♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 27, 2012

Singgah Di Batu Ferengghi Sekejap!

Assalamualaikum....
Salam Petang yang indah....cuaca baik hari ini...:-), Alhamdulillah senyum selalu...

 Balik dari Penang Butterfly Farm tu...Mr Hubby singgah di pantai batu ferengghi sekejap menikmati angin laut yang best.....




 Irfan pun boleh main air....jejak kaki sket kat air tu jek...hikss





Sampai...anak teruna ku ni tertido..letih kut....

Ada story lawak masa lepak kat sini....sorang amoi tu datang dengan tanpa segan silu, datang main dengan Irfan, then selamba je dukung Irfan....huhu.. Irfan pun mau..adoyaiii...Mr Daddy dah risau..takut apa2 hal kan...tapi think positive la...tengok amoi tu waras je pun...hahaha...(ada je gmbr amoi tu kita snap..tp tk leh taruk sini..pakai cekci sket...hahaha)

#Sekian.....habis sudah cerita weekend kami....:-)

*Terima kasih kerna sudi singgah blog yang tak seberapa nie......*

26 comments:

wantie said...

wah.. wah.. irfan kemain ko yer. jenjalan kat tepian pantai.

usha dulu k. nanti bila dah dapat kaki. laju je ko mandi kat laut tu.

masa tu bukan mama ko aje. sekali ngan daddy kamu tak cukup tanah kejor.

best je tengok kome 3 beranak ni.

Gieyana said...

best lepak sini..lama x g sini..idak slalu lepak kt ara flamingo tue jer bg nureen men pasir..:-)

ieda said...

cantik tempat nie dikk
pic punn cantik2 .. adehh puas hati tgk ;)

Kesuma Angsana said...

bestnyer, lama x pergi pantai2 ni

JaSSNaNi said...

wahhh.. dah sampai pantai batu feringgi plak ni.. huwaaa.. mmg tak sah kalau ke penang tak pi sini kan.. :) wajib lawat gak.. :)
>> esok ada kenduri la plak.. hubby balik smlm bagitau... ade jemputan kenduri.. ahad plak nak gi Q-up kat butik fareeda beli tudung.. uwaaaa.. tak sempat apa gi tengok rama2..

Rinna said...

Bestnyaa jalan2 tepi pantai..

Amoi tuh suka ngan Irfan kut..sebab irfankan comel..jek.. :)

NM02 said...

tgk pantai, rindu cherating.

ct rahani said...

nice pics.. suker tgk.. comel muka irfan tgh tido tuh.. nampak innocent je kan.. sy pun suka tgk muka anak2 time tido.. :)

penah sekali ke sini.. tapi lebih 10 tahun lepas la.. hehe..

Zura@Iwan said...

wantie~

siggh kejap je..dh lalu kan...lama x lepak pantai..tp ramai org kt cini..x de tmpt nk port...

hahaha...tkejar aku kot kalau dh dpt kaki...

alhamdulillah dh btiga ni..len rasa..hehe

Zura@Iwan said...

Gie~

lepak kejap je...tu arr..iwan nk cari port x de org sgt...tp semua mcm ramai je..lgpn rush nk blk cpt..hehe

SyaNa said...

amoi nk ngorat papa irfan kot
hahaa
amponnnn

lawa gile gambar2 ko ni

Zura@Iwan said...

k.ieda~

aha...nice je kan kak..ifan bsr best sket bw...

Zura@Iwan said...

KA~

kita pon lama x pegi..

mcm x puas aje...nk p lg nnti..

Zura@Iwan said...

Jassnani~

dh lalu kt sini kan..siggh jap..amik2 gmbr..haha...

oo ya ka? x per lenkali terjah tgk rerama

Zura@Iwan said...

K.rinna~

jln2 kejap je kak..ramai tul org..

biasa aje ifan tu.amoi tu rajin bw irfan main air..haha..

Zura@Iwan said...

NM~

kita x penah g cherating,.haizz bila nk pegi ntah

Zura@Iwan said...

ct~

tu arr...sy kalau tgk bb tido..cm sayu aje...dh la kena tiggl kt umah BS...huhu...

lama tu x smpi sini..meh la png..

Zura@Iwan said...

Syana~

haha..sbr je ko..laki aku kata..x hingin pon ..kahh

gmbr amoi tu aku ada snap..
tp x taruk arr..sbb amoi tu pakai cekci sket...kekeke..

gmbr frm new gajet arr ni beb..biasa je ni..

Myra Jay said...

Dia tak mintak kebenaran dulu ke nak dukung Irfan? Maybe dia berkenan kot ;)

Lama tak p Batu Feringgi ni, tambahan sekarang asyik hujan je, plan esok nak p Kerachut tapi terpaksa dibatalkan ;)

p/s: Yg Myra menang semalam Lucky Draw dalam FB :)

eB said...

canteknyer pemandangan dier yer. suker eB tgk :)

Zura@Iwan said...

MJ~

aha minta ..masa tu papa dia yg dukung...dia dtg acah2 irfan..hikss..sua tgn irfan mau plak..haha..

aha masa pegi last weekend cuaca elok...skrg musim hujan kan....

#oo ye ke...bestnya MJ..

Zura@Iwan said...

eB~

kita pon suka pemindangan cm ni..:-)

Cho Zila said...

suker view tepi pantai..memang tenangjer jiwa ku ini... akak suka semua gambar diatas esp gambar pemandangantu.. alahai terasa ingin terbang ke sana...

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

tu arr kak..sy mmg suka tgk laut..tp nk mndi sy tk berani..haha..x reti renang la kan..hhuhu

ALoNa CintamaniszLite said...

tu dia...bibir irfan...huhu..ikut bibir sape ler tu.

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha..tu la psl kak..

bibir AJ...hehe