♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, October 24, 2012

Sama Bulan dan Tahun Kelahiran cuma Tak Sama Hari dan Masa...:)

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera..Salam AidilAdha...

Ohh yeayyy...esok saya dah mula cuti, next week isnin dah start kerja...insyaAllah...:)

Dapat jemputan birthday party anak kepada salah seorang kawan tempat kerja en suami....pergi pun lepas kerja, selepas solat magrib...alhamdulillah dapat juga menghadiri jemputan tuan rumah, sebab takut juga kita datang malam-malam kan...kesian tuan rumah...hihi. Tapi tuan rumah no hal....menerima dengan rela...hikss

 Irfan with.....Mirza Ziaul Haq....Sama Umur Tapi Beza hari kelahiran 5 hari je..

 Ibu Mirza ...Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 1 Tahun Mirza yang cute pada 20hb Oktober 2012....chinese look Mirza nie..

 Irfan nak main aquarium....hihi

 Irfan bertemu kawan ...

 Irfan nie...melekat dengan Nenek (Tok Ma) Mirza...dia ingat Opah dia kut..hehe..

 Mirza kerja lari je dia....tak mau bergambar...Irfan plak mengikut je buntut Mirza...sweet je tgk dorang..hehe.

 Rebut makanan plak dah...haha

 Ha...tengok Mirza nak lari lagi...hahaha

Sesi bergambar Mak dan Bapak budak plak...semua tengok mana tu? hahaha...yaaa semestinya Gieyana&Geng pun ada la....suami dia kan satu tempat kerja dengan suami Ai..hehe..

 Ha...baru semua tengok camera....hehe..

Kaum Adam bergambar..mcm2 style...hahaha...Tuan rumah berbaju pepel tue.....

Terima kasih yer kepada Hafiz dan Firah kerna menjemput dan menerima kedatangan kami....makanan malam tu telah membuat akak sekeluarga kenyang....simple dan sedap, dapat juga sampai ke rumah korang dan Irfan dapat bertemu Mirza..setelah berumur 1 tahun....hehehe..

Nanti kita date lagi...bawa Irfan dan Mirza main yer....:)

Selamat menyambut hari raya aidiladha....Selamat bercuti....dan semoga kita bertemu lagi minggu depan.....hati-hati dijalanraya...(time cuti tak leh nak blogging or FB)

Wasalam....Peace...SMILE!

19 comments:

Anum said...

so sweet

Nad @ MamaZN said...

Irfan lg bambam dr mirza, hehe..

Selamat hari raya!

wantie said...

memang nampak segagan...

Irfan rindu nenek dia la tu

ieda said...

EPPY BDAY BUAYT MIRZA
mirza dan irfan sama2 comel ;)

geng2 ibu bapa mudee nie ;))

hainom OKje said...

Seronoknya Zura, rezeki tu.... balik rumah tidoq je kan ....he..he...

Che Rosliza Che mat said...

sweet...gambar2nya..

nik ros said...

comel2 jea baby :)
Selamat hari raya aidiladha

Gieyana said...

Kira entry dr hng dh ok kot psl lupa trf gambar...cfm mcm bkubur gak entr..ekekeke...:-)

Zura@Iwan said...
This comment has been removed by the author.
Zura@Iwan said...

Anum~

sweet bdk2 kan..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

hehe...sm bam2 je tu...

slmt hr ry..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha segagan umor sm..hehe..

blk ry br ni dh lps windu la tu..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

mmg comey...hehe

hikss...muda la sgt kak ida..

Zura@Iwan said...

Okje~

alhamdulillah rezki ...x yh msk2 dh lps keja..hehe

Zura@Iwan said...

Che Ros~

thks..hehe

Zura@Iwan said...

nik ros~

bb kan..sure comey..

Zura@Iwan said...

Gie~

hg tu mmg le....mood x best, sbb suami x de d ss la tu...en moon bw camera g sn la kan..hehe..

Gieyana said...

Sori aku tdelet la plak komen bfore...ekwkeke...:-)

Zura@Iwan said...

Gie~

apa yg hg komen smpi tdelet tu? hehe