♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, October 27, 2010

Kedua2nya "Buah Hati" Ku...

Si "N" adalah "buah hati" ku yang pertama, ia sentiasa bersama2 ku ke mana saja. Sangat "hot" dan mantoppp...kekeke. Ia jugak dapat melancarkan perjalananku...tetapi pabila sakit dan di masukkan ke rumah sakit kerna kritikal....ku tak dapat nak membantu kerna kos perbelanjaan rawatan yang tak mampu aku bayar...Jadi sejak ia terlantar di rumah sakit aku mempunyai "spare tyre".....hahaha, bukan berlaku curang di belakangnya...tapi ku terpaksa...
Si"M" adalah penggantinya....walaupon tak berapa "hot" dan mantoppp tapi tetap berguna pada aku...kerna dapat menemani aku. Sejak 2-3 bln lepas aku bersama Si"M"...dalam masa yang sama jua aku sentiasa memikirkan Si "N".....sob3x. Si "M" pun ku kenai dari majlis makan malam company aku...sangat menawan...hehe. Owhhhh....jangan mara ye Si "N" ku setia pada mu, cepat2 la baik ye...ngeeee...
Tiba2 kelmarin "Kekasih Hati" sebenar ku tu telah membawa pulang Si "N" dengan keadaannya yang sangat2 baik.....sakitnya pun udah sembuh....Alhamdulillah syukur, "Kekasih Hati" ku telah membayar kos rawatan ituwww....owhhhh so touching....sob3x....sayanggggg kamooo.....
Jadi sekarang aku dah bersama Si "N" ku....insyaAllah aku akan jaga dengan baik ye....ko la sangat sensitif, susah tul nak jaga...hahaha. Mcm mn pula dengan Si "M"? akan tetap bersama2 dengan aku...takut2 nanti aku memerlukan pertolongan dia pula..hehe. Terima kasih kepada kedua2nya.....dan paling nak ucapkan terima kasih banyak2 sangat kat "Kekasih Hati"ku...muahhhhhhhhhh....
***Siapakah Si "N", Si "M" & "Kekasih Hati" tu yer??? nanti ye ku citer....hahaha, gempaqqq betuiii....kekekeke...

18 comments:

diana said...

si nokia dan si motorola ke ape??
hehehhe

zura@iwan said...

diana~

ermmm....nnti ceta...kekeke..

Ogy said...

ushh duk men teka teki lak ni...hik2

ieda said...

uikkk teka teki nieh .. payah nie :)

10 said...

em... byk sungguh nak bg jawapan ni.... xpa la tunggu pengumuman nanti la... hehehehe...

Ena said...

wah.. suspen nyer..
pandai main teka teki.. kerana memg sedang mencari2 jawapannya ;D

Amy Syaquena said...

morning...

nie kes kucing ke..

POSH76 said...

siapa yang bertuah tu hehe

maya amir said...

erkk.. ape ek? kereta?heheh..

'NuReeN' said...

hhmmm rasa2nya kucing kot.. hehee

el said...

nak kata kete bukan sbb kete uruf lain
ni sure psl fon la ni.kekasih hatiku tu iwan la sape lg miahahahaha

SUZIE APAI said...

ala...sonang je nih!!!

aku try teka..gerenti btul nih..

N=keta hang sendiri lor
M=keta company hang kah?? (tembak je nih)
kekasih hati tu = asben hang la...

zura@iwan said...

To all~

thks yr comment...ada yg betui...ada yg x...hahaha...jap nk kasi jwpannya..hahaha...jeng..jeng..jeng..

Hezesuze said...

mak aii dah macam teka teki ni uols...haha

wantie said...

wah ayat tak leh blah. ada spare tyre lagi ko yer. Aku pun ada spare tyre gak tapi kat perut ni ha..berlemak lemak.

zura@iwan said...

Kak Ze~

hahaha..sj buat teka teki...kakaka..

zura@iwan said...

wantie~

wawawa....aku ada gk spare tyre lemak tu...adeiii..

PinQib said...

si N.. nokiaaaaaa