♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 11, 2012

Hari Minggu Yang Best||Perjalanan Balik Kampung

Assalamualaikum...Salam Sejahtera...

Oooo... Balik Kampung...Perjalanan jauh tak ku rasa...jauh la sangat kan..hahaha. Nun di utara sana juga....Perak Tercinta!, kesinambungan entry kelmarin la nie...Hari Minggu Yang Best!, sure la balik kampung....walaupun singkat tapi tetap bahagia, tak plan pun sebenarnya..... Mak dan Abah bagitau ada buat makan2 kat kampung...so saya memang berkobar2 la nak balik...bagitau big boss (hubby saya le..) ok aje kalau dia tak kerja weekend...

Sabtu baru bertolak dari Penang.....kalau nak balik Jumaat malam, saya rasa macam rush sangat...biasa la dah ada anak kecik ni kan...hikss.

 pose manja Mama, hahaha...gigih nak pose juga (Papa kata posing!)....Bismillah jangan lupa...

 Teratak kecil zura@iwan nun jauh di sana...bye2 penang......

 Ada excident kecil sebelum masuk bridge ....jammed sekejap...

 Anak Mama dan Papa mula buat operasi...tidur......baru je mula perjalanan,hihi...boleh Mama mengisi perut sebentar....

 Singgah sebentar untuk mencari sesuap mknan ringan untuk menghilangkan mengantuk..ngap2 sambil chit chat sama2..hahaha..Mr Macho saya kalau posing boleh tahan....kekeke...

Normally we all guna highway Juru then exit Serdang ..berbanding dengan dulu we all guna jalan ke kulim, guna jalan sungai ular tu...alahai...saya pening....banyak corner2 sangat...hehe

# sambung lagi next story.....hehehe...

10 comments:

wantie said...

aku pon nak balik kampung hujung minggu ni. rthen kena patah balik tuk ke ipoh.

ntah sempat ke idak. haish.. mau dok letih kottengah jalan mcm tu ja kan.

Aleesya sekarang dah tak mo tido bila nek keta. arghhhhhhhhhhhhh... lst aku yg tido. hahaha

ct rahani said...

bagusnya hero kecik tuh..
masuk kete je terus tidokan..
kalau aqeef skrg jgn harap la nak tidur camtu.. hehe..

Zura@Iwan said...

sempat ke tu...penat tgh jln je tu...

tp x per...best per..hehe....

irfan bleh ag tidur...kalau mgntuk sgt le..kalau tak dia x tidur

Zura@Iwan said...

sonok kut tido dlm keta tu...tp kalau dgn sy je, hntr bs or blk dr bs..x tido pon..hehe...

atty's said...

bagus betui irfan..masuk kete je tido.

Zura@Iwan said...

tu la kak...kalau dia mgntuk sgt la tu...tp ok gk dia tido

idak nk main aje dlm keta...x puas nk teroka sbb sempit..bebai..haha

Gieyana said...

Balik kg mmg best noh..:-)

Zura@Iwan said...

ye betui tu...hikss...

Dee said...

wah...sakan berjalan eh..

Zura@Iwan said...

Dee...blk kg mmg sakan..haha