♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 27, 2012

Serius Saya Suka Walaupun Tak Pro! Perasan...HaHaHa..

Assalamualaikum....
Meh cuci-cuci mata dengan hasil gambar yang kami shoot di Penang Butterfly Farm baru nie....ada bakat tak agak-agak? hahaha...saya bukan pro, cuma saya suka bila gambar-gambar yang diambil nampak cantik..tambah-tambah bila ambik gambar keindahan kejadian alam....:-)

















Opssss ada gak terselit gambar kami anak beranak kat sini.....^_^...gambar posing last sebelum balik dari Butterfly Farm .....hihi..
Papa nak amik gmbr..Mama malu2...haha..

Yeahhhh.....Irfan suka Mama buat mcm nie..hikss

Last but not least......Kami bertiga...I loikeeee, Irfan tiba-tiba senyum senggih gini......:-)

gambar-gambar tak lah secantik dan setajam seperti gambar-gambar kengkawan yang pakai slr kan...neway, me puas hati lah....:-)

# lepas berposing di Butterfly Farm...kami berposing di Pantai Batu Ferengghi plak...next story ...:-)

35 comments:

JaSSNaNi said...

Hai zura.. :)
wahhhh best la.. cantek2 butterfly nye.. teruja sangat nak terjah butterfly farm weekend ni.. uwaaaaaaaaaaa... moga2 menjadi..

Dee said...

cantiklah zura...sapa kata tak cantik..gambar yg last tu suka tgk irfan..sengih nmpk gigi..hehehe..

Nana said...

mati2 aku ingt hang pakai dlsr
tp gamba terbaik la mcm pakai dslr

Nad @ MamaZN said...

cantek nye gmbr...!
kak yg gmbr bertiga sape amikkan?

ala, takde small heart la..
mane de rase pakse2 pun, hehe...

ieda said...

aah macam dslr kualiti dia
sbb tu akk tanye zura pakai camera ape aritu ..
terbaik lah pic dia
hurmm nampak gaya kena sambar satu nie ekeke ;)

nak2 pic last tuu ;))

wantie said...

cantik gambar gambar ni. seyes cakap.

pics hang pa 3 beranak tu . cute la bila irfan sengihhhhhhhhh

SyaNa said...

haha acomel irfan senyum gitu
nampak gigi 4 batang jek..hahaa

wah ada bakat ni wei
berguru ngan bestfren ko tu ke?
gie??

sue sopian said...

cantik pics semua ni..

anyway, zura pakai camera ape eyh?? sbb cantik sgt.. tertarik nak tau..

Kesuma Angsana said...

dah singgah ni, nice photos lah!

Myra Jay said...

Wahhh memang cantik... :)

Kalau Myra sure failed ;)

eB said...

cantek. eB pn suker :)

~aYu~ said...

yela.. mmg cantik sgt.. suka tgk. share la guna kamera apa tu?

ALoNa CintamaniszLite said...

jenoh ikut zura gi jelajah taman rama2 ni, huhu.
akak mmg tak penah masuk ler sini sbb tiket mahal tu laa, hehe.
dpt ler tgk kat dlm tu mcm mana lepas zura taruk penjelajahan kat sini.

**Penah masuk taman rama2 kat CH tu aje...

Zura@Iwan said...

Jassnani~

hi...
tu arr...cantik rerama tu..hehe..
ye ke..hrp2 dpt la pegi ye..

Zura@Iwan said...

Dee~

macih Dee....x dinafikan cantik..hikss

tu la..kitaorg x pasan dia buat cm tu...lps tgk camera br tau..haha

Zura@Iwan said...

Nana~

hikss....camera ni function dia lebih kurang mcm dlsr gak..
tu psl gmbr nmpk kualitu mcm slr gk kut..hhihi

Zura@Iwan said...

Nad~

thks Nad...
gmbr btiga tu...taruk camera atas kerusi yg ada kt citu..hikss, tripod x bw keluar...

ok nad..macih sekali lg..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

aha kak..kualiti mcm slr gak..
tu yg smbr terus tu..geram dh, dh la suka amik gmbr kan..ehhe.

sambar kak...hiks...

Zura@Iwan said...

wantie~

terima kasih my fren...gmbr hg pon cantik2..clear...

dia tiba2 sengih gitu...aku pon suka pic last tu..

Zura@Iwan said...

Syana~

hikss...sengih tnpa disuruh tu...

ye ke ada bakat...hahaha...
camera sm arr tu..
bf aku leh jf sifu gak..nnti nk shoot ngan dia..haha

Zura@Iwan said...

sue~

thks sue..

camera sony nex-f3 sue...byk kena xplore lg tu..hehe..

Zura@Iwan said...

KA~

thks KA...

Zura@Iwan said...

MJ~

biasa2 aje MJ..cantik sbb camera gk tu...hehe..

ala MJ pon bleh aje...

Zura@Iwan said...

eB~

thks eB....biasa aje tu..
pic eB lg mantopp..

Zura@Iwan said...

ayu~

guna camera biasa je ayu...
sony nex-f3..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha..sy pon penat gk jelajah tmn rama2 ni kak...
x sgka leh masuk..sbb hb yg nk banjer kan...apa lagi..kita enjoy je lah..haha...

ooo...kt CH tu..sy x penah masuk kut..

Gieyana said...

haaa..cantikk..keep on shooting br dpt hasil yg lebih mantops..nk lebih cun n natural, guna mood manual n main2 ngan apparture n shutter.:-)

Gieyana said...

eh..ada tak aperture n shutter kt kamera hg tue....:-)

ct rahani said...

nice pics.. suker family potrait tuh.. cute giler irfan wat muka camtu tau!

Zura@Iwan said...

Gie~

aha...tu yg giler duk shoot tu..hahaha...
ritu ada try gk guna manual...mmg menarik gk le...kena rajin2 try n error..hehe

Zura@Iwan said...

ct rahani~

haha...dia scara spontan tu..x sgka plak hasilnya cute sgt..

Sidratul Muntaha said...

lawa - lawa gambo ko amik tu..
huhu..

Zura@Iwan said...

Ayu~

thks...biasa2 je ayu..

Mar Maria said...

supperbb snap pic..sgt cntik..

Zura@Iwan said...

Mar~

thks dear..