♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, October 5, 2010

Miahahahaha....

Hahahaha...Bila ramai2 ni....kena plak satu kepala, mau riuh rendah la kalu berjumpa kan....aku yang tak banyak cakap pon, jadi la boleh gak menyampuk...kakakaka..

Lunch tadi....kitaorang geng blogger penang bertemu di Tesco dekat dengan ofis aku jerk, maceh kawan2 sudi datang makan sekali...best sgttttt...

Aku wif Mak buyung(ElOd)...silap arr tadi tak de sesi laga2 perut ngan ko El...hehe..

Nureen(baru je kenal tadi...salam kenal..), Niza & Wantie....

Posing gedikss before masing2 balik meneruskan kerja....tak boleh main2 dah na....sambung kerja....miahahahaha....


^~^ gambar2 ni semua dicuri(dengan izin) dari camera Nureen ye....thks ye....hehehe..
^~^Kalau ada jodoh kita bertemu lagi .....dapat pulak kawan baru Nureen, so keep in touch .
^~^ Kalau ada yang gelak lebih2 tu....nanti sambung gelak na....wakakakaa...


14 comments:

UmmiRosma said...

It's fun to meet each other..wish we could meet someday...amin...

el said...

ye betul tu best gilak...semua 1 kepala..smpi x tahu sape dok sembang ngan sapa..hahah pakai nyampuk je..thx zura sponsor tuk aku :)

fazilzura said...

wah wah .. sonok tui korg ye

zura@iwan said...

UmmiRosma~

yes kak...it's fun if kena satu kepala....ai ni shy2 sket...insyaAllah one day kak...

zura@iwan said...

el~

hahaha...kena 1 kepala mmg masuk ler, aku kan suka mympuk.....org smbng apa...aku smpuk...kakaka...
wlcme...x per aku ikhlas banjer mak mummy ni, mn tau berkat..ko doa2kan aku murah rezki le..hehe

zura@iwan said...

fazilzura~

kalau ko dkt ko pon tumpang syok sekali...kakaka..

'NuReeN' said...

waaakkakakaahhhh... sambung gelak smpi ari nie.. hehhehe... nureen pon sebenaqnya x leh peramah sgt tp bila dh 1 kpala layanzzz... x der plak kekok2 sgt..

zura@iwan said...

Nureen~

hahaha....sambung lg ke...baguih2 ceria sll...hikss..
sm la kita...x peramah sgt pon....tp bleh la masuk ngan sapa2...hehe..

Ena said...

WAHHHH..

syoknyer geng blogger jumpa di alam nyata.. msti riuh rendah walaupun baru pertama kali jumpa..
bila la kita pulak kan!.. uhuk!

zura@iwan said...

Ena~

Ena...yg len tu penah jumpe dh...juz Nureen sorang br ketemu...hehe...insyaAllah ada jodoh ketemu la kita...hikss

wantie said...

Fun fun juga.. tapi aku rasa kalau rozi join mesti best..

Tu la kan sampai bangla cleaner tu pun korang kacau. Ntah dia paham ka tidak apa yg korang cakap. Nasib badan la...

zura@iwan said...

wantie~

tu la psl...aku ada email rozie...tp x de jodoh nk b'fun sekali...hehe

hahaha...sian cleaner tu...kalu dia phm kita duk buat lawak kt dia...naiya jek...kakaka...

ALoNa Cintamaniszlite said...

berseri laa akak tgk muka si EL tu, huhu. Pembawak budak, kan..
Yg Wantie lak..bkn main senyum melebar.
Zura ngan Niza..masih ayu, gitu..

zura@iwan said...

Kak ALona~

ye le....pbawa budak...bseri2 la kak..hikss..

wantie mmg suka senyum lebar dia...hahaha...

hikss...ayu malu2 kak...kahhhh