♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 10, 2012

HomeSweetHome | | Indoor Photoshoot

Assalamualaikum....

Alahai, nak mencuba sekali sekala berphotoshoot kan....mengasah bakat yang lama dipendamkan, caittt bakat la sangat...hahaha..menggunakan camera biasa2 aje...but hasilnya memberansangkan juga, walaupun model kecik kita tu susah juga nak memberi kerjasama...hikss...kena paksa kadang2..haha.

Dapat juga Abadikan gambar kenangan bertiga di rumah SP yang sesekali kita balik tue, ruang rumah yang tak berapa ada furniture nieh, boleh la sangat nak bergambar..hikss.....masa raya hari tu tak sempat nak bergambar....so cuti Merdeka hari tu le...terpikir nak bergambar, kena ada mood juga nak bergambar nieh, keadaan yg tenang dan ceria......lalalala... 

Kengkawan jangan muntah ijo or biru plak, layan gambar posing sweet kami bertiga yer....bukan senang nak posing gini, saya ni ala2 biasa je orangnya...sederhana, tak pandai nak berposing, bukan nak menunjuk2 yer...:-).

 Mama kena buat lawak...baru hero ni nak gelak...hahaha..Trademark mama..sengih nmpk gg...kahhhh!

 Jelir plak boy nieh...ngeee

 Saya suka gmbr nie...sweet sgtt!....posing manja sy..hikss

 Macam kat studio la plak background nieh...hahaha..hentam saja la labu...huhu


 Love 1juta x....hikss....

 Haizz...berdiri macam dah boleh berjalan yer...hihi


Chakkkk!...Posing cute Irfan utk Kengkawan Mama.....

Macam mana ok tak gambar2 nie? ada komen yang membina sila komen yer....hiksss. Sekian terima kasih!..



# Teringin nak pergi outdoor photoshoot plak nieh....shoot gambar Irfan la, gambar mak pak dia orang boring dah tengok kan....hihii..

18 comments:

wantie said...

amboi.. berphotoshoot sakan korank yer. sweet je aku tengok.

Sidratul Muntaha said...

ahhaa..
lawo bebeno gigi kapaknya tu..
ehee..

kesimpulan..
suit muit..
ahahha..

atty's said...

suka tgk irfan bergmbr kalo dia ketawa..sgt comey..
gambar semua lawa2.

shark said...

wahhhh posing..mak dgn anak sama naik ;p
kuikuikui :)

ALoNa CintamaniszLite said...

ni salah satu cara ajar irfan mesra kamera pd masa2 akan datang, hehe...

Zura@Iwan said...

time mood ado la kan...x reti gaya dh..haha

Zura@Iwan said...

hihi...gg kapak dia mmg comey...

thks bebs..

Zura@Iwan said...

tu yg suka dia ketawa kak...kalu x muka masam je dia..haha..

Zura@Iwan said...

biasa2 aje tu shark...x reti nk posing sgt ..haha

Zura@Iwan said...

aha kak...next time sng nk shoot gmbr dia..hehe

Gieyana said...

Best bila photoshoot cmni..mls ler plak nk bgambar now..amik gmbar org ada la..ekekeke.:-)

Nnt aku up pics photoshoot ry aku yg x seberapa lak..ekekeke..

Zura@Iwan said...

tu le..sj mood nk photoshoot kt umah tu..hikss..

upload la gmbr ry..hehe...hg bj ry kaler grey gk ke?

NUR said...

gambar ni cantik2 la.. pandai awak bergambar..

Zura@Iwan said...

biasa2 je ni Nur...

thks siggh sini yer...

Cho Zila said...

ala bestnyer gambar cantik2 belaka.. akak memang takder bakat amek gambar...
nak bergambar tak reti nak posing..

Zura@Iwan said...

ala biasa2 je ni kak....

sy pon bkn ada bakat sgt...posing hentam kromo..hehe

Ieda Zakaria said...

wohohoh..spent time gader2 camni..berphoto gediks mmg beshhh..suka la tgk gambar Irfann..ye2 jer cam bole jalan..

Zura@Iwan said...

tu arr beb..tmbh2 ada bb nie...kdg2 penat layan karenah dia..cute aje...haha

ye la beb..dia gian nk jln la tu..hikss