♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 29, 2012

Kembali Berkerja...:)

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera...
Peace!

Blogger tak berapa tegar kembali bersiaran....hari cuti, blog or FB pun bercuti...kalau ada tepon canggih boleh gak bersiaran di alam maya kan...hehe..berangan!..

Apa pun selamat kembali berkerja kepada semua....mulakan hari ini dengan mood yang ceria....dan hari-hari seterusnya.....:)

Family Zura@Iwan selamat sampai ke Penang semalam malam, memang jalan jammed la kat highway tu..sebab ramai yang berpusu-pusu nak pulang ke Bandar Kuala Lumpur....Alhamdulillah selamat sampai awal juga dalam kul 8 malam..

Eid Adha kali ni tak beraya ke mana...banyak lepak di rumah bersama family :), makan-makan perkara wajib la kan...hehe..

Nanti update la yer....belum sempat nak transfer gambar....:)

Wasalam...SMILE..:)


# huhu....hubby nak pergi Chiang Mai this thursday..insyaAllah....
 

28 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Zura

Alhamdulillah
semuanya selamat....

Myra Jay said...

Salam AidilAdha buat akak sekeluarga..


p/s : Durian Crepe tu memb ofis beli kat Bandar Perda, nanti details myra gitau ye :D

Sidratul Muntaha said...

slmt ari raya noks..
aku keje jugak tpi kepala ting tong..
huhuh..
demam punya pasal..

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

kembalik keje ..sama ngan kita 1st day keje setelah 2bulan dok umah hehhe .. jalan jem kan ..Kl=Ipoh dah cam balik kelantan hehehe

Nad @ MamaZN said...

Kak...kirim fm chiang mai kt hubby! Hehe

ct rahani said...

selamat bekerja zura.. :)

Dee said...

alhamdulillah..selamat smpi kan..dan selamat bekerja zura..

Kesuma Angsana said...

kena kerja lebih kuat lagi ye hehehe

JaSSNaNi said...

assalamualaikum...
hai zura.. :)
dah keje yer.. sama2 la kita.. dah kembali ke rutin biasa.. :) :)
Selamat bekerja lah.. :)

Papa Mifz said...

amacam mood bekerja,ok ke??

ieda said...

akak cuti lagi ..
sok kerja mood dah lain macam rasanya huhuh

mamalieyna said...

hai zura..kmpung dekat best la..hehe

wantie said...

aku bpun sama tak kemana pun raya ni. asyik dok makan sampai lebammmmmmmmmmm

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk...

alhamdulillah slmt semuanya..

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk...

alhamdulillah slmt semuanya..

Zura@Iwan said...

MJ~

Salam aidiladha...

pstt; owhh ok..nnti kasi details ye..sj nk try..

Zura@Iwan said...

Sid~

tu arr..aku keja pon, x brp best rasa sbb x sihat gk...

Zura@Iwan said...

Adlin~

owwhh dh mula keja yer..slmt kembali bkerja...smoga mood ceria yer..hhehe..

Zura@Iwan said...

Nad~

nak FM ke? nnti akak kirim..hehe

Zura@Iwan said...

ct~

thks ..hehe

Zura@Iwan said...

Dee~

thks dee...same 2 u..

Zura@Iwan said...

KA~

macih kak...

Zura@Iwan said...

JassNani~

wslm kak...
aha dh keja...mood ok la...tp nk amik mood keja blk tu kena pelan2..haha

Zura@Iwan said...

PapaMifz~

so far ok..but sbb x brp sihat...batuk blm ok....huhu

Zura@Iwan said...

k.ieda~

owhh kak cuti lg ye senin..bestnya....

Zura@Iwan said...

mamalieya~

hai....alhamdulillah kg dekat..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

tu arr...aku pon makan2...tp mcm x puas la..

*∽ IZAN ∽* said...

sure masih monday bluess time ni... sambil melayan penat mengharung jem kekekekekek.