♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 10, 2012

Hari Minggu Yang Best!

Assalamualaikum....

Semoga sahabat readers semua sihat-sihat hendaknya.....sekembali kita memulakan tugas di hari Isnin yang ceria ini dengan bersemangat....Alhamdulillah....

 Ceria macam Irfan nieh!....(dia kalau mama gelak dia pun gelak la..haha)

Hari minggu yang best!...sebabnya dapat balik kampung....makan-makan sampai penuh perut, lepas tu buang balik...makan balik!...kahhhh3x...Alhamdulillah, Syukur majlis di rumah Mak dan Abah berjalan dengan lancar, walaupun kami sefamily sampai lewat sikit.

# Siap bungkus bawa balik lagi yer...hihi...nanti saya story lagi...next entry k.



18 comments:

Kesuma Angsana said...

amboi gembira nyer

wantie said...

bukan setakat anak je sengih. mamanya pun sengih tak hengat. mcm aku le suka sengih bila bergambor...

LiYa HaNiF :: said...

bestkan bila balik kg.. ^_~

salam kenal... dah follow dah

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii comel gigi dia

Myra Jay said...

Suka pic ni, nampak ceria dan sweet :D

eB said...

slamat kembali :)

Cho Zila said...

memangler best... makan dan terus makan...
sembang.. sembang ,,, gelak.... gelak./....

Gieyana said...

Balik kg mmg best....x dpt digambarkan dgn kata2 noh..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

rambut irfan tersisir rapi...hehe..

Zura@Iwan said...

KA...mama dia yg gumbira tu..haha

Zura@Iwan said...

aku kena sengih gitu...idak Irfan pyh nk senggih gak..haha...

biasa la wey..trademark aku..sengih nmpk gg kapak..haha

Zura@Iwan said...

ye betui tu..nasib baik kg kita area utara je..nk blk dkt gk..

slm kenal..ok kita dh follow..thks ye

Zura@Iwan said...

hihihi...gg dpn renggang sket tu...

Zura@Iwan said...

thks MJ....kita kena kasi keceriaan itu kan..

Zura@Iwan said...

terima kembali..:-)

Zura@Iwan said...

ye betui tu...tp mcm x puas aje kan..

hiks...gelak2 yg best tu..haha

Zura@Iwan said...

betui!...x puas lg tu nk duk sn..

mcm nk duk kg je tlg mak..huhu

Zura@Iwan said...

kak...rmbut irfan tu buat pacak..nnti last2 jatuh gk..haha..

rmbut halus....