♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 7, 2012

Jika ada Rezeki, InsyaAllah ia boleh dimiliki...

Assalamualaikum....

Cuti merdeka hari tu ler....entry ni sambungan dari entry Cuti Merdeka Raya! tu yer, kitaorg kalau lepak SP....Mall yang kita terjah selalunya The Store...saja jenjalan kat sana, cuci2 mata ...rembat la sekeping dua DVD....haha.

 Last minute plak dapat tau....ada Open House OSK, delevoper rumah...otw balik dari Mall....singgah la, lagipun perut memang lapar...tak makan apa lagi....

  Lagipun saya tak turun...Irfan dah tidur.....just hubby turun dan bungkus untuk saya....hehehe. Alhamdulillah rezki hari tu...

Ada persembahan lagu raya lagi tue....

 Macam-macam ada.....

Makcik ni siap pose lagi hubby snap gambar dia....hahaha...then dia kasi bgkus bw blk byk plak tu....terima kasih makcik....

Dan rezki kami nak makan lemang dan rendang di Sp alhamdullillah ada....kitaorg pergi beli di area Tikam Batu, lemang dan ketupat open house tak sempat kami nak rembat...dah habis...hiksss

Lemang beli....sebatang rm8,

 Rendang pun beli gak...hikss..bahan2 nak masak tak de, last minute mengidam..haha

 Sambal ikan bilis, rezki dapat dari opn house OSK tue....hehe..


 Syukur dengan apa yang ada....:-)

6 comments:

Chekgu Azrine said...

lemang mmg sedap mkn ms raya..saya punya fav nih ...:)

Gieyana said...

eheemmm...dh rembat yer..welcome to the club..ekekeke

Zura@Iwan said...

hihi...sy lebih suka ketupat pulut lg...

Zura@Iwan said...

hg tgk byk word rembat kt n3 tu...hg pon pakai rembat buat ayat serkap jrg noh...

rembat apa mksud hg tue weh?sabar je hg nie

Gieyana said...

Haha..hg rembat dslr la maksud aku..ngeh3..ekekeke..:-)

Zura@Iwan said...

mn ada dslr? hg nmpk gmba mcm dslr ka? huhu