♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 18, 2010

KL ~ KN

Salam kengkawan.....

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi kerna kita dapat bertemu kembali di hari ini setelah bercuti rehat selama dua hari...bila tuan tanah bercuti so blog pun bercuti la yer...hehehe..

Lagipun weekend baru ni, aku dan en suami mempunyai aktiviti yang amat padat...weekend kami berada di atas jalanraya jerk, hahaha...lenguh badan2 habis, tapi lagi kesian pada driver la...non stop dier...huhu...takper cik abe steady kan...hehehe.

Perjalanan dari Penang ke Kuala Lumpur dan dari Sungai Petani ke Kuala Nerang, perjalanan yang singkat bersama yang Tersayang amat2 bermakna kerna dapat juga bertemu dengan kengkawan...seronok sangat!!!...

Aku pabila en suami yang drive, aku yang berada di sebelah ni...memang tak dapat nak tidur sebab tak sampai hati nak biar dia sorang2 layan perasaan...kakaka...so yang perempuan kat sebelah ni la duk pot pet pot pet....hehehe. Naseb baik en suami tak bengit telinga dengar sora2 sumbang wife dia ni...hahaha...

Yang penting....kami selamat tiba dan pulang ke destinasi yang dituju...dan paling utama misi itu diturut serta dengan niat yang suci murni..hehehe. Kitaorang bukan pergi bercuti2 makan angin, no money no holiday okay....tapi ini juga dianggap sebagai cuti2 kitaorang, itu sudah cukup bahgiaaaaa....kekeke.

SO.....nanti ku update ceta selanjutnya berserta dengan gambar2 yang cantik molek tertarik ituwwww....model2 dalam gambar tu la yang cantik molek tue.....kahhhhhhhhhhhhh!!!


nota luahan rasa: ~macam ayat2 skema la plak....kakaka...
~tak sempat nak trf gambar frm camera nie.....sebuk bangattt...kekeke
~blogwalking umah kengkawan pun tak sempat lagi....sure banyak ceta2
yang ku tertinggal kan....huhu

22 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya jalan2....

[-suziey-] said...

weeee aku tau sape model tu.ala yg montel2 tu..ekeekek:p

'NuReeN' said...

g KL kerr... wah.. x kannnnnn x jln2 kan.. cuti jerrr harus dipenuhi xtvt seminggu dh penat kerja kan.. hehee

zura@iwan said...

Purple~

hehe...jln2 penat & fun..hehe

zura@iwan said...

suziey~

eh ko tau ek? mn ko tau? kakaka

zura@iwan said...

Nureen~

kira jln2 la tu...tp bkn bholiday sakan...x cukup budget..hikss

Hezesuze said...

ishh uols nie cam weols gak...kalo en somi drive...weols tak pernah nk tdo walaupun ngantok....hehe

wantie said...

jauh tu.. sampai kat kampung aku pun hang sampai. ni yang jeles ni. aku nak balik kampung tak boleh. waaaaa

Ena said...

jalan2 dengan orang2 tersayang memg sangat seronok.. mrmm.. bila la turn kami pulak... uhuk!

zura@iwan said...

Kak Ze~

sm ek kita kak...hehe...en suami srh tido x nk tido..kekeke..

zura@iwan said...

wantie~

sian hg..x per miggu ni hg blk le...aku sbb ada knuri kt KN tu..hehe...

zura@iwan said...

Ena~

hehehe...time weeken la nk jln2 kan, tu pon sbb ada urusan di KL...hikss. Idak x gi la smpi KL nun ngan tgh2 bln..hikss

I-sya said...

gi mana kamu cik? rajin jalan even x cuti pjg pun.

zura@iwan said...

I-sya~

gi jln sbb ada urusan la kak...hikss..nnti aku update ye..

ieda said...

hai dik .. akak sihat jer ..
waaa baru balik bercuti ya .. :)) seronok !!

zura@iwan said...

kak ieda~

alhamdulillah...sy pon sehat kak...
hehe...ada urusan smbil2 la kan..hikss

Iena said...

jalan2 tu mmg penat tapi BEST!!! ;P

zura@iwan said...

Iena~

betui tu beb..penat tu x yg nk ckp la kan...besa la tu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bestnya gi jalan2....boleh meluaskan pandangan kan..hehe

Gieyana said...

sure ar penat kan..long distance in da short time..:)

zura@iwan said...

Ibu Damia~

betui tu...mluaskan pndgan lg...dan tmbh kawan..hehe

zura@iwan said...

Gie~

yup mmg pon...penat tp i likeeeeeee...kakaka