♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 19, 2012

Satu Hari Di Rumah Terbuka Raya...

Assalamualaikum....Salam Sejahtera, Hari Rabu Tak Perlu Kata Apa-Apa..aka Wordless Wednesday....Senyum tak perlu kata apa-apa..:-)

Let the pictures tell the story....

 Rumah Terbuka di rumah kawan hubby di Relau..near swimming pool...seronok plak suasana cm nie...hehe

 Irfan tengah usha baik punya.....hahaha..

 Kanak-kanak riang bermandi manda...

 Tak tahan dah....nak turun tengok air tu best jek...:-)

 Wahhh..muka seronok....boleh jejak kaki...hahaha

 Geramnya...macam mana nak pegi nie...hihi

 
 Sikit-sikit je dia gerak nak masuk dalam air tu...hehe

 Yeahhhh.......dapat masuk kaki sebelah pun jadi la...huhu

 Haaaa....sejuk kena air tu....best dia la...

Then tak puas lagi.....nak lagi.....adoyaiii nanti kita rendam dalam pool yer...macam reti berenang dah haizz....hehehe...nanti Papa ajar swimming...hehe...Mama kamu tak reti swimming, malu tul..haha..



# Auntie Gieyana.Co terima kasih menerima kedatangan kami semalam...hihi...layanan best punya, macam tak puas berchit chat la plak.....psttt; auntie gie, perasan tak pic Irfan kat atas nie...hihi, bj tu dia pakai encem kan...hehehe...

28 comments:

mama tisya said...

sronok nye openhse tepi pool tp bdk2 kena jg la takut main terjun je kn...nasibaik ank ko lum bole jln..hehe

Gieyana said...

Nmpak best ar suasana tpt nie..nie daku buka blog guna bb..jenuh jengil mata haa..ekekeke..:P

Eh, muat jer ha nengoknya..sek bek x tukar..ekekeke..nmpak encem n comel mcm auntie G..kah kah..:P

Sama2 beb..ala small matter jer..mmg kalau mlm2 dinner sempoi cmtu jer..lupa nk snap pics makanan gak aihh smlm..ekekeke..

Nnt mai ar bw Irfan berenang2 kt pool..:y

wantie said...

hmm.. suka main air ek.. nanti suh mama beli pool yg boleh alih tu. letak kat hall umah kamu. main puas puas.

bior banjir umah. hahaha

atuk said...

Assalamualaikum Zura

beli kolam plastik.....
nanti boleh mandi puas2

Kesuma Angsana said...

pasti seronok kat sini kan

atty's said...

nanti suh mama bawak irfan g swimming ye

Rinna said...

Waa bestnyaa wat open house tepi swimmingpool gitu.. Tgh irfan pun cam tak sabar je nak mandi kat situ.. yer.. :)

LiYa HaNiF :: said...

seronoknya tgk swimming pool tu... rs nk terjun jer... hehehe

MrS. F!zA said...

berani irfan ltk kaki..mmg leh ajak swim ni..darwisy dlu nak jejak kaki kt air pool pn tkut..hahaha

::NureeN:: said...

klau aku g open house ni sure mkn x sng sbb ellesya mesti nk terjun mandi mcm aku buka posa ari tue kat vistana hehhe

Zura@Iwan said...

mamatisya~

tu arr sonok suasana kt tepi pool tue, tp kena jg arr bdk2 yg dh pndai jln kan..mau dia terjun..jenuh...irfan kira x per ag x leh jln...tp duk tingin nk main air..hehe

Zura@Iwan said...

Gieyana~

aha bestt....tp aku duk sat je pon...iwan br abis keja terus pegi ahad tu....

tu le..bj tu dia muat...elok je tgk dia pakai...hahaha...

ye la duk sebut byk kali nk g umah hgpa ...last2 jd mai gk..

insyaallah nnti dia sthn bleh bw g main...

Zura@Iwan said...

wantie~

mmg suka main air..kalau sejuk mcm takut sikit..tp gigih gk main,

kalau beli kolam umah flat...jenuh...umah sp tu bleh arr..

Zura@Iwan said...

atuk~

Wslm...

nk beli nnti arr ..tggu bsr

Zura@Iwan said...

KA~

seronok juga le..hehe

Zura@Iwan said...

kty~

hikss...dia bsr br leh bw g swim...tp elok gk ajar swim awal2 kan..

Zura@Iwan said...

aha kak..pestime g opnhse tepi swimming pool....x sbr la kak...dia kena air tu sonok je..

Zura@Iwan said...

aha....tgk bdk2 tu main pool..best aje kan...

Zura@Iwan said...

dia mmg suka main air..kalau mandi..keriau x mau sudah...huhu...tp kalau air sejuk dia mcm takut2 sket..hihi

Zura@Iwan said...

Nureen~

ye la..elly kn dh bsr..mau x senyap la tgk pool tu...x thn nk terjun..haha

lieyalatif said...

wahh pool party gitu...best2...kalo anak2 lieya ni mauuu melalak nak terjun mandi ni hahaahha

irfan kene pakai swimming trunk dulu tau baru leh terjun...

Cho Zila said...

kalau lah dilepaskan ehm bestnyer.. baru letak kakipun senyum sampai telinga... budak2 ngan air.. tu sebab kalau nampak air cepat pegang takut dia terjunjer...

Zura@Iwan said...

lieya~

anak2 kamu dh bsr...sure sonok terjun nieh...hikss...

swimming trunk pon x dk ag irfan tu...sj dia..sonok main air je tu..hehe

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

tu arr...sonok kena air..hehehe...
bdk2 mmg sonok kena air kan, ritu dia nk trn sdiri pegi kt air tu...merangkak laju plak tu..haizz...kalau ralit..terjun per..huhu

ieda said...

wahhh bestnyaaa
rumah dekat ngan pool
haa memang senang .. lepas makan leh terjun .. naik makan layie ekekek

mana lahh si bujang sorang tuu x xcited ! .. ;))

Tengku Puteri said...

budak2 memang suka air kan...heee

Zura@Iwan said...

k.ieda~

tu arr kan...best aje ptg2 leh mndi pool lg...

dia xcited kak..tp bkn taw tu bahya gk..haha

Zura@Iwan said...

Tengku Puteri~

aha..bdk2 suka main air...sejuk kut kan..