalan2 juga....kitaorang pun terjah je la...hahaha..
P1110417
P1110418
Bawa anak adik ipar aku ni.....kalau suruh posing mau je dier...ahaksss...
P1110419
P1110425
Sampai2 rumah kenduri jumpa gieyana...then terus gi soru ler, masing2 perut dah lapor.....sedap le masakan kampung, fuhhhh hubby lak makan bertambah...hehe...
P1110430
On the way balik dah ni....empangan beris yang luas.....
P1110431
Kalau dah datang kan...tak singgah tak best pula...harus ku ajak suami ku terjah.....hikss. Owhhh nanti aku taruk gambar posing2 kat cini yer...hehe
P1110433
P1110500
Di rumah kenduri tak sempat nak bergambar dengan pengantin...tapi jumpa juga kat sini, aku curi2 amik ni....nampak tu Mr Photog tengah consentrate...hahaha...


~ Selamat Pengantin baru kepada pasangan pengantin yer......Semoga kekal hingga ke akhir hayat.....
~Terima kasih kepada Pn Gieyana & En Munir kerna menjemput...kalau tak de kenduri ni, ntah bila aku nak sampai ladang anggur tu ye...kekeke...
~Gie gambar kita posing tak de la plak......maybe dalam camera hg ada kut...hikss

14 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

kak zura, comeiii betoi budak kecik tu, sape namanya? :)

Gieyana said...

macih psl sudi dtg..sorry kalau da kekurangan k...x dpt nk sembang2 panjang psl nk kena hantar parent balik lak...

Photog tue busy giler ritu...smpai x sempat nk tukar baju...kahhhh!

zura@iwan said...

Ieda~

nama nye...Emysha Lidiana...hehe...

zura@iwan said...

Gie~

ala besa la kenduri tuan umah akan sebuk...dont worry kami puas ngan layanan tu...mknan pon sedap...hikss...sesuai ngan tekak ku..kekeke...

tu la psl....lawak plak dh tgk photog tu...x dan nk tukar bj daa....sian dia...

Rizziela said...

wah! sedap tu dapat makan nasi kenduri kampung

zura@iwan said...

Ziela~

aahhh area sn byk buat mskan kg..hehe

Rinna said...

Cute laa budak kecik tuh..pandai plak posing2 yer..

10 said...

ooo... sik ek... x pernah sampe lagi tasek tu la... nampak cam besar ja...

zura@iwan said...

Rinna~

hikss...mmg cute dia kak...geramm kt mysha...

zura@iwan said...

10~

aahh bsr tasik tu 10...try la gi..

wantie said...

hmm.. sedap lak aku rasa bila hang dok citer ttg kenduri. Aku memang ingat nak pi pun, tapi hubby ada Futsal game. so tak leh la..

kenduri umah Makngah aku kat Sik tu pun kami tak pi.

[-suziey-] said...

waaa terjah knduri umah gie..syiok2..cantik wei view kt situ..mmg sesuai la utk photoshoot

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl...sedap la wey mkn nasi & gulai daging time2 tghari tu...fuhhhh....blemak beb...hehe

x per la..nk buat cm no kan....dh hubby hg ada futsal..aku pon kalu laki aku keja...ntah bleh gi ke x tu...dh dia free..hehe

zura@iwan said...

suziey~

yup....terjah umah knuri..kena plak mskan kg...maveles...hehe..
aahh sesuai utk photoshoot tu..