♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, October 20, 2010

Cincin Di Sarung Di Jari Manisnya..

P1110585
Setelah perjalanan yang jauh ke Kuala Lumpur, hari berikutnya aku dan suami dijemput untuk menghadari majlis pertunangan sahabat hubby di Kg Sungai Kechik, Kuala Nerang Kedah..kerja jalan je kamo yer zura...hahaha..
Perjalanan ke Kuala Nerang tak de la seawal pagi, majlis bermula jam 3pm jadi boleh la bangun lewat sket kan.....cover letih semalam tak habis lagi...kakakaka...
SO jamu2 la mata yer....berseri2 bakal pengantin kita...hehe.....
P1110586
P1110591
Yang hero tu adalah sahabat hubby dari sekolah lagi....Selamat Bertunang pada kalian berdua, semoga kekal hingga ke akhir hayat.....
DSC_0236
Aku, Lin & Dhean....(abaikan muka aku yang nmpk pucat je tu...huhu)..
DSC_0258

P1110598
DSC_0257
Mana bakal pengantin laki ni....lorr jadi photog pula dier...hahaha...

~Siap ada sesi outdoor photoshoot lagi.....modelnya aku & hubby la....kahhhhhhhh!!!....tp tak banyak gambar sangat pun...yang jadi ada la 2 keping, kakaka...tapi i likeeeeeeeeeee.....nanti ye ai upload, eh terbalik ni...majlis sapa sebenarnya ni....kakakaka..

26 comments:

el said...

wahhh bgslah..tu lah GB dah kena virus..so hope SA dpt membantu naikan trafik hehehe

Rinna said...

Selamat Bertunang pada bakal pengantin tuh..

Seronok nya Zura dapat berjalan2 sakan yer.. :)

Ieda Al-Habsyi said...

akak punya tajuk entri cam lagu s.jibeng plak, hehehheheh :)

Ciklinn said...

comelnyer bakal perantin perempuan.. tentu tak sabo nak kawin bakal perantin lelaki tu kan.. hihihh

Ena said...

CANTIKNYA BAKAL PENGANTIN..

MACAM PENGANTIN PUN ADA GAK TU..

fazilzura said...

org nama ZURA mmg suke jln2 beb ..hehehheheehh

* lawo nye bakal panten baru tu

Hezesuze said...

fuyoooo cantik bakal pengantin tu uols...berseri2 weols tgok

'NuReeN' said...

bila nk mkn nasi minyak nyerr...

bertunang mcm majlis akad nikah dh.. cantik pengantin

Rizziela said...

Berseri lah bakal pengantin ni

Amy Syaquena said...

salam...

same cantik same padan tahniah ye!!!

wantie said...

tahniah... orang ko nerang gak pilihan kawan hubby hang. Ko nerang memang best!!!!

hidup KN!!

zura@iwan said...

el~

apa yg bagusnya weyyy...hehehe..

zura@iwan said...

Kak Rinna~

maceh kak...

hehe..kalu jln2 ni suka le..duit pon kuar gk duk jln2 ni..haha

zura@iwan said...

Ieda~

huahuahua....x pasan plak lagu cm sjebeng..kahhhhhhhh

zura@iwan said...

Ciklinn~

tu la...lawa make up, aku nk make up cm tu ler..huhu....x sbr la tu nk kawin, pgntin pompuan lawa..hahaha

zura@iwan said...

Ena~

sbb make up kut...lawaaaa....tp mmg lawa orgnya...

zura@iwan said...

fazilzura~

hahaha...phm je ko kan...ahakss..

lawooo noh...aku tenggelam bila duk sblh bakal pgntin tu..huhu

zura@iwan said...

Kak Ze~

b'seri2 kan...darah muda tu..haha

zura@iwan said...

Nureen~

hikss....insyaAllah katanya bln 12 kut...mudah2an mjadi le..amin...

simple je kalu tgk real...tp lawa pada make up tu masuk camera..haha..

zura@iwan said...

Ziela~

bseri2 la...darah manis..hehe

zura@iwan said...

Amy~

slm....

maceh amy...

zura@iwan said...

wantie~

jodoh namanya tu..kui..kui..kui..ko kena x? kut2 la kenai...kakaka...

amboi cm lawan bola la plak...haha..

[-suziey-] said...

cunnya bakal pengantin pompuan..haih dlm byk2 brg hantaran dia..aku tertarik sama itu kek..ekekeke:p

zura@iwan said...

suziey~

cunggg jugak aku kalu make up cenggitu kan...hahaha..pasannn aku...
aku pon ttarik pada itu kek...tp x dpt le..hehe

ALoNa Cintamaniszlite said...

ingatkan 'hero' tu...adik ipar hang, zura..
ada rupa iwan ler..huhu

zura@iwan said...

Kak Alona~

hahahaa...lawak la akak ni..x sm lgsg pon..hero tu Siam saudara baru..hehe...tp mmg kawan hb dr sekolah le...