♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 14, 2012

Macam Tak Best Je...:-)

Assalamualaikum....

Hmmmmm.....macam tak best je!....macam2 maksud tue? luas maksudnya...tersirat...tersurat......

Kalau ada kena mengena dengan anda......cuba la untuk meng "best" kan diri anda...kahhhh! ayat tak bleh blah......
Best juga duk rumah tinggi2 nie...tapi lagi best kalau dapat lihat view yang menghijau....lagi tenang kut...huhu..


Sekian....terima kasih....nak update tu jerk...best tak!....:-)

#taksempatnakupdatelaginantisayaupdatelagiyer...huhu

12 comments:

Nad @ MamaZN said...

kalu perumahan cam saya ni lagi tak syok kak...
bukak tingkap nampak umah kat depan
bukak tingkap blkg, nampk umah blkg
huhu... =p

wantie said...

kalau nak ckp letih, memang aku letih gak tinggal kat penang yang sesak ngan bangunan ni. 10-20 thn lagi dah nak jadi mcm singapore kot Penang ni. haishhhh....

mcm mana pun aku masih mengidam nak tinggal kat umah atas tanah aku tu.

kalau ada rezeki, mesti boleh kan.

~♥ iella ♥~ said...

sgt best la klu cmtue..menenangkan mata.

Kesuma Angsana said...

KA takut skit duk umah tinggi ni hehehe

ct rahani said...

heavenkan klu dpt duk tpt tinggi2 pastu viewnya hijau jer..
cam kat cameron ker.. alahai..

Gieyana said...

Best..tak best..best..tak best..best..tak best...best...tak best..jd best tak? Ekekekek

Zura@Iwan said...

nad umah teres ke? ok la umah bawah..hehe...

Zura@Iwan said...

ntah la weh...png ni byk pbgunan dah..

hg tgk la tepi pantai egate ni...x nmpk laut dh nnti..huhu...

aku mmg mgidam nk duk umah atas tnh...huhu

Zura@Iwan said...

sekali2 tgk ok la..tp kalau sll, mcm x best..sbb nmpk bangunan je...

Zura@Iwan said...

kita dr kecik mmg duk umah tiggi nie..hehe..

Zura@Iwan said...

cm tu best la..view mghijau je kan..mcm CH..sejuk plak tu..

cini png..adeii..byk bgunan dh...huhu

Zura@Iwan said...

Best tak? hmmmm...buat best bleh! hahaha