♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 21, 2012

Bertandang Ke Rumah Gieyana&Co..

Assalamualaikum.....

Sebelum tu nak mention gambar-gambar dalam entry nie...hasil dari copy paste from blog Gieyana yer...saya tak bawa camera...terima kasih tuan tanah, sebab izin saya copy yer...:-)

Nak update lama dah, tapi tunggu tuan rumah makcik Gieyana ni la..tak upload2 gambar lagi..hahaha, tunggu dia update baru kita boleh ciplak..haha.  

As Gie mention kat blog dia....kami ni memang kenal dari zaman muda belia lagi..., sahabat saya juga ni...suami2 pula kerja satu tempat kerja...if nak pass something je...dorang leh jadi "postman" gak...hahaha..jangan marah suami2 yer..

Jom layan gambar posing2 kat rumah makcik Gie yang kemas dan cantik tu...~_^.

 Irfan kehairanan sket...rumah siapa la nie ha..hahaha..

 Uncle Munir ikut Irfan sebut...Ho..Ho..Ho...(sampai balik Irfan tak mau Uncle Munir dukung dia..hehe.., dia kalau dekat gegurl mau sket..haha)

 Lepas kekenyangan saya bedal Mee Goreng, Caremal, Kuih Raya dah Air Laici ....nyumm3x..

 Seronok je dia berdiri kat kerusi comey nie....nasib baik tak mengamuk nak bawa balik..haha..

 Geliiii.......hahaha..

 Tengok aje la...tapi tangan tu tak duk diam...Kakak Nureen ajar main game tu,hehe

 Aksi cute Irfan....dia memang suka buat mcm tu....aksi geram dia kut.......Kakak Nureen malu-malu gitu...

 Irfan pegang Kakak Nureen....Kakak Nureen dh boleh jaga adik nie...hihi..(opss my fren tlps ckp..jgn marah yer..lawak je..)

Kami yang suweettt!...hahaha, (Auntie Gie sweet kut..saya ni biasa2 aje...hihi)

Apa yang duk gelak ni tak taw arr....

last but no least....Kami ber4 dengan anak masing2....hehehe...

Jemput la plak ke teratak kami yang tk sbrpa tu....:-), aku jamu apa yang ada jek...air kosong...wakakaka...

Terima kasih Gieyana&Co yer sudi terima kunjungan kami ke rumah hari tu....weekdays plak tu, weekend masing2 ke lain..huhu. Lagipun saya dah sebut banyak kali dekat Gie yang saya nak pergi rumah dia, sebelum raya lagi.....at last, hari last syawal ritu dapat bertandang ke rumah dia...plan last minute, insyaAllah jadi..hehe Ala...rumah saya dengan rumah Gie, boleh kata dekat aje.....selang 2-3 bangunan tu sampai la, hari tu pergi pun tunggang motor melalui lorong2 shortcut, hehe..

#Nanti nak pergi lagi rumah hang...bawa Irfan main ngan Kakak Nureen...main pool, hari tu macam tak cukup masa nak sembang....malam plak kan...hikss...


20 comments:

wantie said...

baguih la noh kunjung mengunjung.

pics last tu. mcm seswai la si gieyana dukung baby. tak pe ambik berkatttttttttt

Gieyana said...

Small matter jer beb..thks psl dtg..bkn ada sapa sgt pon nk mai umah kecuali adik2 munir n parent dier...x selalu ada tetamu pon..ekekeke..

Sweet lak aku tgk pics Nureen n Irfan tue..ekekek..:)

Nnt aku nk terjah umah SP hg..g pekena steamboat kt cinta sayang kaa..best gak tue..:)

Cho Zila said...

semoga hubungan baik itu terjaga sampai bila2kan.. tapigambar memang jelesler cantik2 belaka...
memang kalau bawak anak bagai macam tak puas sembang.. kena jumpa dua2 gitu...

MaMa3H said...

bestkan sekalisekala dpt berjumpa....:-)

Zura@Iwan said...

wantie~

nk kunjung umah hg plak bleh? hehe..

dia dh lama dukung bb weh...aku ni je br kena cari byk pgalaman..hehe

Zura@Iwan said...

Gieyana~

sm la umah aku pn..sll yg dtg pon family je...ada irfan ni umah mmg biar luas sket..hehe..

tu arr..tgk sweet plak nureen ngan irfan...nureen mcm nak main ag ngan irfan tu...

ok..bleh weh..nnti set arr bila2..g sp plak..aku dh penah pekena steamboat kt cinta syg tu..lama dh masa arwah mil ada..not bad la..

Zura@Iwan said...

cho ila~

amin...insyaallah mudah2an hub shbt akrab ni...tjaga smpi bila2...

ye la...tp bw anak2 best gak...tgk telatah dorang..ehhe

Zura@Iwan said...

MaMa3H~

km ni bleh kata jumpa sll gak..cuma sll tu kena gk plan...haha...wpon duk dekat...huhu

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Moga ukhwah berterusan

Dee said...

oh dekat je rupanya..bolehlah nureen ngan irfan berkawan..mmg cantik rumah gie kan..pandai dia menghias..

LiYa HaNiF :: said...

mehh kunjung umh kite gak hehehe... ^_~

Zura@Iwan said...

Atuk~

Wsalm

AMin..insyaAllah atuk..

Zura@Iwan said...

Dee~

aha dekat la Dee....cuma masa je x dk kdg2 nk pegi btndang umah gie...hikss...

umah dia elok je b'hias..umah sy..mak aii..nmpk kosong dh..sejak ada bb ni ha..haha

Zura@Iwan said...

Liya~

umah kamu kt ne? dkt leh sy kunjung..hehe

Nad @ MamaZN said...

syoknye dpt jumpe kak G
mesti sedap masakan kak G tu
hehhhe

ALoNa CintamaniszLite said...

berseri2 muka gie terima tetamu cilik si irfan tu, hehe..

ehem...gie dh berbadan dua ke, zura?? hehe..

Zura@Iwan said...

Nad~

akak byk kali dh jumpa k.gie..dr zmn muda remaja ag..hikss....

aha sedap...mmg kenyang la mkm tu...

# Nad mai la trn Png..kita jumpa2..hehe

Zura@Iwan said...

K.Alona~

ye la kak..Irfan dia buat mcm umah sdiri..mula2 je segan..haha..

hikss..tnya empunya bdn sdiri kak..insyaAllah ada alhamdulillah..

Myra Jay said...

Bestnyer jumpa rakan senegeri, Myra pun dok penang gak, tp tak penah jumpa kak Gie lagi :)

Zura@Iwan said...

MJ~

hehe..sll gk bjumpa nieh...

aha..nnti bila2 kita jumpa arr Mira...dkt je kan kita...