♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, October 17, 2012

Gieyana Giveaway ~ SAYA MAHU!

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera..
Peace..Smile!

HARI nie....tak sempat nak update apa pun....story family kecil zura@iwan tergendala sementara waktue....huhu...tapi insyaAllah akan bersiaran di sini juga nnti.....keadaan tak mengizinkan lae...:)

Saya nak join GA sahabat saya nie...hampir-hampir terlupa taw.....terima kasih sahabat kerna sudi buat GA macam ni....semoga luas rezki hang yer....Amin....


Ayat mesti kreatif nie nak menang GA minah nie...hahahaha...kena kasi kipas baik punya atau pun kasi aircond terus lah....kahhh..kahhh..kahhh. ..(lawak je yer)

 "Saya mahu menang dalam giveaway nie kerana....saya layak pakai body shop perfume nieh sebab ada orang dah gelar saya "Vanila"...so jika ada budget lebih beli perfume ni, pasti saya pilih Vanila salah satu sebab nyer, En Suami yang pilih flavor Vanila tue...then ada salesgirl kt 7eleven nampak je saya...terus panggil saya "kak Vanila" gelak saya dibuatnya...malu pun ada...huhu..... ....sebelum ni saya amat jarang sekali nak pakai perfume mahal cm ni...body shop kategori mahal ke? hmmmm...bagi saya la, sebab dulu kan saya pakai perfume rm10-12 cm tu jek....hahaha...kesian kan saya...huhu.. Jangan kata saya tak up to date, saya memang macam ni...kalau ada duit dan mampu beli saya beli la....bukan saya tak pernah beli perfume-perfume jenama nie, pernah.....itupun Suami Tercinta yang belikan....hikss.."

Itu aje luahan hati yang jujur dari saya.......jika ada rezki saya dapat perfume dari Gieyana , Alhamdulillah....:)

Yang sudi nak join sila la terjah Gieyana Giveaway yer....tarikh tutup 19hb Oktober 2012...

Sekian....terima kasih....SMILE!


##opsss....sesuai gk kut "Vanila & Coklat" like me n hubby..wakakaka....

12 comments:

JaSSNaNi said...

kelakar gak komen tu.. tapi bernas.. sape lagi layak kalau tak diri sendiri kan.. wahhhhh.. acon terus.. tak main kipas ni.. ahakkss.. semoga berjaya ye..

wantie said...

good luck... vanila.

sib baik dia panggil vanila je. kalau dia panggil vanila coklat. mmm.... cam no tu

Zura@Iwan said...

JassNani~

hahaha..saya pn rasa mcm kelakar plak...huhu...

betui la kita la layak kan..haha..

gud luck gk kt JassNani

Zura@Iwan said...

wantie~

thks beb..kt hg sm le..gud luck..hehe

hahaha..vanila coklat aku n laki aku kut...haha

Nad @ MamaZN said...

Gud lux kak zura!!

Gieyana said...

macih sudi joint mek vanila..kah kah..aircond nk brand panasonic noh..:P

lieyalatif said...

all the best zura...moga ade rejeki koooo....

Kesuma Angsana said...

gd luck yer

Zura@Iwan said...

Nad~

thks...:)

Zura@Iwan said...

Gieyana~

sama2...nk aircon? beli sdiri la..ahha

Zura@Iwan said...

lieya~

thks yer...amin..

Zura@Iwan said...

KA~

thsk KA..