♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 7, 2012

Pose Baik Punye!...HaHaHa

Lawak la kamu nie Irfan ....




Straw kita ambil..dia ambil camca plastik pula....huhu..

Salah satu sebab saya mood ala malas nak makan kat luar...sebab sekarang Irfan dah pandai kacau...hahaha...nak makan makanan orang dewasa pula tu....hahaha....

Tapi kadang2 kitaorg hentam gak gi makan kat luar..ngeeee....ala, boleh dikawal lagi Irfan nie....kena gilir2 la makan.....betul tak!...hikss. Saya tak kisah.....Irfan budak yang baik...hehehe..

12 comments:

Kesuma Angsana said...

he he he mmg terbaik da

lieyalatif said...

biase gini laaa...kalo dah ade anak, kene laa gilir2 ...asalkan kite leh mkn ngan aman dah kire okey dah tu eheheehehe...

comel jek aksi irfan nieh....budak bijak nieh....

shark said...

kui kui kui..:p
semangat bikin aksi panas..:)

Zura@Iwan said...

terbaik noh...best aksi dia..haha

Zura@Iwan said...

ye la kan...gini br sorang...hikss...

insyallah..mudah2an anak yg bijak dan soleh...

Zura@Iwan said...

tk pns lg tue..hehe

wantie said...

hahaha.... Aleesya pun sama. Tapi sekarang lagi la, kalau duduk kat babu chair asyik nak turun jer.

Tapi ok la sebab aku memang jarang makan kat luar. Sebulan tu sekali dua je makan kat luar. Aku pun gil;ir gilir makan jugak.

AzuraFazil DIN said...

amboi2 dak teruna ni ... pandai tui posing ye...
nk ikut jejak abg akil ... nnt kite jmp leh abg akil ajor lg posing

Zura@Iwan said...

ye la..sm la Irfan weh...dia dh pndai nk turun, boring duk dlm bb chair tu..huhu

aku pon jarang la mkn kt luar...sesekali tu tingin hentam je...mkn kena la gilir2 kan..

Zura@Iwan said...

dia bleh buat gitu aku snap muka dia..haha...

sbr je bdk nie...mmg buat aku gelak tul..meh la abg akil dtg png..

Dee said...

baru sorang je tu zura..boleh lagi..kalau ramai? lagi pening nak handle..tp seronok..hihihi..

Zura@Iwan said...

tu la Dee...biasa la kan...br nk ada pgalaman..gini lah..

mmg seronok...haha