♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, October 8, 2012

Sebelum Balik Kampung Singgah Pacific Dulu...:)

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera..
Peace!

Ha....baca tajuk entry pun dah tahu cerita kan.....~_^

Sempena ulangtahun kelahiran Mak Tersayang pada 3hb Oktober baru ni....saya dan kakak plan nak balik kampung cuti hari minggu....dua adik yang lain tak dapat balik sambut bersama...masing-masing kerja dan stay jauh...sian dorang.....tak per...Kakak-kakak kamu tolong sambut on behalf okey...hehehe..

Sebelum balik kampung sabtu baru nie....sempat singgah Pacific kat KOMTAR kejap, lama saya tak jejak kaki kat sini....beli something untuk Mak, then rembat gak baju 2-3pasang untuk Irfan kebetulan ada sale plak....sepasang leh dapat RM8 lebih tu....berbaloi....:), beli baju basahan jerk....baju Irfan banyak yang dah singkat....hikss..[ Ada kedai Dobi OKU....ada gak beli brg kat sini ]

 Lorr...anak siapa nangis nie......hehehe....

 Yooo...My Heros!

 akai la nie...nak panjat plak dah...huhu..

 Dulu-dulu rajin gak jalan-jalan kat KOMTAR....tapi sekarang banyak tul Shopping Complex, pilih aje mana nak pergi....tapi masih ada yang datang ke KOMTAR nieh.....cuma kurang la dari dulu....hehe.

Sampai kat Kampung pun petang juga la.....hahaha...

#nanti saya update lagi yer.....thanks for reading here..:)

30 comments:

~aYu~ said...

penah masuk komtar ni dua kali kot.. bagusnya anak-anak blk kpg nak celebrate birthday. sire happy giler dia kan..

Gieyana said...

jrg masuk komtar nie gak..lalu tepi n tgk jer..ekekeke..:-)

wantie said...

dulu org suka pi la komtar ni. pas dah jari retak retak bagai tu. orang dah kurenggg....

ada apa ek kat komtar tu selarang ni?

JaSSNaNi said...

dah lama betul akak tak ke penang... mmg windu tul nak gi penang.. komtar tu dulu tempat berdating.. ahakkkss.. :P kuangx3...

Rinna said...

Kejap dah besar yer Irfan.. baju dah jadi kecik yer...

Biasa laa bila dah ada shoping kompleks yang baru yg lama sure tak pergi kan.. :)

Zura@Iwan said...

ayu~

sy pun jarang masuk komtar..ni pon siggh pacific jek..hehe...

alhamdulillah la kak..kg dkt juga nk blk..hehe..

Zura@Iwan said...

Gie~

tu la psl...x de mnarik nk masuk dlm komtar skrg ni...

Zura@Iwan said...

wantie~

dl ramai la terjah KOMTAR ni..skrg x ramai...aku pon masuk tang depan je..masuk pacific..hehe...

Zura@Iwan said...

JassNani~

ye ke kak? sy pn dl tmpt bdating gk ni..haha

Zura@Iwan said...

K.Rinna~

aha kak..kejap je dh nk masuk sthn ni..

bj dia dh jd smpi tkoyak kak..mak dia gigih kasi pakai..haha...dia tiggi tu psl sigkat...baju ok ag nk pakai...sluar je..haha

hainom OKje said...

Wah Irfan... asyik jalan aje eh.... samalah macam OKje, dulu, kini dan selamanya nampaknya OKje n family kuat mengukur jalan he...he...

ieda said...

wahh bukan main suke irfan ! .. senggih je tuu ;))

dikk akak dah bertahun x singgah komtar nie .. mana2 kontar lahh
rasanya dah semakin jauh dan asing nama komtar nie
dulu di KL memang selalu lepak huhu

ALoNa CintamaniszLite said...

akak gi komtar sampai tingkat kedai popular tu aje lah, hehe..
sepi aje..dulu2 ada gak supermarket komtar kat atas, kan?? hehe..

Amyna said...

Syok duk d sana... bosan2 merata boleh p cuci mata...kannn~~

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

pernah pi penang tapi x masuk pun komtar hehehhe ...harag pun berbaloi kan kat situ .

lieyalatif said...

Amboiii si kecik tuuu kemain ligat nak memanjat hah....almaklumlaaaa dpt kaki kan hihihi

Lieya suke pi penang sbb mkn sedappppp tp xpenah gi komtar plak....

Che Rosliza Che mat said...

dah lama tak pi penang....sekrg mesti banyak membangunkan....

MrS. F!zA said...

dlu msa bljr kt penang sllu gak gi perangin mall..smpi tereksiden situ..

mamalieyna said...

lama sungguh ke ke komtar, dl sorang kakak duduk penang, ada can jln2 sana, skrg dia dh pindah..mmg tak la ke sana lgi..

hee~ ada je akai budak kecik tu ha..

NM02 said...

cpt skit hapdet stori kg...

buat ape, mkn ape...

tak sabar nk baca ni

syoknyerrrr

Zura@Iwan said...

Okje~

hikss....mak pak dia suka jln..

x dpt jln jauh2..kita jln dkt2 pun ok kan...

Zura@Iwan said...

k.ieda~

bkn senggih tu kak..dia keriau..haha..

ye la kak...komtar dh mcm sunyi..sbb byk sopping complex baru dh buka...huhu..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

sy dulu mmg rajin mai komtar...dating pun ye..haha...

dulu ada..skrg x de...tp skrg pacific kak...ok la

Zura@Iwan said...

Amyna~

penang ni byk tmpt gk nk gi..tp kdg2 boring..haha

Zura@Iwan said...

Adlin~

ye ke...komtar x de apa sgt skrg...huhu..

hrga time sale ok arr..

Zura@Iwan said...

lieya~

si kecik tu mmg syok cm tu...tp dia nk jln mls lg la lieya....kenit ko leh jln umor brp?

hikss..png mmg sorga mknan...

Zura@Iwan said...

Che ROs~

aha..byk pmbangunan rumah yg tiggi2..dah sopping complex..huhu

Zura@Iwan said...

Fiza~

ko bljr kt mn dl? eksiden? uishh...kt mn?

Zura@Iwan said...

mamalieya~

ye ke..so x mai png dh le...

mmg ada akai...

Zura@Iwan said...

NM~

dah apdet td nie...hiks...

x celeb apa sgt lah..hikss..

sila bc n3 baru ye..hehe