♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 3, 2012

Cuti Merdeka Raya!

Assalamualaikum....

Apa khabar semua readers! seronoknya bercuti, pasti cuti ni ada yang kenyang perut hadiri rumah terbuka kan....then ada yang pergi cuti2 Malaysia....^_~. Zura@Iwan & co bercuti2 di hotel 77, hill park lg...sejukkk...hikss.

Layan perasaan kat bilik yang romantik...opssss!!!, rupanya Mr Daddy nak bawa cuti2 kat hotel nie, ok gak....lepakking bersama yang tersayang di rumahku syurgaku...


Malas nak bangun kalau melepak kat atas katil nieh....hahaha....


Dek kerna tak ada aktiviti jemputan kenduri kendara(ada kenduri kahwian..tp eden lupa....haha) atau open house raya...kami laki bini teringin nak makan lemang dan rendang, nasib baik ada jual kat area SP tu....memang mantap. So melepak la melayan feeling makan lemang dan rendang ...hehehe.

Ooo ehhh...kebetulan hari sabtu ada jemputan open house delevoper OSK kat area rumah, so kami pun terjah la.....pergi time malam, nanti saya update yer...ada la shoot pic 2-3 keping...meriah dengan lampu berkelipan....:-)

## haizz...story raya tak abis lagi nie...pelan2 kayuh...Next story sambung psl raya yer....hehehe..


10 comments:

Gieyana said...

Weh..lepak kt sini pon terbaikkk...frame mcm kenal..ekekeke..:-)

wantie said...

amboi... cantiknya bedroom tu. aku tumpang tido boleh?

ALoNa CintamaniszLite said...

Best lah lepak2 kat umah sendiri apatah lagi sesekali gi bermalam, kan.

Zura@Iwan said...

yup..mmg tbaik...irfan pun jelajah luas ket...hikss

frame n pic tu hg la bg...cantik tak duk tang situ?

Zura@Iwan said...

bleh2..mai la tumpang...

Zura@Iwan said...

tu la kak...lepak umah sdiri je la..

nk g cuti2...ongkos ngak ada..hehe..

Rinna said...

Rumah sendiri lagi..selesakan Zura.. Cantik wallpaper..tuh.. :)

Zura@Iwan said...

betui tu kak...hikss

lama dh kak wp tu...hikss

atuk said...

Assalamualaikum Zura

hias rumah untuk ketenangan keluarga......

Zura@Iwan said...

Wslm Atuk..

alhamdulillah....betui tu Atuk..