♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, September 7, 2012

Puncak Mutiara Cafe | Bersantai Sambil Menjamu Selera...

Assalamualaikum....

Salah satu tempat feveret gak nieh....saya suka suasana dia sebenarnya....Santai. Last minute plan dinner kat sini....otw balik dari Sp masa cuti last week. Tiba teringat nak makan tapai aiskrim terus teringat PMC, hikss. Boleh gitu yer! hahaha..

Mr Daddy syg belanja....ekceli dia yang teringin nak mkn aiskrim tapai, last2 Saya juga yang habiskan...orang order aiskrim coklat dia pun ikut...suka vanila order la vanila...hehe..


 Menu Mr Hubby....Nasi Beriani Daging Kambing...

 Menu saya...Nasi Putih Daging Lembu......

 Cendawan goreng with Tapai Aiskrim....

 Chakk!....hehehe..

Smile.....Aliff Irfan tengok mana tue!



Sejuk tengok kolam nie....kalau boleh buat kat rumah sendiri kan best nieh...hehe..

Budak nie terjerit2 tengok ikan dalam kolam tue...hahaha..seronok dier..

 Nak balik..dia nak tengok lagi ikan ....huhu...

Siapa tak pernah datang lagi..sila la cuba try test...hikss....Ikut selera masing2 kan...tak cuba kita tak tahu....haizzz..mcm promote je nie, dpt komisen ke...hahaha..

**Sekali sekala teringin dan ada ongkos sket boleh la nak memenuhkan perut kat cini....:-)

**Makan sedap2 sampai kenyang...salah satu part of  Love treatment gak nieh.....bagi saya la yer, hahaha..:-)


# gigih indoor photoshoot kat rumahku syurgaku hari tu...gambar kenangan bertiga kat rumah SP, time raya.....eden bz tak dan nak bergambar....hihi...nanti saya update posing anak beranak yang sweet!.hahaha.....sweet la sgt!


10 comments:

Gieyana said...

Repeat ag hg mkn kt sini noh..dh lama x p..x der ms nk p actually...ekekeke...

mama tisya said...

aku pn pernah mkn sini time outstation penang dlu..pemborong blanje..suka cendawan goreng tu sedap

wantie said...

raya hari tu mak aku wat tapai se tupperware besaq. aku beli eskrem vanila makan sampai stim...

ieda said...

bestnyaaa tempat nie
makan kalau malam tempat macam nie enakk je
banyak tuuu ikan emassss
perghhhhh ;))

Zura@Iwan said...

hahaha...minat sggh mai sini...

x per..lenkali pegi arr...

date sekali jom? hg banjer..haha

Zura@Iwan said...

tu arr...sdp cendawan grg dia tu...

Zura@Iwan said...

aku kalau blk kg ada la tapai....

ritu tingin sgt kan..hikss

Zura@Iwan said...

selera je kak kalu dtg mkn kt cini..

time mlm best arr....meh la try kak..hehe

Sidratul Muntaha said...

ice cream tapai?!
ape rasa dia?1

Zura@Iwan said...

Ayu~

tapai atas dia taruk ice cream

sedap beb..hehe