♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, October 5, 2012

Mr Hubby | Kembara Ke Yogya (Indonesia)

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...Peace Yoo!

Terpikir nak abadikan serba sedikit kenangan en suami pergi ke Yogja, Indonesia pada Jun baru nie.....inikan blog Zura@Iwan...so story2 pun kisah keluarga kecil kami la kan....dengan izin en suami juga nie, dia benarkan sharing kat sini....thanks Suamiku...hehe.

Kenapa saya tak ikut? sebab ini trip en suami dengan boss dia....hu3...pergi 4hari 3malam, pada 13hb Jun hingga 16hb Jun 2012. Saya tak story details sangat la....cuma just upload random photos en suami masa kat sana.....tak dapat nak story details ...sorry...hu3

Saya up sikit-sikit dulu ...sebab gambar banyak gak....hehehe..




Hotel Arini....hotel penginapan hari pertama masa sampai di sana......

# Ada lagi sambungan.....hehehe....

# Selamat Berhujung minggu yer.....plan nak balik kampung saya di Selama, Perak...mudah2an menjadi...insyaAllah....

20 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kenal.Takpe la,InsyaAllah ada rezeki....lain kali zura leh pegi ngan suami sekalikn?




P/s:Klu berminat dgn pemanggang ajib..colling2 akak ya.TQ

wantie said...

ha.. keluaq jugak N3 Ni. nanti leh la hang pi bertiga la pulak yer.

inazamri said...

jom zura kita gi soping Bandung.Akak akhir2 ni dok gedik2 nak gi lg.nak gi utk soping je la hihi.tapi masih dok pikir2 lg.asben dok jeling2 je hihi

ALoNa CintamaniszLite said...

ada rezeki...nanti leh jer zura nak gi sana pulak ngan iwan dan irfan, kan..

Gieyana said...

hang kena citer in details ag weh..mn tau nnt hgpa leh p..:-)

Zura@Iwan said...

azatie~

salam kenai.....x per sy x kisah lah..
rezki Hubby nak pergi ngan bos dia kan..hehe...
lgpon sy tgk tmpt dia visit pon..nk bw bb mcm x sesuai..hehe..

Zura@Iwan said...

wantie~

tu le..lama dh nk wat n3 ni..x kesampaian...

insyaAllah..kalau aku btiga p..x p kut tmpt2 yg laki aku tu p...hehe..

Zura@Iwan said...

inazamri~

aha..bandung best sket la dr Yogja ni....tmpt sopping...
kt sini..Hubby mlawat tmpt2 bsejarah dorang..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

insyAllah kak..x per kak..sy ok jek..

sy nk share n keep kenangan hb pegi yogja kt blog ni....in future leh tgk2 blk..eheh..

Zura@Iwan said...

Gie~

in details kena iwan la ceta...sbb aku nk ceta pjg x ingt..hahaha..

kalau nk pegi..tk p kut tmpt2 yg iwan pegi...panas..x sesuai bw irfan..hehe..

Cho Zila said...

akakpun kalau husband gi mana2 yang akak tak ikut update gak kat sini... blog keluargakan...

ct rahani said...

x pe next time zura leh ajak suami ke sana pulak.. dh ader xperience sng sketkan.. irfan msti sonok.. hehe..

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

tu la kak..nnti sy update lagi...sbb ada gmbr2...lagi..

Zura@Iwan said...

ct~

hb zura mmg suka travel2 mcm ni..dia kata tggu bb bsr sket br leh pegi tmp2 cm ni...tp ada tmpt2 yg dia pegi tu mcm x sesuai nk bw jek...sbb pns ..hikss

atty's said...

Takpe.nextime..leh pergi satu family pulak.insyallah.

Zura@Iwan said...

k.ty~

x per kak..sy x kisah...lgpon hb pegi ngan boss kan...hehe...

kalau ada rezki..nk pegi oversea tmpt len kut...hehe

Kesuma Angsana said...

len kali kena ikut tau hehehe

Zura@Iwan said...

KA~

kalau bleh ikut lama dh sy ikut gak..hikss

Che Rosliza Che mat said...

Rezeki hubby dapat pergi sana...mesti freekan....

Zura@Iwan said...

Che Ros~

ya la..rezki dia..nnti nk pergi ChiangMai plak kut..insyAllah..

bw kuar duit gk tu...sopping..haha