♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, September 13, 2012

Random Photos @ KampungKu...

Assalamualaikum...

Gambar-gambar terpilih yang saya rasa best, walaupun macam tak best...tapi bagi saya best lah...hahaha... untuk dikongsikan di sini masa ada kat kampung hari tu....candid photo pun ada....

(cuci mata dengan gambar je kali nie....credit to photog kita, Mr daddy )

 Kucing sesat.....irfan suka tegur kucing...hohoho...hehe

 Sepupu kecik saya.....

 Ushaaaa...nak ambil mainan Kakak Ain...

 Chakkkkk!....tak gelak pun....muka bangun tidur...

Mak Saudara saya yang sweet...(perasan la tu kalau tau saya puji nieh.hahaha)

 Adik kesayangan saya yang no 4...hover juga dia ni..hahaha..

 Irfan seronok naik motor....Mak Long bawa....adik saya yg bongsu tukang pegang yer...

 Kakak Ain..nak ikut.....

 Kakak Ain suka posing....(anak saudara sy dh 5tahun...)

 See...suruh posing....tak kisah....hehe

Mengamuk nak naik motor lagi...adeiiiii....
Kakak Ain lagi...


 Opss.....Abah saya cekci sket....hihi....x per bukan aurat kan,...hihi

 Irfan seronok gembira keluar nak naik kereta......

Dua hero saya....encem!...hahaha..

Sweet family.....hihi...nak gerak balik ke Penang....

## Saya cuti ....hero kecil tu demam, nak dapat akal baru plak la kut..nak berjalan dah, 15hb ni dah nak masuk 11 bulan.....:-), cepat sembuh yer sayang....


14 comments:

Gieyana said...

Dh pandai nk nek motor yer Irfan..hihihi..:-)

Kak Ina nmpak slim..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

Syok ler irfan....ramai yg tukang melayan...huhu..

Zura@Iwan said...

dia mmg taw dh bab2 nek motor ni...Atuk dia dl mula2 ajar..haha..

kak ina mmg slim...hikss

Zura@Iwan said...

ha la kak..kalau blk kg, ada ramai syok la dia...

zura pn leh lega sket..ada org rajin layan...haha

wantie said...

Aku tak ajaq Aleesya nek motor petang petang. kalau aku ajaq jenuh la dok tunjuk motor ja la.

nak boleh jalan la tu. kalau Aleesya umur ni dah jalan. Tapi Amirul setahun lebih baru jalan. doakan dia cepat sembuh & cepat berjalan. bior tak terkejar mama dia. Haish.. mcm aku kat umah ni. Aleesya asyik hilang je. sedaq sedaq dok wah meja, wah mesin jahit. sib baik katil jenis tutup kalau idak bawah katil tu kot dia lepakking!!!

ieda said...

sweet je ..
cantik2 pic zura ..
memang photographer amatur nie ;)

Zura@Iwan said...

ishh hg ni, mn duk ajaq....saja la depa bw ronda2...atuk dia nk pujuk bw la nek motor....huhu...

insyaAllah...moga2 irfan cpt sembuh.....amin....


Zura@Iwan said...

thks kak...:-)

mn ada kak...x sehbt photog amatur nieh..

hubby suka amik gmbr..hehe

Kesuma Angsana said...

mmg best kalau kat kg kan

::NureeN:: said...

muka adik beradik hg x sama, cuma k.long hg ada la iras2 hg cikit

Zura@Iwan said...

aha...best sgt..wpon mak abah duk umah tmn...tp still rs mcm kg..hehe

Zura@Iwan said...

aku ngan ayong aku..beza 2thn je..km kecik2 rapat le..tu psl nk sm ada iras2 kut..

adik2 aku yg lain...beza jauh gk..start adik no 3 la, nmpk len sket..hehe

Dee said...

budak kalau dpt naik motor mmg seronok..ketagih lah lps ni irfan eh..ajak papa & mama awk ronda2 tau..hehehe..

Zura@Iwan said...

mmg kan...normal la tu suka nek motor..hikss..

sblm ni duk bw gk dia ronda2 nek motor..x mau turun..haha