♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 7, 2013

Bila Dah Bertemu..Owhhh Bestnya...

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera...
Salam Hari Isnin Yang Indah.....

Bila dah bertemu...memang best dapat dah melepaskan rindu, dapat peluk cium dia...tapi haaa....asyik nak berjalan ke sana ke sini, tak suka kita gomol-gomol dia.......huhu.

Bawa pergi ronda-ronda mall lagi kelmarin....berjalan sakan...tak bagi kita pegang tangan dia (mama papa pegang tangan aje lah..haha), seronok tengok dia berjalan bersungguh-sungguh, cute aje....haihhh tak tau la, berapa kali jatuh bangun....tanpa putus asa....hahaha. Lawak tul kamu...

actually nak betul-betulkan tudung (Gieyana's Shawl Limited Edition) ni sat, tapi terposing sendiri..kahhh! ...sementara tunggu Mr Hero shopping..kekeke..

#huhuhu..ini aje gambar-gambar yang sempat snap ronda-ronda mall kelmarin...adeiii...tak sempat makkkk!

Thanks for reading!

I'm happy just the way I'am
Peace Yoo!

22 comments:

♥cikmOt♥ said...

bila nengok irfan ni...tak sangka dia sebaya iris...tapi dia nampak cam lebih big boy...

Anum said...

salam pagi
singgah umah dia jap

el said...

hahah cutekan tgk budak2 tecik ni larik2 sn sini..jgn lepas pandang derang ni mmg cepat hehe

Nad @ MamaZN said...

Pengasuh irfn dah sehat ke kak?
Ke mmg dok kg lagi?

Zura@Iwan said...

cikmot~

ala izan ko tgk dlm gmbr je..

bila tgk real..si irfan ni kecik moleh jek..hahaha...

gaya nmpk mcm big boy eh..hehe

Zura@Iwan said...

Anum~

slm pagi...

meh la siggl sll..

Zura@Iwan said...

el~

tu le..cute aje...hehe..

mmg x leh lps pndang beb..huhu..

aku nk pilih bj pon, mmg hati x sng..asyik berlari2 kejar dia..haha

Zura@Iwan said...

Nad~

alhamdulillah pgasuh dia dh sehat..

ari ni dh start hntr...

lieyalatif said...

betul tu zura...budak2ni bile die dah besar sikit mmg tak suke kite pelok2 n gomol2 die...kadang2 kite hangin kan heheheeh...tapi lagi die tak suke lagi tu laa kuat kite gomol...nangis tu nangis laaa hahaahahaha

btw, cantik ko bershawl gitu...

ieda said...

comel akak tgk zura pakai .. ;)
akk sampai skrg x pandai pakai syawl nie

Cho Zila said...

budak2 bayatu memang suka lepas bebas... tak nak di dipegang2.. akak tak pandai2 pakai shawlni..

wantie said...

ha.. dah lepas rindu tu. haish.. memang la kalau pisah ngan anak tak leh nak duduk .

Kesuma Angsana said...

wah mmg happy time masa ni ye

Zura@Iwan said...

Lieya~

mmg pun bebs..kdg2 smpi terjerit2 dia x mau kita peluk2 dia...haihhh..geram ai..hehe...

ye ka? thks2..hehe..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

ye ke kak? biasa je x comey pun orgnya..shawl tu yg comey..hehe..

Zura@Iwan said...

Cho ila~

betui2...kita risau dia jatuh ke apa...ni dia selambe je..jatuh masih bgn dgn cergas..hehe....

Zura@Iwan said...

wantie~

aha dh terubat rindu ku ..kekeke...

Zura@Iwan said...

KA~

ya..dpt menatap wajah dia..yg sy rasa lega rasa..

Ratu Hatiku said...

Dah lepas rindu ya... Alhamdulillah..
Cntik shawl tu... orgnya pun cantik juga :D

Zura@Iwan said...

Ratu~

aha dh bertemu kembali..

alhamdulillah..thks

Myra Jay said...

Ok, nanti nak beli Shawl kak Gie la, tengok akak pakai macam cantik je ;D

Zura@Iwan said...

Myra~

sila beli myra jgn tk beli..hehe