♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 14, 2012

Last Weekend..

Assalamualaikum.....

Tarikh: 9/9/2012

@ Tesco, Kulim........

sabar menanti....:-)

 Cool Blog...sejuk2 ni minum ais!..perghhh....seriau gigi...haha

@ rumah adik Ipar, Kulim...

 Mama tak ambil baby Amanda la, pegang kejap je...dah la tak pakai baju....sejuk nnti..hikss..tapi Irfan cool je dia, tak marah sangat Mama pegang baby..erkkk nampak juga kejelesan di situ dia pun kalut nak pegang baby bila Mama dan Papa dia pegang Amanda..hahaha

 Relax je Amanda...tggu saya besar okeh....siap la Mama dia...

 Marah ke apa ni Amanda? ...pp dah bambam2 tue..hehe..Sat je dh 3bln dier...

 Babai....jumpa lagi Amanda...:-)

Selamat berhujung minggu.....cuti panjang nie, ada yang plan bercuti2 ke? saya tak pergi mana2 kut...rehat2 di Pulau Mutiara ni je rasanya......tp mn taw last minute kan....huhu..


#Tak de idea nak story la nieh...short entry je...hahaha.....




6 comments:

wantie said...

haha.. jelez noh. suka suka sukaaaa... nyakat kalau babay suka jelez ni.

Gieyana said...

Cool blog tue best gak..cuma sedikit manis laa..:-)

Zura@Iwan said...

ada la sikit jeles..hikss...

kdg2 tu dia buat x taw jek..

Zura@Iwan said...

aha mmg manis...kdg2 bleh la layan..sll x leh gak..

Myra Jay said...

Pernah try cool blog tp sekarang cam tak berapa nak layan lak :D

Zura@Iwan said...

kita 1st time try cool blog tu..