♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 25, 2012

Mood | Malas Makan? Ada ke?

Assalamualaikum....
Salam Sejahtera...Alhamdulillah..

Malas makan pun ada ke? hahaha....mkn maggie cup ni jek...walaupun saya ni bukan maggie tegar...tp time tak de mood nak makan yg best sket....terfikir idea nak makan maggie ni...

Mood malas nak menapak sebenarnya....hujan2 ni....hihi. 

Alhamdulillah ...ada juga rezki makanan untuk kita kan..berbanding yang nak beli maggie pun tak mampu..syukur sgt...

# Nak update story Ahad pun M gak nieh...huhu..jap lagi saya buat2 rajin saya update...^_^


20 comments:

LiYa HaNiF :: said...

alaaa kekadang liya pun cam ni gak.. dtg mood malas nk keluar maggi lah mangsanya... ^_~

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

selalu terjadi time keje hehe sbb malas nk kuar tu x makan..selalu bedal biskut je la ..

Nad @ MamaZN said...

yang dok umah ni pun kengkadang tu malas gak nak makan..tp sebab ada anak2 kene rajin2 masak jugak, huhu!

Gieyana said...

bestntue makan megi..feveret nureen..tp aku kalau seketul nie x cukup psl mkn byk..kahkah..:-)

*∽ IZAN ∽* said...

Zura.. ni kalo kat umah ni bukan malas makan namanya.. malas masakkk hihihi. tapi kalo kat ofis tu agaknya menu lunch tak selera kot nak makan.. sedap jugak sekali sekala makan maggi wehhh!

Zura@Iwan said...

Liya~

tu arr...lapar tu lapar..
tp sbb mls agaknya..

x per nnti mlm kita qado blk..hehe

Zura@Iwan said...

Adlin~

betui2...time keja sll gitu kan..

mls nk kuar lunch..

Zura@Iwan said...

Nad~

tu kena rajin duk umah..sbb anak2 nk mkn kan...

duk opis ni..kdg2 mood mls mai..

Zura@Iwan said...

Izan~

hahaha..duk umah tu mls msk...

kt opis plak len cetanya..mls mkn..huhu..

tu arr..sekali sekala mkn sdp gk...tp mmg x cukup aje..haha

Zura@Iwan said...

Gie~

megi bkn my feveret...mls nk kuar mkn ..tpksa la mkn megi...

wpn mmg x cukup beb...adeii..stgi mlm sure cover blk ngan nasi..huhu

Cho Zila said...

akak suka magginim kalau tak dihalang hari2 boleh..
tak baikkan...

Myra Jay said...

Hheee, kalau malas makan sama la MJ pun makan megi cup jugak :D

::NureeN:: said...

ingatkan x dak n3 ari ni, msk awal td tgk n3 semlm.. tp baru komen ari ni hehhee

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

ye ke..sy x brp minat...hihi

Zura@Iwan said...

MJ~

tu arr...klmrin x de idea nk mkn apa...hehe

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu aje n3 aku klmrin..

MrS. F!zA said...

hujan2 layan megi panas sedap!

Zura@Iwan said...

Fiza~

tu la noh..kdh2 bleh la layan..hikss

Anonymous said...

iiss..isss siannye nape tk call MD,KFC,Pizza tlg delivery jap..

Zura@Iwan said...

Anoy~

malas.....lgpon musim hujan..sian deme..