♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 18, 2012

Saturday||Full Day at Balingen!

Assalamualaikum....

Semua sahabat-sahabat readers sihat ke? moga-moga kita semua di beri kesihatan yang baik...lambat update hari ni, rindu nak menulis gak nieh......huhu, biasa la balik dari long holiday nie...tak sempat nak upload gambar, kerja perlu diutamakan dulu iye dak?hihihi...

Saya dah keluarga kecil saya tak berholiday ke mana pun...cuma balik kampung mr daddy, full day on saturday seharian melepak beramai-ramai di sana...malam baru bertolak balik ke Penang....sebab on sunday Mr daddy dah kena kerja.....alahai...orang bercuti dia kena kerja...nak buat macam mana kan...:-), 

 Jom....saya nak bawa jenjalan.....

 Kakak Tasya dan Misya pun ada....kakak Misya pejam mata la plak...hihi

 nie baru ok....

 Kita beli ayam golek dulu....masing2 perut terus berbunyi bau ayam golek dalam kereta...hahaha..

 Kitaorang masak taw....kakakaka....masak di kedai...huhu...

Lepas makan....kita golek2......hahaha...(photo ni, acara bergambar sebelum gerak balik Ke Penang)....

Short trip balik ke Baling, bermakna jua....hajat hubby nak jenguk Ayah dan rumah tercinta di kampung sambil melepaskan rindu, sempat juga hubby jumpa kawan-kawan dia...:-)



## ziarah lah ayahanda dan bonda walaupun sekejap cuma sementara mereka ada di dunia ini....:)

10 comments:

Kesuma Angsana said...

mmg seronok bila dpt balik kg kan!

wantie said...

hahaha... ayt yg best! masak di kedai.

balingen. kok tetiba jadi bahasa indon!

Zura@Iwan said...

wpon blk kg hb..sm la mcm blk kg sy...

Zura@Iwan said...

hahaha..nk wat cm ne wey..nk msk x dan...

mil pon x de...huhu....

sj la...balingen...haha...

Puan Hazel said...

I lurv baling, by the way which part of baling?

Zura@Iwan said...

owhh...my hubby frm baling...

by the way...my fil house at rumah murah baling, at kampung bwh gunung..

Nad @ MamaZN said...

saya igt akak gi indon!
nama balingen tu
sabo je la akak ni, haha! =)

Zura@Iwan said...

huhu...tkenal dh baling - balingen...kakaka..

Myra Jay said...

Dulu masa asben keje Pengkaaln Hulu, memang kerap la singgah Baling, sekarang dah laam tak jejak Baling :D

Zura@Iwan said...

oo ye ke? pgkalan hulu mmg lalu la pekan baling tu..