♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, October 10, 2012

Mr Hubby | Kembara Ke Yogya (Indonesia) ~ ronda-ronda kawasan..

 Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..Peace!

Sambungan entry Kembara En Suami pergi ke Yogja lagi.....

Seperti biasa lepas check in hotel kan..rehat2 kejap..lepas tu baru la leh ronda2.... :)

 Solo Tv...televisi indonesia..hehe..

 Meh naik taksi bang!..

 Balaikota Surakarta...



 Taman Satwa Taru Jurug...




Taman Wisata...

#Hahaha...maaf tak de story detail juga...kita up gamba sudah....hahaha...next entry...soon...:)

# terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen kat blog tak seberapa nie....:)

18 comments:

wantie said...

kat sini ada tosey.

kat sana ada Tongseng!!! hahaha.. cam na la rupa dia ek?

ALoNa CintamaniszLite said...

macam org bujang jer iwan ni. takde ke cerita cewek yg try usha2 dia kat sn, zura?? hehe..

♥cikmOt♥ said...

aler, tah bilalah kita nak sampai ke sana...nak p jugakkkk

[-suziey-] said...

huhu laki aku br pegi jakarta..eh mcm xde kena mgnena..ooo ade sket..laki kita g indon xbw kita..uwaaaa

Kesuma Angsana said...

seronoklah en hubby awak ye!

Zura@Iwan said...

wantie~

tu la psl..lawak aku dgr...

aku pon x pasti rupa cm mn..nnti aku tnya laki aku dia mkn dk tongseng tu..hehe

Zura@Iwan said...

k.Alona~

perasan bujang la tu kak..haha...

berani cewek2 itu usha2 dia...hahaha...ntah2 dia yg usha..kahhhh!



Zura@Iwan said...

cikmot~

kita pon x tahu bila nk smpi..huhu

Zura@Iwan said...

suziey~

kahhhh.....laki kita g indon x bw kita...sedihhh..

Zura@Iwan said...

KA~

seronok la KA..minat dia travelling ni..

ieda said...

bestnyaa zura x ikut ke dik ???

Zura@Iwan said...

k.ieda~

x ikut kak..sbb x de ongkos nk ikut..hahaha...
hb g ngan boss dia kak...sekali skala nk jln2 ngan boss ..hehe...

Nad @ MamaZN said...

Sempena apa ni kak zura? Sempena misi k cam hubby kak G ke?

hainom OKje said...

Zura tak leh ikut ke?

Cantik kain uncle tu kan...he..

Zura@Iwan said...

Nad~

saja dorang pegi jln2..hikss...

misi K hb k.gie tu ry haji ni...x relate, lps ni hb akak pegi chiang mai plak..insyaAllah la..

Zura@Iwan said...

Okje~

x leh ikut kak...x cukup ongkos..haha

kain uncle tu batik tu..hikss

watyz said...

eh... dia g sorang ke??

Zura@Iwan said...

watyz~

dia pegi ngan boss dia...hehe