♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 3, 2014

Public Holiday New Year 2014 | Ronda-ronda dan Makan-makan

Assalamualaikum..

nak tempek sikit picture mak dengan anak masa cuti new year hari tu...

celebrate anniversary? tak plan sebenarnya...kalau ada rezeki Alhamdulillah, last minute plan pun boleh jadi...hehe..

makan kat tempat special ? hmmm...tak kisah kot bagi saya dan suami, bak kata en suami...makan kat warong mamak pun dah romantik...kahhh! 

hadiah anniversary? semua datang dari Allah....

masing-masing punya citarasa iya dak? kalau dapat itu adalah satu bonus! rezeki dari Allah..siapa tahu kan?

Yang penting hubungan cinta, kasih dan sayang kerna Allah tetap sentiasa mekar dalam hati isteri dan suami...saya pun ada kekurangan, inshaAllah cuba perbaiki mana yang kurang kan..:), perhubungan perkenalan masih panjang...baru 8 tahun tau...!masuk tahun nie, baru 9tahun...inshaAllah...semoga dipertemukan hingga ke syurga..Ameen..

Opss...saya melalut sudah!

 anak saya dah besar...bila dah tak tau nak buat apa dalam kereta, dia buat macam-macam aktiviti...haha

 terror tak dia...panjat memanjat!

 gelak jangan tak gelak...suka tengok kamu gelak dari nanges! happy go lucky

 Peace Yoo!

 Iklan gigi ha....asyik ronda je ni Baba? bila nak pergi Tesco? hahaha..

 Love him so much...kena paksa cium!hahhaa..

 marah la tu...kekeke....

gambar makan-makan tak dan la nak snap bagai....fokus ke makan dengan anak...hahaha.

 birthday Irfan lambat lagi la..bulan 10, birthday Mama nak dekat dah..bulan 2 ni ye...hehehe
actually ni semua rezeki...ada kawan kasi cake ni sempena anniversary kami, Alhamdulillah...syukur.

Happy Weekend uols....balik kg lagi ke weekend ni? ada sahabat blogger tanya saya, perli la tu? kekekeke..
tak de lah...minggu ni tak balik kampung rasanya...:)

Kalau ada apa yang saya nak share kat sini...saya cerita ye...terima kasih.
 
Take care...inshaAllah jumpa lagi ya...

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronok enjoy holiday :)

Gieyana said...

Aq celebrate anniversary dgn mkn kek SR ja..kahhh...

Perkenalan ka perkahwinan weh..utk aku ada dk kek tu? Kahhh

atuk said...

Assalamualaikum Zura

moga ceria selalu

ALoNa CintamaniszLite said...

alo....ini budak tecit...hepi2 tunjuk gigi...hahahah..sedih2..muncung2!!
keletah anak2 ni mmg mencuit hati. Anak2 akak ni dh besar2 pun kkdg tgk dorang bila bergurau mcm kecik2 jer lagi, kahhh..

Nad MamaZN said...

akakkkkk..!!!!!!
akak yg perli saya ni tau tak
hahahaha!

=P

Adlin Mohamad said...

sama la bday kita pun feb hehehe
amboi hero tu dah canm heroin kami dalam kete x reti dok diam

QasehnyaRania said...

feb?
saya pon februari gak. hihi
alhamdulillah..
aamiin

Zura@Iwan said...

Hanum~

hehe..
cuti kn sonok la..

Zura@Iwan said...

Gie~

ak tk celeb pon..
biasa2 je ..hehe..

perkenalan la weh...haha..
kek dh abis la ..cedapp..

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk..

macih atuk..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha..
mcm2 aksi cute dia kak..
sonok tgk..haha...

betui kak..
wpn dorang dh bsr pn rasa mcm dorang kecik ag kan..

Zura@Iwan said...

Nad~

kahhhhh!
aikk! akak ada sebut nama ke? hahaha

Zura@Iwan said...

Adlin~

yeayyy...
sm bulan kita ye..
ha la..kalau duk dlm keta dia boring..
tk tau la nk buat apa...huhu

Zura@Iwan said...

Qaseh~

owhh..
ramai gk geng feb ni? hehe

el said...

irfan mengamuk ape..haip2 hehe

Zura@Iwan said...

el~

irfan tk mengamuk..
dia cuma boring duk dlm keta lama2..haha