♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, October 31, 2012

PANAS: Tak Jadi Pizza Hut ..KFC pun Jadi lah...Asalkan Kenyang!...Huhu

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera...
Peace Yoo!

Nak dijadikan cerita...masa Lunch tadi....bikin hati Panas, tapi berkat kesabaran kami....Alhamdulillah tak marah pun siapa-siapa....:)

Before keluar lunch...Nureen skype Me...nak keluar lunch tak, today Me tak bawa bekal..so on la, selalu gak jumpa cik kak nie sama ada berdating or kebetulan terjumpa kat Tesco...huhu. Nureen ajak lunch Pizza Hut...mula-mula Me ajak mkn KFC, tapi ikut Nureen la...sebab dia sponspor lunch rini...kui3x....

 Siap posing dah kat Pizza Hut cik Kak nie.....hahahaha...lawak2 tul kalau ingt balik...

 aaikkkk Pizza ada menu baru ka? burger? hahaha

 dalam keterpaksaan beralih ke KFC sebab waiter Pizza Hut tu boleh lupa take order kitaorang.....sakit hati gak, dah la lunch Me rush sikit....sedihhhh.....

Tapi...kitaorang yang tenang.....boleh bersabar lagi, sebab nak cepat...marah pun tak guna kan....boleh aje cari makan tempat lain.....dah pun kenyang makan KFC....terima kasih cik kak Nureen kita yer....


#Wantie...kalau hang join masa ni tak taw la...rasa-rasa hang bengang dak? kakakaka...


[all picture Me copy from Nureen...ahkak tak bawa camera la kan...:)]


26 comments:

JaSSNaNi said...

zura.. kalau lunch time ni.. mmg susah nak makan pizza.. kadang2 tu pegi gak.. tapi tunggu dia siap pun dekat 30 mnt.. punya lama.. lagi nak rush masuk ofis.. so kalau nak makan pizza kena delivery to ofis je.. atau time cuti.. :)
>> sedapnye cheesy wedges tu.. meleleh tengok.. lapar laaa plak

::NureeN:: said...

hahahhaaa...
msk opis nk wat keja pon jd mls bila dok rasa panas suam2 kuku kat pizza hut tadi hahhaa....
comel yerr cik kak tudung hijau tue :P

ALoNa CintamaniszLite said...

dh lama tak makan pizza hut...
dpt kfc pun orait jgk lah, kan..lupakan jer kisah di pizza hut tu...hehe

Gieyana said...

Last few dy ada jumpa nureen kt astaka..tp selalunya kebetulan la..ekekeke..

Nad @ MamaZN said...

Bestnye slalu.dpt.jmpe2. =)

hainom OKje said...

bengang jugak tu..... tapi KFC pun sedap gak!

mamalieyna said...

kalau nk mkn pizza sllu kan jd insiden camni...mmg bengang tu..seb baik ada destinasi lain..

waah best lunch sesama.. eina skrg asyik bwk bekal je, lama tak lunch kt luar..huu~

wantie said...

Tu ar memang allah tak mau bikin hati aky panas. That y la tetiba budak bydak tu repair keta aku time lunch.

Ambou... Dan lagi dok posing kat pizza tu ek.

lieyalatif said...

laaaaaaaaaaaaaa ape cite dieorg lupe order korang....kalo aku mmg dah mengamuk jadi hulk hogan dah kat situ ....ape daaaa kan....

tu pelik tu, tgk gambar beriye posing kat pizza...tgk menu eh kfc plak heheeheh...takpe la beb, nanti2 ko terjah lagi pizza tau.....

ieda said...

loor ekekek
x perlah dikk
janji dpt makan ..
KFC tuu akak punn layan smlm mlm bday anak saudara ;)

Kesuma Angsana said...

amboi sempat juga dating waktu lunch ye

Zura@Iwan said...

JassNani~

tu la kak..mmg kalau time lunch sy jarang nk mkn pizza...tp that day cik kak nureen ni la..nk mkn pizza plak..hehe..

Zura@Iwan said...

Nureen~

hahaha..mmg pns...nasib baik aku x sakit pala..idak kena la marah..

perasan...cik kak tdg putih tu comey..haha

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu arr kak...lama x mkn pizza la ni...

aha..nasib baik ada alternatif len...hehe

Zura@Iwan said...

Gie~

aha..dia ada gtaw..penah jumpa hg...

hehe...sll aku kbtlan gk..

Zura@Iwan said...

Nad~

x la sll..tp kdg2 kebtlan gitu...hehe

Zura@Iwan said...

okje~

aha...alhamdulillah kenyang gk kan kfc..hehe

Zura@Iwan said...

mamalieya~

betui...pizza mmg lmbt sket, sbb nk kena msk lg kan..hehe...nasib la km ritu..hehe..

bagus la bw bekal..sy dl rajin..skrg mcm x sempat aje..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

tu arr..idak mmg pns la kita btiga..haha....

ya la..nureen siap posing kt pizza dh pon..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

tu la psl beb...Nureen yg orderkan dl sblm aku smpi...pelik org sblh dh dpt air..kitaorg air pun x smpi2...then tnya2....dorang cek blk, rupanya x note order kitaorg..bengang..haha.

hahaha...x per..sempt posing kt pizza pon jadi la..haha

Zura@Iwan said...

k.ieda~

tu arr kak..alhamdulillah kenyang mkn kfc gk...org banje..lg sedap la..hehe...

Zura@Iwan said...

KA~

dating pon...sat je la...rest 1jam je kan..

ayut said...

nak mkn yg double tuuuuu...huhuhu

Zura@Iwan said...

ayut~

x try la plak hat double tu..ehhe

Cho Zila said...

tuler macam kenaljer orangtu... rupanya betoiler firasat zura yerk makan kfc... budak opis akak kalau makan kat pizza hut @ mcdonaldpun tetap ada kfc dia seludup masuk... bosan ...

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

hikss..pizza ni kalau nk mkn time lunch x sempt la kak..hehe