♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 1, 2010

Oktober Sudahhh....

As Salam semua...

Hari ini sudah masuk satu Oktober, tu la kan pejam celik...pejam celik dah sampai oktober, rasanya baru saja melalui satu Januari yang lepas...hehehe. Raya sebulan pun sudah hampir2 meninggalkan kita, seronok beraya masih terasa....sangat gembira pabila dapat beraya2 bersama orang2 tersayang kan. Sedih...gembira...gelisah...macam2...hikss.

Ku panjatkan kesyukuran kepada Allah S.W.T kerna memberi peluang ku menghidup udara segar di dunia ini, semoga kita semua sentiasa beringat pada Dia Yang Maha Esa. Peringatan kepada diri ku sendiri jua....kita tidak terlepas dari ujian dariNya, oleh itu banyak2 kan bersabar....berdoa pada Dia...


^~^ hahaha...tak de citer nak hapdet la ni......
^~^ Oktober ada birthday orang yang amat2 disayangi.....hehe..
^~^ Weekend ni tak de plan apa2 lagi..kalau rajin nak beraya rumah member ler, then nak gi lawat tapak projek kat SP jap kut...hikss...insyaAllah..

24 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

apa planning untuk beteday 'org yg amat disayangi' tu? heheheh!

zura@iwan said...

Ieda~

org amat disayangi berada di kg ler...nk buat surprise apa ye...hehe...

I-sya said...

sgt cpt masa berlalukan... dh hujung tahun.

hujung thn gakla byk jadual siap tersusun. huhuhu...

thanks ALLAH masih memberi peluang pd kami utk terus berada di bumi MU.

el said...

selamat mnymbut bulan october :)
smoga pjg umur dimurahkan rezeki n terbaik tuk kamoo hehehehe

zura@iwan said...

I-sya~

tu arr...dh nk ujung thn...

aku kt2 ujung thn la byk dateline ni...adeiii...

amin.....syukur padaNya...

zura@iwan said...

el~

slmt2....

maceh laling...muahhhhh....

Dee said...

sekejap je kan masa berlalu..

qeera said...

beday kiter jugee... heheeh
nak jugak...:P

Rinna said...

Biasa laa tuh masa mmg cepat berjalan kalau tak ditunggu.. dah nak masuk ujung tahun dah.. :)

zura@iwan said...

Dee~

tu arr...cepat ms blalu...

zura@iwan said...

Qeera~

ye ke? hepy besday...hehe

zura@iwan said...

Kak Rinna~

yup betui kak..masa x menuggu kita...hehe..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik.. sama la kita oktober adalah hari paling istimewa tuk org yg disayangi

POSH76 said...

mmg cepat masa berlalukan hehe

zura@iwan said...

Cutemiut~

hehehe....yup besday org tsyg ni...tp duk jauh la plak...hehe..

zura@iwan said...

Posh~

tu la psl...kita doakan yg tbaik...

Farra Dhelina said...

sekejap je dh nk hujung thn kan.haihh sekejap jugak la umur nk bertambah

zura@iwan said...

Farra~

nk buat mcm mn kan...kena la hadapi jua...hehe

Anonymous said...

tak sabar menuggu rumah baru siap..hehehe..

UmmiRosma said...

betul tu...semoga Allah memberikan kita peluang untuk bertemu Ramadhan dan Syawal lagi..amin..

zura@iwan said...

Anonymous~

hehehe..mmg x sbr..lama benor menuggu...hahaha

zura@iwan said...

UmmiRosma~

insyaAllah semoga kita dpt btemu lg ramadhan & syawal yg akan dtg...amin...

wantie said...

selamat bulan 10. kahhhhhh..
Bulan ni aku tak planning apa pun. Nak pi meroyan cuti cuti m'sia pun cuti non ado.

tambahan pulak, MIL sakit so.. qada dululah meroyan aku nih..

zura@iwan said...

wantie~

aku pon x de planning apa2 ye pon....cuti2 msia non adoo skrg...save budget...hikss