♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, September 24, 2012

Exercise Kaki Dalam Mall || penat tapi best per! bukan selalu..haha..

Assalamualaikum....
Excited nak update story weekend...tiba2 busy plak..then internet slow ciput...huhu..
 Edisi exercise tapak kaki jalan-jalan(irfan senang hati la duk dalam stroller..hihi) sekitar Mall, from Prangin Mall-1st Avenue-Giant(Prangin Mall)...

Sabtu Malam...waktu siang saya berkurung dengan Irfan di rumah je...hubby saya kerja...hihi..

 Papa Irfan teringin makan ice cream Mcd..Mama Irfan tolong pegang jek...hahaha...(ermmm..nmpk sy mcm temukss la plak..haha)

 Alolololo....bucuk masam wangi Mama nie......suwettttt kamu nak!

 Papa Irfan ..jom cuci2 mata tengok gadget canggih!..Mama ikut jek..suka tengok dari membeli..hahaha

 cross bridge from Prangin Mall ke 1st Avenue...boleh pergi ke Komtar juga nie...pening juga saya dibuatnya, banyak jalan cross2 ke Mall nie....kalau saya sorang mau saya sesat per...ahaksss...Malu2


 Papa Irfan berkenan dah tu...rembat ke? hihi

 Dua Hero Kesayangan Saya....:-)

 Dua2 tengok saya.!...hehe


Alamak...muka saya je yang interprem nieh....hahaha...

Jalan-jalan sampai lebam......(mana punya istilah tu...bahkan tak lebam pun..cuma lenguh-lenguh kaki je..haha)
Ekceli cuma cuci-cuci mata dalam Mall tu...at last we all just shopping barang keperluan di Giant kat Prangin Mall je...hihi..

Sekian, terima kasih kerna sudi singgah, baca dan tinggalkan komen di blog saya yang tak seberapa nie.....nanti story Ahad plak yer..^_^

31 comments:

Nad @ MamaZN said...

Saya dptn jenjalan pun dah syok sgt.. Kalu dpt membeli tu bonus la,hehehe...

wantie said...

aku pun sama mcm hang. selalu gak sesat kat mall tu. masuk kot lain, bila keluaq pintu lain pulak.

memang besar.

Gieyana said...

mmg treatment nie..aku suka jln2, belek2, n plg syok cuci mata..free jer! Ekekeke..:-)

Dee said...

makin hensem irfan eh...best gak dah ada cross bridge..senang nak jalan2 dr satu mall ke satu mall...

ALoNa CintamaniszLite said...

suka tgk gambar irfan ngan papa dia tgk gajet tu,hehe. mcm paham jer irfan tu, kan...

ch@ said...

kita tgh bygkan, acaner nak berjalan-jalan dgn anak tiga. huhuuu... tggu dorg dpt kaki smua baru jenjalan. hihiii... masa anak satu dulu mmg syok. rasa cam muda je lagi tapi bw anak.

Zura@Iwan said...

Nad~

betui tu Nad..kalau dpt beli tu satu bonus or rezki arr kan..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

dl mmg jenjalan sorang2 time bujang..skrg ada teman ok gk sket..x sesat sgt..skrg mall mcm2 tul...

Zura@Iwan said...

Gie~

aha..treatment kaki..minda...hehe...
aku belek2 smpi lebam pn x per, tp yg x best tu..nk belek lama2 sat mai la promoter tu ha..haha

Zura@Iwan said...

Dee~

encem smpi bsq tp jgn lupa diri sudah..hehe..

aha Dee...byk mall sgt dh la ni...cross sn sini..hehe

Zura@Iwan said...

K.Alona~

tu arr kak..x sgka dia pon gigih tgk gajet tu....

sbb dia nmpk Mama dia dlm hp tu kot..hikss

Zura@Iwan said...

Cha~

aiyoo..kita pon x leh bygkan cm ne, sorang leh gigih lg la..haha

ieda said...

fuhh jalan2 hirup udara mall lah nie .. kalau akk anak2 panggil tuu ekeke ;)

atuk said...

Assalamualaikum Zura

kalau saya datang ke PP...boleh bawa kat situ...

Zura@Iwan said...

k.Ieda~

hahaha..hirup udara mall ye kak? mcm2 anak akk ye..

Zura@Iwan said...

Atuk~

Wslm Atuk..

insyaAllah atuk...hubby sy pandai bab bw jln2 ni..sy x familiar sgt..haha

Cho Zila said...

jalan2.. baruler rasa macam banyak benda buat.. akakni kalau sakit kepala ler konon sekali suami ajak jalan terus hilang sakit kepala..
dah lama tak gi komtar... alamak penangpun dah lama tak jejak camner..

Zura@Iwan said...

K.Cho Ila~

tp sy kalau sakit pala..nk jln mls..adeii..tblk ye kak...

dtg la png kak..bw anak2 jln png..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum...
terima kasih singgah rumah tadi.. kita pun follow sini skali.. :)
wahhh lobam ye... tapi penat mmg iyer.. lenguh abis betis2.. :) jalan punya pasal.. :)

Zura@Iwan said...

Jassnani~

wslm...
sm2 kita....

hahaha..lobam x de lah...lenguh2 ada la sket..hikss

NUR said...

DAH DAPAT GAJI NI BOLEH SHOPPING LG YE.. PENAT TU NAK TAWAF 1 MALL TU..
dari blog NUR

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer ! mesti byk menyoppingkan

::NureeN:: said...

dah lama x g 1st avenue, tgk emir besar ckit nk bwk g tgk wayang lah hehhee

NM02 said...

tggu qays besar skit nak bawa dia pusing2key ell... hahaha

Zura@Iwan said...

Nur~

x shopping lah..juz cuci2 mata...

mmg penat..kalau bdua ok ag..hikss

Zura@Iwan said...

KA~

x de myopping sgt pon...cuci2 mata je..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hikss...km kalau g prangin t'kebetulan cross bridge tu..smpi arr..bkn trn sgt pon...x larat sgt tawaf satu mall tu.hehe..

aku mls nk bw irfan masuk wayang..haha

Zura@Iwan said...

NM~

x per...qays bsr sket..bw la dia jenjalan..hehe

Myra Jay said...

Best dapat jenjalan kat mall sampai lebam..
My peberet tu ;D

Zura@Iwan said...

MJ~

hihi...cuci2 mata best gak kan..

Anonymous said...

Ѕuperb blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?

I'm planning to start my own site soon but I'm a
little lost on everythіng. Would you advіse starting ωith a free platform
likе Wordprеss or go for а paiԁ option?
There are so many optіons out there that I'm totally confused .. Any tips? Cheers!

my website; smi
Also visit my blog ...