♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 6, 2012

Aidilfitri 2012 | Perjumpaan Kawan-Kawan Sekolah..:-)

Assalamualaikum....

Tak habis2 lagi story raya sebenarnya...hikss...

Syawal ke 3 kami dah berada di kg Mr Hubby pula, ekceli petang raya ke 2 tu dah bertolak balik ke Kedah. Sayangnya....adik beradik hubby raya ke 3 masing-masing dah balik...jadi kami beraya dengan Ayah dan Adik Bongsu hubby .Tapi Sehari sebelum raya ritu ...kami dah balik pun kg hubby...jumpa adik beradik hubby dan menziarahi kubur arwah Mil...

Secara ringkas dan cepat, tak nak story panjang2....layan gambar aje la...saya kalau balik Kedah, pasti ada reunion dengan kawan-kawan sekolah dulu, ex-student tahun 1997....mmg tk sgka dpt kembali bertemu kawan-kawan lama, jasa baik FB gak nie..... Aikkk....kg saya di Perak...mcm mn sekolah di Kedah pula nie.....hahaha...panjang cerita.....kui3x...

[entry mengandungi banyak gambar....:-), sila menjamu mata...haha]
 Irfan tidur di atas ribaan Aunty Na...dari dalam kereta lagi irfan tidur...dekat je tu nak pergi ke Hotel Bayu dari rumah Mertua, ni sebab dia mengantuk sangat2 la tu...kat rumah tak tidur.....

 Me bersama orang kuat reunion kali ini....Datin Ismalina....hikss, thanks my fren....

 Kredit to Mr Hubby...sebab sangat sporting tolong snap2 masa event nie.....dan sudi join bersama...thanks my love..

 Anak angkat Aunty Ina dah bangun....baik tak nanges dier...

 Baru bangun tidur....warming up dulu yer...hohoho...

 Anak-anak beratur...Dato Azmi nak kasi duit raya...hihi


 Peace....kat belakang tue...

 Dia pun nak main macam bdk2 lain....hahaha..


 Muahhhhh....sayang anak Papa nieh..

 Sekarang...susun2....nak bergambo ramai2...


 Aunty Mila suka picit pipi Irfan.....huhu

 Apa yang nak gelak sangat nie...smpi Irfan hairan tengok..haha


 Semua yang hadir......kurang dari tahun lepas  nieh...huhu

 Kaum ibu2....


 Kaum bapa2...

 Tarikh: 21hb Ogos 2012,
Masa: 3-6pm.
Tempat: Hotel Bayu, Baling Kedah


Alhamdulillah perjumpaan dirancang berjalan dengan lancar......tahun lepas saya datang membawa Irfan di dalam perut, tahun nie...Irfan bersama saya dan suami.....syukur sangat2.....

Semoga aktiviti begini diteruskan sampai bila2.....yang penting!...KERJASAMA!


# next story coming soon.....

8 comments:

Kesuma Angsana said...

xde mood nk berkomen hari ni

Sidratul Muntaha said...

mmg best klu dpt reunion dgn kengkawan blik
tingat memori lama..

Gieyana said...

meriahhh...hihi..:)

ALoNa CintamaniszLite said...

Reunion time raya ni ikut lah..kekadang tahun tu ramai yg gi beraya kat umah mentua dh. Tu yg kurang bila buat perjumpaan.
Tp kalo tahun tu ramai yg balik kampung sendiri time nk buat reunion tu....mesti kehadiran lebih ramai....

Zura@Iwan said...

x per2...skurang2nya komen gk ni..hehe

Zura@Iwan said...

mmg beb....jumpa kgkawan kdg2 x ckp masa nk sembang..hehe

Zura@Iwan said...

ya..mmg meriahh..

Zura@Iwan said...

ya kak....biasa la dh ada family byk commitment kan..

sy nasib baik stiap kali reunion dpt join..sbb sy yg incharge event ni gk..hehe