♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, September 5, 2012

Gaya Sejak Dalam Perut Mama..:-)

Masa pregnant dulu...[wahhh..teringat kembali detik paling bahgia bakal menjadi seorang ibu..hihi], saya teringin la nak buat scan 3D/4D, last2 sempat dapat buat scan 3D je....tak per lah, lgpun Mr Hubby kalau boleh dia nak tengok yang real keluar....tak mau scan2 3D/4D nieh...saya la yang terlebih excited. Sempat scan pun masa kandungan dah 32minggu..

Hasil scan 3D tu...memang ada la sebiji gaya Irfan tido nieh.....Pakar yang scan tu kata, dia duk belai2 manja tangan Irfan suruh jatuhkan tangan nak tengok muka dia....dia tak turun gak tangan dia....hahahaha. Memang nampak sekerat  je mata dia dalam scan 3D tue.....[tapi tak upload la gambar scan 3D tu...adeiii...nanti saya reupdate ok]

Banyak pikir benor kamu dari dalam perut lagi yer..atau Mama kamu yang banyak pikir.......hahaha....insyaAllah budak yang bijak nieh.....Amin...


## Busy...busy.....kerja banyak gak hari nie...nak sambung story pasal raya lg nieh...huhu..



8 comments:

Kesuma Angsana said...

comey nyer gaya dia ! suka KA tgk!

Myra Jay said...

Bakal ahli pemikir ni nanti ;)

Rinna said...

Alololo tomeinyaa tgk irfan tido.. :)

atuk said...

Assalamualaikum Zura

itu gaya senang hati

Zura@Iwan said...

tu arr...cute je...thks KA

Zura@Iwan said...

hahaha..ahli pemikir profesional la ni..

Zura@Iwan said...

mmg tomei...haha..

Zura@Iwan said...

Wslm Atuk...

alhamdulillah betui kata atuk..